Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6702316 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Abi kuzenim yazmis  :D bir de gecen mabet oyle dememismiydi abi ben mi yanlis hatirliyorum ???
bir şey demiyorum mabet söyledi geçenlerde ben onu iki gün sonra kıstırır ağzından bilgileri alırım :naughty: ben proje çalışmaları başladıysa yapılacak arsa bellidir anlamında konuştum bunu öğrenmek lazım :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

bir şey demiyorum mabet söyledi geçenlerde ben onu iki gün sonra kıstırır ağzından bilgileri alırım :naughty: ben proje çalışmaları başladıysa yapılacak arsa bellidir anlamında konuştum bunu öğrenmek lazım :bandit:
mabet şuanki yerinde düşünülüyor şimdilik demişti büyük ihtimal akatların arsasına göre ben başka bir yer olacağını pek düşünmüyorum :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 02:18:48
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Anladim abi ama suan sen de muhtemeln bizler gibi basket arenadan cok vodafone arenann bitnesini dusunuyosundur

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 02:20:40
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Mehmet bu laf sanaydı  :D
Aynen abi farkettim  :icool: :D hayir efe bi benim buyuk fotografimi gorsen nolacak gormesen nolacak facete de arkadasiz zaten  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Ersan

bursada yeni bursa stadını tepeden çok net gören bi otelde çalışıyorum ben geçen sene kasımda askere gitmeden kaba inşaatı bitmişti geldim hala 6 ay geçti toplamda bir yıl geçti hala bitiremediler stadı ben emekli olcam otelden gitcem daha bitecek gibi durmuyor çok ağır ilerliyorlar  :D askerliğimi de istanbul çekmeköyde yaptım ilk aralıkta çarşıya çıktığımda koşa koşa arena inşaatına gitmiştim o zaman temel daha yeni atılmış resmen karadan boğazın altına girmiştik demiştim bu boşluk nasıl dolacak ben nisanda terhis oldum baya bir dolmuştu yazın gittim nasıl bir dev ortaya çıkıyor böyle demiştim geçenlerde yine gittim o sütünların yanına falan gittim dedim bu ne abi nasıl muhteşem bişey olmuş bursa stadının temelden bugününe gün ve gün tanıklık etmiş biri olarak bizim stad inşaatımızın muhteşem hızda ilerlediğini söyleyebilirim öyle bir lokasyonda kendi imkanlarımız ile muhteşem bir iş çıkartıyoruz tüm emekçilerimizi kutluyorum. şubat ayında kredi taksitim bitiyor bittiği gibi ilk maaşımla kombinemi alıp bursadan tüm maçlara gelicem inşallah  :)
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimiçi Necmi

mabet şuanki yerinde düşünülüyor şimdilik demişti büyük ihtimal akatların arsasına göre ben başka bir yer olacağını pek düşünmüyorum :)
düşünmelerle mişlerle mışlarla proje çizilmez Tolga öyle ucuz iş değil proje çizdirmek kağıt üzerinde çizdim oldu olmuyor bir sürü zemin etütünden tut belediye valilik izinlerine kadar iş var tamam dendikten sonra anca proje çizilir bina yapmıyorsunki özel projeler var bina yapsan zaten arsaların etütleri belediyede var sana ne yapman ve nasıl yapman gerektiğini söylüyorlar sende ona göre projeni çizdiriyor götürüp belediyeye onaylatıyorsun ama halka açık spor alanlarında proje aşamasına gelene kadar yedi dereden su getirmen lazım ki ben şu anda yönetimin böyle bir hamle yapacağını düşünmüyorum anca stad biter tren rayına oturur basket arena hamleleri ondan sonra başlar şimdiki olay sadece yönetim hayalidir yani projeyi kafada başlatmışlardır :evillol:

Çevrimiçi Necmi

bursada yeni bursa stadını tepeden çok net gören bi otelde çalışıyorum ben geçen sene kasımda askere gitmeden kaba inşaatı bitmişti geldim hala 6 ay geçti toplamda bir yıl geçti hala bitiremediler stadı ben emekli olcam otelden gitcem daha bitecek gibi durmuyor çok ağır ilerliyorlar  :D askerliğimi de istanbul çekmeköyde yaptım ilk aralıkta çarşıya çıktığımda koşa koşa arena inşaatına gitmiştim o zaman temel daha yeni atılmış resmen karadan boğazın altına girmiştik demiştim bu boşluk nasıl dolacak ben nisanda terhis oldum baya bir dolmuştu yazın gittim nasıl bir dev ortaya çıkıyor böyle demiştim geçenlerde yine gittim o sütünların yanına falan gittim dedim bu ne abi nasıl muhteşem bişey olmuş bursa stadının temelden bugününe gün ve gün tanıklık etmiş biri olarak bizim stad inşaatımızın muhteşem hızda ilerlediğini söyleyebilirim öyle bir lokasyonda kendi imkanlarımız ile muhteşem bir iş çıkartıyoruz tüm emekçilerimizi kutluyorum. şubat ayında kredi taksitim bitiyor bittiği gibi ilk maaşımla kombinemi alıp bursadan tüm maçlara gelicem inşallah  :)
artık @Efeye takılırsın oda bursadan geliyor ufaktan Bursa gurubuda oluşmaya başladı

