Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698119 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

karşıdan belki öyle görünebilir ama haberi ben yazdığım için açıklama yapayım da sönra herşey birbirine karışmasın istedim değerli kardeşim ,alındığım yok . :)
:) canın sağ olsun Ahmet abi art niyetim yok alınmanı istemem sadece :tabe:

Çevrimdışı Melekcik

Abi sen beni yolluyorsun o başlığa ben yazıyorum ama sadece ben yazıyorum gelen yok  :D
Haklısın bu konuda kimsenin bu konudan başka konuya gidemiyor.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Deniz

@NoPasaran abi haklı olduğun noktalar var ciddi anlamda.Ama bu işi bu sistem çözemez.Yanlışı başka bir yanlışla çözmek istesen de çözemezsin.Ben de kız arkadaşımla maça gidemiyorum.Hatta vip de bile izleyemiyorum çünkü ADS yönetimi liseli şimşeklere (koltuk kıran tayfa) 400 tane beleş bilet vermiş vip tribününden.Passo onu da önleyecekti hani ama o da yok yöneticiler kötü niyetli oldukça bunları hiçbir şey engelleyemez.hele ki passo hiç engelleyemez.

Türkiyede futbolun en az kirli yüzü taraftardır.Yöneticiler futbolcular teknik adamlar federasyon yetkilileri o kadar kirli ki önce onları düzeltseler emin ol tribünde olay falan çıkmaz.

bu herif bu hareketi Vodafone Arenada yapacak değil passo 10 kişinin yanına 1 polis koysan gene kimseyi tutamazsın.Futbolu temizlemeye önce bunlardan başlasınlar.Taraftara elbet sıra gelir..

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

YENİ KAMERA YAYINDAAAAA

deyip bütün forumu şakalamak istiyorum bir gün.  :lol:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

şöyle yapın bir başlıkta onun için açın iki başlığıda takip edin benim tarayıcıda kaç başlık açık hepsini ayrı ayrı takip ediyorum :D
Ben de ediyorum ama yazıyorum 1-2 kişi hariç cevap veren yok  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

@NoPasaran sen neden ölümüne passoligi savunuyorsun hayırdır birader? Aktifbank damı çalışıyorsun ne yapıyorsun?
Passolig muhabbeti geçtiği zaman hemen atlıyorsun dikkatimi çekti

E-bilet anayasaya aykırıdır. Seyahat özgürlüğüne aykırıdır..
ayrıca tek bankaya vermek de haksız rekabettir

Çevrimdışı toedeyou

yunus zaten çözmeye çalışıyoruz önce ihtiyacı belirleyelim sunucu kapasitesi ortaya bir çıksın sonra ona göre maliyet çıkar şimdilik mustafa bir iki gün idare etsin resimleri burayada yükleyebilir ondan sonra kesin bir netice çıkar ortaya sitesi sürekli büyüyor anlık değil nihayi çözüm bulmak gerekiyor oda pat diye olmaz

@Necmi abi sen bu ise el atarsan bu is bitti sayarim. Katilimcilar icin bi liste olusturulursa beni eklemeyi unutma gerci unutsanda ben kendimi birsekilde eklerim zaten

Çevrimdışı Melekcik

YENİ KAMERA YAYINDAAAAA

deyip bütün forumu şakalamak istiyorum bir gün.  :lol:
Bu şakadan sonra efeden haber alınamıyor :zuhaha: :zuhaha:  :kop:

