Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694388 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Kombine, bjk üyelik kartı ve lukoil kartı dışında kalanları at gitsin faydadan çok zararları var.
kimlik kartınıda at diyosun yani :icool: :icool:

Çevrimdışı darkfather

önce 1 numaralı bölge bitirlmeliydi,orası bittikten sonra kapalının kalan kısmı yapılmalıydı şimdi işler sarpa sardı.Acaba araçlar numaralı-yeni açık köşeden mi giriş yapacaklar 1 numaralı bölge inşaatında ne dersiniz?

mabetin paylaştığı bir fotoda araç girişi olarak eski açığın köşesinin fotosu vardı. o yüzden bence eski açığın köşesinden giriş çıkış yapmaya devam edeceklerdir.

Çevrimdışı Deniz

Deniz sen yılbaşı tatilini ve hava muhalefetini hesaplamamışsın. :bandit:
abi sen de obitaş power i hesaplamamışsın -5 gün odan geliyor  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

rusların bize ilgisi büyük,önce yandex şimdi luk oil. :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

kimlik kartınıda at diyosun yani :icool: :icool:
Şimdi seninle kimlik tartışmasına girmeyeceğim @Oktay bizim üst kimliğimiz Besiktaş gerisi sonradan gelir  :evillol:

Çevrimdışı Efe

numaraalının sütun yüksekliğide belli oldu böylece çatıda üstüne gelince baya yüksek olacak :ok:
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2014, 15:56:49 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

rusların bize ilgisi büyük,önce yandex şimdi luk oil. :bandit:
Bizim de onlara ilgimiz oldukça büyük  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

abi sen de obitaş power i hesaplamamışsın -5 gün odan geliyor  :lol:
ben onu hesapladım ama baktım ki çiçekler köşede sıkıntı yaşayacaklar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

Şimdi seninle kimlik tartışmasına girmeyeceğim @Oktay bizim üst kimliğimiz Besiktaş gerisi sonradan gelir  :evillol:
kart anlamında söyledim zaten :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı darkfather

şu çatı işini çok merak ediyorum çok. umarım gerçekten imalatına başlanmıştır uzaklarda bir yerlerde  :tabe:

stadın bitiş tarihini ne ince işçilik, ne de hibrit çim belirleyecek. direkt çatının yapım süresine bağlıyız.

Çevrimdışı ahmetx

aman Aktar gençler ve bayanlar da bizi takip ediyor girme bu meselelere. :D

Çevrimiçi Necmi

ne guzel stadimiz var lan :lol:
gerçekten bizim diyemi oyle geliyor bilmiyorum ama şu haliyle bile harika duruyor

aman Aktar gençler ve bayanlar da bizi takip ediyor girme bu meselelere. :D
Onlara derken bize destek olan yandex ve lukoil'i kastetmiştim.

Çevrimdışı ahmett.67

29 aralığa kaba bu hızla bitmez ancak 15-30 ocak aralığında hava şartlarına göre bitecek gibi görünüyor ben 15 ocak demiştim sarkacak gibi aralık ayında hızlanma olursa başkanın dedi tarih imkansız değil tabi ki ama bu şartlarda çok zor :)
Ben Efe'nin takipçisiyim, O ne derse +/- 2-3 gün sarkmayla doğru çıkıyor.  :ok:

Çevrimdışı Deniz

ben onu hesapladım ama baktım ki çiçekler köşede sıkıntı yaşayacaklar.
Zaten o köşe başımıza bela olacak gibi ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Deniz

İsmail abi 2000. mesajında obitaşa özel birşeyler bekliyorm  :lol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2014, 16:01:03
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler bu yeni açığın alt kirişlerinin içindeki destek çelikler bitti mi köşeye kadar eklemişler ama birleşim yerinde henüz takmamışlar oraya takılmayacak mı acaba ???? :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı ahmetx

beyler bu yeni açığın alt kirişlerinin içindeki destek çelikler bitti mi köşeye kadar eklemişler ama birleşim yerinde henüz takmamışlar oraya takılmayacak mı acaba ???? :alala: :alala: :alala:
takılmayacak orası balkon yapmıyor.

Çevrimdışı manyak1903

Onlara derken bize destek olan yandex ve lukoil'i kastetmiştim.
bunlar hep dükkandan :D

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Efe

gerçekten bizim diyemi oyle geliyor bilmiyorum ama şu haliyle bile harika duruyor

gs ve fb lilere gösterdiğimde o ne lan diyorlar onlarada harika geliyor 100 kişiden 90 ı beğenir bence :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2014, 16:07:57
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
takılmayacak orası balkon yapmıyor.
ohh iyi o zaman alt kirişlerin performansı üst tablanın tamamen bitiminde etkili olacaktır. BU arada @Necmi  ve @Efe  abi obitaşın kolon kalıplarında sıkıntı mı var abi sizce sanki kolon kalıplanıp betonlanması yavaş gidiyor gibi sizce de öyle mi ???

Çevrimdışı Efe

takılacak son 2 kiriş hariç :)
Şampiyon Beşiktaş JK

İsmail abi 2000. mesajında obitaşa özel birşeyler bekliyorm  :lol:
2000 demek yeni bir milenyum demek yeni çağ demek ama bana sorarsan bu yeni milenyum 2000 yılında değil 2014 yılında Obitaş'ın yeni açığı yapmasıyla yeni çağa girmiş olduk. 2000.mesajımda bu konuyla ilgili şiir yazacağım. Şiirin adı şu
 "Obitaş'la yeni çağa yeni açıkla"