Çevrimiçi Necmi

Aynen abi farkettim  :icool: :D hayir efe bi benim buyuk fotografimi gorsen nolacak gormesen nolacak facete de arkadasiz zaten  :kop: :kop: :kop:
bence büyük fotoların yanında küçük foto simetriyi bozuyor diye söylemiştir dağınık bir görüntü ortaya çıkıyor :D

Çevrimdışı Ardau

MERHABALAR ABİLERİM, KARDEŞLERİM

basket arena itü ile gerekli anlaşmalar yapılırsa stada komşu şuanki itü basketbol sahasının alanına yapılamaz mı olursa çok hoş olur güzel olur muhteşem olur
:hosgeldin
yer olarak gayet güzel. az antrenmana maça çıkmadım o salonda :) aklımda kalan, çok eski bi bina, girişteki tostçu abi, tribün kısmında tahta sıralar, biraz gıcırdayan parke.  :)
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Geovani

Sam mames halkında bu forumda otorite @ahmetx  onun sayesinde sevdik sam mamesi :icool:Sencede öyle değilmi @Geovani  :icool:

@Oktay san memes ve değerli dostumuz @ahmetx ayrı yazılamaz bugün hangi basklıya sorsak tanırlar kendisini  :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ALI RIZA

bu arada herkese iyi geceler bende yatayım artık
İyi geceler diyipte uyuyan Dostlara allah rahatlık versin...!
Mesajlar silindir :) sabaha temiz sayfa ile başlıyoruz @ZEKI hocam yaklaşık 5-6 sayfa sildim belkide daha fazladır 170 ileti silindı...! gece forum a giremeyen sabah bakanlar için şimdiden günaydınlar ve Yasaklı Link[/member] fotoğraflar için teşekkürler şimdiden...!
[/color]
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2014, 03:32:25 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ZEKI

İyi geceler diyipte uyuyan Dostlara allah rahatlık versin...!
Mesajlar silindir :) sabaha temiz sayfa ile başlıyoruz @ZEKI hocam yaklaşık 5-6 sayfa sildim belkide daha fazladır 170 ileti silindı...! gece forum a giremeyen sabah bakanlar için şimdiden günaydınlar ve Yasaklı Link[/member] fotoğraflar için teşekkürler şimdiden...!
[/color]
gunaydın @ALI RIZA tabiki herkese gunaydin, itu nun gumussuyu yerleskesindeki salona da goz dikmeyelim birakalim orada okuyan gecnler sporlairni yapsinlar. ITU sehir yerleskelerinde (macka, taskısla ve gumussuyu) azimsanmayacak kadar ogrenci var. Bizi en guzel gazhanenin oldugu alan paklar. Hatta belediye verse stadin arka arazisine bile birseyler yapilabilir. Veya sisli beediyesinin evlendirme dairesinin oldugu alanda olabilir.

Çevrimdışı bjk_mabet

:D
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı yavvuzz

Günaydın Arkadaşlar ,

@bjk_mabet forumda erkencisin hayrola güzel bir güne mi uyandık :d

Çevrimdışı bjk_mabet

Günaydın Arkadaşlar ,

@bjk_mabet forumda erkencisin hayrola güzel bir güne mi uyandık :d
kesinlikle evet uyamak kelimesi için uyumakta lazım ama güzel bi gün yine :)

Çevrimdışı sallapati

mabet günaydın.. numaralıda döküm başladı mı? yeni açık dökümü ne zaman?  @bjk_mabet

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

akatlar arenanın arsası kulübemi ait kulübe aitse bence orası çok değerlidir bence satılıp hem arsa alınır hem salon yapılır

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet günaydın.. numaralıda döküm başladı mı? yeni açık dökümü ne zaman?  @bjk_mabet
metroya yeni biniyorum :) bi stada varayım haber vericem :)

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

orasıda önemlidir ama vodafone arenanın arazisi kadar beşiktaş için önemiyoktur vardırda inönü kadar yoktur

Çevrimdışı adnan

geçen aylarda beşiktaş belediyesi bize bi yer tahsis etmişti sanat salanomuydu neydi.oranın yerini konumunu bilen varmı nasıl bir yer belki orası da kullanılabilir salon için
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın

Şeref Bey'e kavuşsak bitse artık şu hasret
Sensiz geçen günlerin...
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2014, 08:51:42 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı faith

vay arkadaş her sabah aynı muhabbet kaç sayfa okuduğumu bilemiyorum yahu  :super:

Renk güçlü bir psikolojik araçtır. Renk psikolojisini kullanarak pozitif ya da negatif mesajlar iletebilir, satışlarınızı artırabilir, kalabalığı sakinleştirebilir ya da bir atletin kaslarını güçlendirebilirsiniz. Aşağıda Batı yarıküresinde temel renklerin anlamına hızlı bir bakış bulacaksınız. Bu bilgiler pazarlama projelerinde hangi renkleri kullanacağınız konusunda size ışık tutacaktır. Renk psikolojisi aşağıdaki renklerin açık ve koyu tonlarına göre değişir.