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

ysariusta

• Ziyaretçi

@NoPasaran arkadaşım olay şu; Pasolig birilerinin cebini doldurmak için. Bu net. Bu gün kadar ortada. E bilete hayır demem. Ancak pazar günü etkinliği tadında bir tribün olmasını istersek eğer; o zaman ilk şart ülkenin adam gibi yönetilmesi. Adam gibi yönetilmeli ki asayişinde adam gibi olsun. Sahaya atlayan adam mahkemede "sahaya düştüm" deyince salınmasın. Statta kim küfür etmişse bizzat onu ve derhal stattan alıp karakola teslim edeceksin. Yerine başka biri oturmuşsa, bunu güvenliğin düzeltecek. Küfürü bırakıyorum bir kenara daha biz stada girerken insan gibi giremiyoruz. Adam cebimdeki parayı istiyor, elimdeki suyu istiyor, çakmağımı istiyor. Ne hakla? "Sen sahaya atarsın bunu." Hadi bakalım. Ben atmam. Ben manyak mıyım? Sen manyağı bulacaksın. Herkesi manyak yerine koyamazsın. Buna hakkın yok. Ha bunun nedeni devletin "hizaya getirme" yöntemi. Bu değişmeden ne e bilet kurtarır ne başka bir şey

Çevrimdışı Efe

Numaralida tabla basladimi acaba telei sarji bitti bakamiyorum kameraya :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

@Necmi abi sen bu ise el atarsan bu is bitti sayarim. Katilimcilar icin bi liste olusturulursa beni eklemeyi unutma gerci unutsanda ben kendimi birsekilde eklerim zaten
profil resmini gördükçe içimdeki seyyahın yolu büfeye doğru gidiyor :serefe:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı toedeyou

profil resmini gördükçe içimdeki seyyahın yolu büfeye doğru gidiyor :serefe:

Bizede afiyet olsun demek duser. :serefe:

Çevrimdışı Oktay

İsmail bey obitaş sahibi görse size hayran olur şirkette ortak yapar  :tabe: :tabe:
İsmail zaten obitaşın ortağı ama Gönül ortağı  :evillol:

Çevrimdışı Oktay

@Yunus bu hafta maçta bu konuyu kısa bir irdeyelim  :)

Çevrimdışı Melekcik

İsmail zaten obitaşın ortağı ama Gönül ortağı  :evillol:
Obitaştan hisse mi aldı sandım

Çevrimdışı smtcglr

Eski açık üst katlara ne zaman prekast takmaya başlanır  :alala:

Obitaştan hisse mi aldı sandım
Ben Obitaş'tan birşey almam tersine herşeyimi veririm.  :evillol:

Bence dünyanın en güzel şeyi farklılıktır, düşünceler de ne kadar farklı olursa o kadar güzel olur.
Bir saniye olsun düşünün herşeyin tekdüze olduğunu mesela herkesin aynı düşündüğünü.
Farklı düşünceler gelişimin öncüsüdür. Hürmetler.  :)

Çevrimdışı Melekcik

Ben Obitaş'tan birşey almam tersine herşeyimi veririm.  :evillol:
Neyse bu otopark tarafı ne zaman bitecek der kaçarım :kop: :kop: :sevinc
İlk göz arımız Yaşasın çiçekler...

Neyse bu otopark tarafı ne zaman bitecek der kaçarım :kop: :kop: :sevinc
İlk göz arımız Yaşasın çiçekler...

Zaten siz bayanlara taş değil çiçekler yakışır  :lol:

Otopark konusunda karar değiştirdik, üstü açık otopark konusunda karar kıldık.  :lol:
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2014, 20:38:23 aktar_ismail ]

Çevrimdışı CanEmre

Eski açık üst katlara ne zaman prekast takmaya başlanır  :alala:
bugün başlanmış  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Melekcik

Zaten siz bayanlara taş değil çiçekler yakışır  :lol:
Teşekkürler ne kadar incesiniz :iblush: :iblush:
Otopark zaten gereksiz eskiden otopark mı vardı  :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2014, 20:40:20 dişi kartal melek ]

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Obitaş, çatı sütunlarını birbirine bağlayan yatay kirişlere başlamadı halen. Bu bir gecikmeye yol açmaz umarım.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı ahmet türker

Bugün foto yokmu?
mustafanın 100 küsür vardı geriye doğru okuman lazım kardeşim. :)