Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6701335 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Belki biraz yavaş ilerliyor olabilir inşaatımız, belki zor günler geçiriyoruz ama emin adımlarla ilerliyoruz bundan kimsenin şüphesi olmasın... Geçen sene bu zamanlar ne kuşkular içerisindeydik şimdi neler düşünüyoruz...  Artık gözümde net birşekilde canlanıyor stad... Tek kestiremedeğim şey çatının proje değişikliği dedikoduları ve nasıl olacağı...

Belki biraz yavaş ilerliyor olabilir inşaatımız, belki zor günler geçiriyoruz ama emin adımlarla ilerliyoruz bundan kimsenin şüphesi olmasın... Geçen sene bu zamanlar ne kuşkular içerisindeydik şimdi neler düşünüyoruz...  Artık gözümde net birşekilde canlanıyor stad... Tek kestiremedeğim şey çatının proje değişikliği dedikoduları ve nasıl olacağı...

İnşallah tez zamanda çatı işi de netleşir kardeşim @Zafer_Başkan  :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çatı işi bence net. Başkanın son açıklamalarında bu konuya gayet net vurgu var. Herhangi bir proje değişikliği olacağını sanmıyorum başkanın açıklamaları doğrultusunda.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çatı işi bence net. Başkanın son açıklamalarında bu konuya gayet net vurgu var. Herhangi bir proje değişikliği olacağını sanmıyorum başkanın açıklamaları doğrultusunda.
Malzeme değişikliğinden bahsediyor sanırım

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Malzeme değişikliğinden bahsediyor sanırım
Aksine daha pahalı bir malzeme kullanacağız diye üstüne basa basa söyledi başkan. Bu açıklamaların üstüne bir değişiklik olacağını sanmıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Aksine daha pahalı bir malzeme kullanacağız diye üstüne basa basa söyledi başkan. Bu açıklamaların üstüne bir değişiklik olacağını sanmıyorum.
Neticede bir değişiklik var ve detaylar henüz belli değil yani
Baştan %60-65 oranında transparan bir malzeme olacağı söylenmişti
Saatçi paylaşırsa son hali görücez kısmetse

Çevrimdışı Zafer_Başkan

İnşallah kanka, haber alır almaz bilgilendirelim birbirimizi :) @aktar_ismail hafta sonu görüşüyoruz unutma :)

Çevrimdışı ahmetx

yeni açıkda çok küçük bölgenin tabla betonu kalmış.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

başkan ne dedi çatının malzemesiyle ilgili @Serhat Akkaya
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı levent

yeni açıkda çok küçük bölgenin tabla betonu kalmış.
GÖKHANIN TWEERINDAN

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

Neticede bir değişiklik var ve detaylar henüz belli değil yani
Baştan %60-65 oranında transparan bir malzeme olacağı söylenmişti
Saatçi paylaşırsa son hali görücez kısmetse
%60-65 transparan ptfe malzeme yok ki. :D,polikarbonda maliyetten dolayı yapılmaz,etfe zaten değil. :alala:

Çevrimdışı yigitcan1903

%60-65 transparan ptfe malzeme yok ki. :D,polikarbonda maliyetten dolayı yapılmaz,etfe zaten değil. :alala:
Mabetin söylediği buydu hatırlarsan
ptfe dememişti zaten
Hala malzemeye karar verilememişti bence yakın zamana kadar
Daha yeni karar alınmış olabilir

Çevrimiçi Necmi

Günaydınlar. Arkadaş ne zor iş geriden gelip gece olanları okumak ve bunu her sabah kurumda yapmak. @ALI RIZA  sildiklerin olmasa mesaiye 2 saat değil 3 saat geç başlayacağım demek ki  :lol: :lol: :lol:
@Yakup bunun çözümü anlık takip :D

Çevrimdışı ahmetx

Mabetin söylediği buydu hatırlarsan
ptfe dememişti zaten
Hala malzemeye karar verilememişti bence yakın zamana kadar
Daha yeni karar alınmış olabilir
ben maliyetten dolayı ptfe olacağını düşünüyorum,en fazla geçirgenlik %35-40 kadar oluyor bildiğim kadarıyla ptfe de.

Çevrimdışı yigitcan1903

ben maliyetten dolayı ptfe olacağını düşünüyorum,en fazla geçirgenlik %35-40 kadar oluyor bildiğim kadarıyla ptfe de.
Valla artık ne çıkarsa bahtımıza :D
PVC'yi çakmasınlar da  :evillol:
Aralıkta detaylı bilgi paylaşımı bekliyorum artık

Çevrimdışı KUMANOVALI

MERHABALAR ABİLERİM, KARDEŞLERİM

basket arena itü ile gerekli anlaşmalar yapılırsa stada komşu şuanki itü basketbol sahasının alanına yapılamaz mı olursa çok hoş olur güzel olur muhteşem olur

:hosgeldin
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Benim şahsi fikrim, temizleme imkanı kolay olan, estetik bir görünüşe sahip, sağlam, ışıklandırılabilen ( renklendirilebilen ), güneşin zarar veremeyeceği ölçüde mümkün olduğunca saydam bir çatı...  :D

Çok bi beklentim yok yani :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Benim şahsi fikrim, temizleme imkanı kolay olan, estetik bir görünüşe sahip, sağlam, ışıklandırılabilen ( renklendirilebilen ), güneşin zarar veremeyeceği ölçüde mümkün olduğunca saydam bir çatı...  :D

Fazla sarsmadan uyandıralım
Diğerlerini bıraktım da saydam olmadığını kim söyleyecek :D

Çevrimdışı FARUK

Benim bildigim var zaten en uctakiler ve cim için tam geçirgen olacaktı o dönemde bakmıştım firmaların ürünlerine

Çevrimdışı ahmetx

hocam sen polikarbonu tarif ediyorsun en pahalısı. :lol:

Çevrimdışı ahmetx

Benim bildigim var zaten en uctakiler ve cim için tam geçirgen olacaktı o dönemde bakmıştım firmaların ürünlerine
evet iç halka geçirgen olacak,commerzbank gibi geniş olur inşallah. :biggrinking:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

başkan ne dedi çatının malzemesiyle ilgili @Serhat Akkaya
Şu an o konuşmayı bulamadım ama bulunca paylaşırım @ahmetx . Çatıyla ilgili net ifadeler kullanmıştı, hiç bir masraftan kaçınmıyoruz şeklinde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Valla artık ne çıkarsa bahtımıza :D
PVC'yi çakmasınlar da  :evillol:
Aralıkta detaylı bilgi paylaşımı bekliyorum artık
@yigitcan1903 bükreşteki gibi çakma malzeme kullanmasınlar