Renk Psikolojisi: Siyah
Siyah otoritenin, gücün, istikrarın ve sağlamlığın rengidir. Akılla da ilişkilidir. Siyah giysiler daha ince gösterir. Kimi zaman kötülükle de ilişkilendirilen kasvetli bir renktir. Batı dünyasında siyah keder anlamına gelir. Güçlü duygular uyandıran, ciddi, ağırbaşlı bir renktir; fazla miktarda siyah kullanıldığında insanları alt etmek, bastırmak kolaylaşır.

Renk Psikolojisi: Beyaz
Dünyanın önemli bir kısmı için beyaz saflığı simgeler; temizlikle, aydınlık ve güvenle ilişkilidir. Aynı zamanda rengi olmamak ya da yansız (nötr) olmakla da ilintilidir. Bazı Doğu ülkelerinde matem giysileri beyaz olur. Beyaz yaratıcılıkla da ilişkilidir. Renk tayfındaki bütün renkleri içinde barındırır.

Renk Psikolojisi: Kırmızı
Dikkat çekmek istiyorsanız kırmızı kullanırsınız. Enerjinin rengidir. Heyecan ve hareketle ilişkilidir. Çevrelerinde fazlaca kırmızı renk olan insanların kalp atışı normal zamanlara göre biraz hızlanır. Bebek odası için hiç şüphesiz olabilecek en kötü renktir ama yetişkin yatak odalarında faydalıdır. Kırmızı fazla kullanılmaması gereken bir renktir ama doğru yerde küçük bir kırmızı kullanmak akıllıca olabilir. Kırmızı hayatın da rengidir. Kırmızı heyecan yaratır, seksi, tutkuyu, hızı ve tehlikeyi ifade ederken kullanılır. Uygun yerde kullanıldığında çok işe yarar.

bütün stat kırmızı olsun  :ebebe:

Çevrimdışı yigitcan1903

vay arkadaş her sabah aynı muhabbet kaç sayfa okuduğumu bilemiyorum yahu  :super:

Renk güçlü bir psikolojik araçtır. Renk psikolojisini kullanarak pozitif ya da negatif mesajlar iletebilir, satışlarınızı artırabilir, kalabalığı sakinleştirebilir ya da bir atletin kaslarını güçlendirebilirsiniz. Aşağıda Batı yarıküresinde temel renklerin anlamına hızlı bir bakış bulacaksınız. Bu bilgiler pazarlama projelerinde hangi renkleri kullanacağınız konusunda size ışık tutacaktır. Renk psikolojisi aşağıdaki renklerin açık ve koyu tonlarına göre değişir.

Renk Psikolojisi: Siyah
Siyah otoritenin, gücün, istikrarın ve sağlamlığın rengidir. Akılla da ilişkilidir. Siyah giysiler daha ince gösterir. Kimi zaman kötülükle de ilişkilendirilen kasvetli bir renktir. Batı dünyasında siyah keder anlamına gelir. Güçlü duygular uyandıran, ciddi, ağırbaşlı bir renktir; fazla miktarda siyah kullanıldığında insanları alt etmek, bastırmak kolaylaşır.

Renk Psikolojisi: Beyaz
Dünyanın önemli bir kısmı için beyaz saflığı simgeler; temizlikle, aydınlık ve güvenle ilişkilidir. Aynı zamanda rengi olmamak ya da yansız (nötr) olmakla da ilintilidir. Bazı Doğu ülkelerinde matem giysileri beyaz olur. Beyaz yaratıcılıkla da ilişkilidir. Renk tayfındaki bütün renkleri içinde barındırır.

Renk Psikolojisi: Kırmızı
Dikkat çekmek istiyorsanız kırmızı kullanırsınız. Enerjinin rengidir. Heyecan ve hareketle ilişkilidir. Çevrelerinde fazlaca kırmızı renk olan insanların kalp atışı normal zamanlara göre biraz hızlanır. Bebek odası için hiç şüphesiz olabilecek en kötü renktir ama yetişkin yatak odalarında faydalıdır. Kırmızı fazla kullanılmaması gereken bir renktir ama doğru yerde küçük bir kırmızı kullanmak akıllıca olabilir. Kırmızı hayatın da rengidir. Kırmızı heyecan yaratır, seksi, tutkuyu, hızı ve tehlikeyi ifade ederken kullanılır. Uygun yerde kullanıldığında çok işe yarar.

bütün stat kırmızı olsun  :ebebe:
Bu bilgiler ışığında mor fıstık yeşili karışımı olsun