Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6701337 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 01:45:24
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
senin o iddaayı kazanman imkansız benim gözümde artık    :eyes
Obitas icin zor hemen imkansiz biraz zaman alir :D :) :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 01:46:19
Ha bir de obitas icin söz konusu tabla ise gerisi teferruattir  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Efe

kaldı 3 derken şaka maka yeni açık bitiyor. :ebebe:  :ebebe:

evt abi ay sonuna tabla işi iyice bitecek gibi görünüyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Hem iddiada biz kaybetsek almaz hem de necmi abi ile girilen iddia mininum yemekten baslar @ahmet türker abi :) :icool: :tabe: daha yuz yuze gorusme firsatim olmadi necmi abi ile ama bana o havayi verdi ha bir de critisizm make contact rasionalism falan diyeyim de @Necmi abi anlar :kop:
o anlarda ben anlamadım ,ne olacak şimdi.

Çevrimdışı Efe

Ha bir de obitas icin söz konusu tabla ise gerisi teferruattir  :bandit: :bandit: :bandit:

kirişleri yapsınlar tablacılık oynamasınlar aralık başından itibaren :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Kaba inşaatın bitmesine son 74 gün  :)

sayma işini bıraktım ocak 15 e kadar ne yaparlarsa artık :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

kaldı 3 derken şaka maka yeni açık bitiyor. :ebebe:  :ebebe:
neresi bitiyor Ahmet abi daha arkada bir dünya iş var :bandit: martıda görür nisanıda görür ben yanıyorum yanıyorumda kaybettikleri bu kadar zamana yanıyorum Başkan iki firma sokacağız yarıştıracağız dedi bunlar yarışıyorlar ama yavaşlık yarışı yapıyorlar :bandit:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 01:52:44
kirişleri yapsınlar tablacılık oynamasınlar aralık başından itibaren :evillol:
@Efe abi bu yrni aciktaki sutunlatin arkasindaki iskeleler ust yatay kirisleri mi yapacak evetse ne zaman baslar abi sence??

Çevrimdışı Deniz

sayma işini bıraktım ocak 15 e kadar ne yaparlarsa artık :D
ben devam kesin bilecem  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 01:53:41
neresi bitiyor Ahmet abi daha arkada bir dünya iş var :bandit: martıda görür nisanıda görür ben yanıyorum yanıyorumda kaybettikleri bu kadar zamana yanıyorum Başkan iki firma sokacağız yarıştıracağız dedi bunlar yarışıyorlar ama yavaşlık yarışı yapıyorlar :bandit:
İste bundan bahsediyorum @ahnet türker ve @Necmi abi  :D :) :kop:

Çevrimdışı Efe

@Efe abi bu yrni aciktaki sutunlatin arkasindaki iskeleler ust yatay kirisleri mi yapacak evetse ne zaman baslar abi sence??

valla başlamaları lazımdı ama pek oralı değiller tablaları bitirmeye uğraşıyorlar aralıkta daha çok ağırlık verecekler gibi görünüyor en üst  yatay kirişlere :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

''Bir ay önceden kameranın yerini değiştirmek'' gibi planlı, programlı bir iş görmek ne güzel olurdu...BJK tv ye trilyonlar gidiyor ama bir server ayarlayıp kamera yayını yapabilecek beceri yok...Koskoca teknoloji firması Vodafone stat ana sayfasında HD yayın şöyle dursun çoğu zaman ''eski karıncalı tv kanalları''na benzeyen yayınla ve en kötüsü tek bir kamerayla bu işi yapıyor...

Çevrimdışı ahmet türker

işin orasına hiç girmemde trübün kısmını dedim .bir de ,aktar ismail kardeşim 2 açılış olacak dedi 1- obitaş 2- çiçekler . ben üç açılış olacak diyorum 1.obitaş 2. çiçekler  3. obitaş otorak tarafı . :kop:  :kop:

Çevrimdışı Ersan

MERHABALAR ABİLERİM, KARDEŞLERİM

basket arena itü ile gerekli anlaşmalar yapılırsa stada komşu şuanki itü basketbol sahasının alanına yapılamaz mı olursa çok hoş olur güzel olur muhteşem olur
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Efe

işin orasına hiç girmemde trübün kısmını dedim .bir de ,aktar ismail kardeşim 2 açılış olacak dedi 1- obitaş 2- çiçekler . ben üç açılış olacak diyorum 1.obitaş 2. çiçekler  3. obitaş otorak tarafı . :kop:  :kop:

yeni açık otoparkı aktar ismail abiyle birlikte nisanda açacağız :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

basket arena itü ile gerekli anlaşmalar yapılırsa stada komşu şuanki itü basketbol sahasının alanına yapılamaz mı olursa çok hoş olur güzel olur muhteşem olur
:hosgeldin

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersan

Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 02:05:53

Oncelikle  :hosgeldin ikinci olarak da suan proje calismalari baslamis basket arena icin ama tabi suan en onemlisi stadin bir an once kabasini catisini ve nihayet kendisini bitirmek

Çevrimdışı ahmet türker

yeni açık otoparkı aktar ismail abiyle birlikte nisanda açacağız :D
kırmızı siyah beyaz kurdele kesersiniz herhalde efe kardeşim. :lol:

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin sence böyle bir şeye izin verilirmi?

Çevrimdışı Ersan

Çevrimiçi Necmi

Oncelikle  :hosgeldin ikinci olarak da suan proje calismalari baslamis basket arena icin ama tabi suan en onemlisi stadin bir an once kabasini catisini ve nihayet kendisini bitirmek
bir işin proje çalışmalarının başlaması için arsanın belli olması lazım projeyi neye göre çizecekler :naughty:

Çevrimdışı Efe

avatarları ufak olan arkadaşlar var silip yeniden yüklesinler o zaman büyüyecektir avatarlar
Şampiyon Beşiktaş JK