Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694351 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
yeni inönü amcamız Fotoğraflara başladı  :bandit: @aktar_ismail
Aman Samet kim olduğunu söyleme yoksa tekrar Ortadoğu'ya dönmek zorunda kalmayalım. :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

Aman Samet kim olduğunu söyleme yoksa tekrar Ortadoğu'ya dönmek zorunda kalmayalım. :bandit:
sürgün yeriz abi :D @aktar_ismail

Çevrimdışı Deniz

2000 demek yeni bir milenyum demek yeni çağ demek ama bana sorarsan bu yeni milenyum 2000 yılında değil 2014 yılında Obitaş'ın yeni açığı yapmasıyla yeni çağa girmiş olduk. 2000.mesajımda bu konuyla ilgili şiir yazacağım. Şiirin adı şu
 "Obitaş'la yeni çağa yeni açıkla"
:evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail bu kasımpaşa macında hafifden satış kokusu alıyorum yoksa banamı öyle geldi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2014, 16:12:13
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
valla kimse kim abi sağolsun fotoğrafları bayağı güzel özellikle gif yapan arkadaşlara büyük kolaylık sağlıyor

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy stad bitmeden bir süzere çık hayrına  :kop:
çıkacam çıkacam da çıkmaktan daha büyük iş bitirdik ama çıkacağım oraya :D @Deniz

Çevrimdışı Deniz

çıkacam çıkacam da çıkmaktan daha büyük iş bitirdik ama çıkacağım oraya :D @Deniz
Ne işi bitirdin ? yoksa tepesinden stada paraşütle mi atlayacan ?  :evillol:

@aktar_ismail bu kasımpaşa macında hafifden satış kokusu alıyorum yoksa banamı öyle geldi :evillol: :evillol:
:evillol: hayırlısı.

Çevrimdışı SDemirsoy

Ne işi bitirdin ? yoksa tepesinden stada paraşütle mi atlayacan ?  :evillol:
açılış maçında atlıycam  :kop: :kop:

Çevrimdışı Oktay

Ziyaretçi arkadaşlar buyrun gelin muhabbet edelim, yeni dostluklar kuralım. :)

Çevrimdışı Deniz

Dİkkat et çiçekler tarafına düşme  :bandit:
Aynen yoksa yıkabilirsin onların yaptığı tribünleri  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

@ahmetx  ben bir sorun olacağını sanmıyorum numaralı arka yol açılana kadar 1 le işaretlediğin yerin zaten araçların şuan giriş yaptığı yerin üstü hariç kalıplayıp tablasını atarlar
zaten sabah orada kolonlarda hazırlık yapıyorlardı
numaralıdan iskeleler sökülünce de numaralı arkadan yolu verirler araçlar yeni açık yırtıktan girer sahaya

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2014, 16:22:47
sürgün yeriz abi :D @aktar_ismail
@SDemirsoy  kanka illa senin çıkmana gerek yok oradaki kadın sağolsun 2 günde bir fotoğraf paylaşıyor onu da sen ayarladın yoksa ne bilsin kadın  :icool: teşekkürler senin de belki mustafa kadar  olmasa da ona yakın emeğin var ayağındaki problem olmasa her gün gidersin ki gidiyodun biliyorum seni  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı panic13

Selam Beyler,

Babası (inşaatçı) Çiçekler ile iş yapan sıkı Beşiktaşlı bir arkadaşımdan bi bilgi aldım. Çiçekler 15 Ocak'a kadar tüm kabayı teslim edecekmiş. Ödemelerle ilgili şu ana kadar büyük bi sıkıntı yaşanmamış, hava şartları iyi giderse 31 Aralık'a kadar bile bitirebilirmiş. Yeni açık bittiğinde tüm işçiler ilk önce numaralıya, sonra numaralı+eski açık köşesine saldıracakmış.

Yani en kötü ihtimal (herhangi bir terslik olmazsa), 1 Şubat'ta Çiçekler anahtarı teslim edecek.

Obitaş'ı bilmem :)
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2014, 16:33:17 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy  kanka illa senin çıkmana gerek yok oradaki kadın sağolsun 2 günde bir fotoğraf paylaşıyor onu da sen ayarladın yoksa ne bilsin kadın  :icool: teşekkürler senin de belki mustafa kadar  olmasa da ona yakın emeğin var ayağındaki problem olmasa her gün gidersin ki gidiyodun biliyorum seni  :ok:
eyvallah kardeşim düşüncelerin için ama ben oraya çıkacağım :D @Mehmet

Çevrimiçi murat

Arkadaşlar kusurabakmayın bişe sorucam

Kombine sahipleri için uzattılar iade işlemini.. Benim kombine eski acıktan illaa biletimi kale arkalarındanmı almalıyım? Yoksa diğer taraflardan alabilirmiyim? iade işlemi yaparlarmı acaba vip taraflarından alsam
@Epkem daha önce ankarada kapalı tribününden aldık tamamını geri ödediler.şimdeide öyle olması muhtemeldir.yoksa herkeze ya kombinesine göre bilet satarlardı yada farkını geri öderlerdi.mesela numaralı kombinesi aldın maça kale arkasına girdin o zaman üstüne birde fazladan para ödemeleri gerekirdi.istediğin yerden alıyorsun verdiğin kadarını geri ödüyorlar.farklı birşey olursa yazdığım geçersizdir :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  ben bir sorun olacağını sanmıyorum numaralı arka yol açılana kadar 1 le işaretlediğin yerin zaten araçların şuan giriş yaptığı yerin üstü hariç kalıplayıp tablasını atarlar
zaten sabah orada kolonlarda hazırlık yapıyorlardı
numaralıdan iskeleler sökülünce de numaralı arkadan yolu verirler araçlar yeni açık yırtıktan girer sahaya
inşallah.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2014, 16:32:15
herkes eski açık numaralı köşesini problem ediyor da bence hızı gayet iyi oranın tam dönüş yeri değil de şuan yapılan yer 1 aya numaralı seviyesi ile biter bence adamlar 2 haftada 1.loca katına bir kat kalacak kadar iş yaptı ki şuan o katın kolon demirleri takılı bir kalıp bir beton sonra bir tabla al sana 1.kat loca  :ok:

Çevrimiçi murat

Selam Beyler,

Babası (inşaatçı) Çiçekler ile iş yapan sıkı Beşiktaşlı bir arkadaşımdan bi bilgi aldım. Çiçekler 15 Ocak'a kadar tüm kabayı teslim edecekmiş. Ödemelerle ilgili şu ana kadar büyük bi sıkıntı yaşanmamış, hava şartları iyi giderse 31 Aralık'a kadar bile bitirebilirmiş. Yeni açık bittiğinde tüm işçiler ilk önce numaralıya, sonra numaralı+yeni açık köşesine saldıracakmış.

Yani en kötü ihtimal (herhangi bir terslik olmazsa), 1 Şubat'ta Çiçekler anahtarı teslim edecek.

Obitaş'ı bilmem :)
yeni açık  :alala:, aslında eski açık olacak .yeni açık zaten bitmez :biggrinking: