Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6704609 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

stada beton mikserleri giriyor ama nereye beton atılıyor görülmüyor yeni açık tabla bitti mi tam olarak acaba :alala:
Yahu nerden gördün abi? Nasıl bir göz var sende  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Yahu nerden gördün abi? Nasıl bir göz var sende  :evillol:
sen kartal gozlu @Efe oldugunu ve baska kameralardan goruntu aldigini bilmiyormusun @Deniz
@ALI RIZA bugun seni hep andim, sabah cikarken 841 de birakmistim aksam geldigimde 854 te idi.. ben 854 e gelene kadar 856 olmus..sabah kalkinca 870 olur.. haydin ben kactim herkese iyi geceler :by2:

Çevrimdışı Efe

Yatay kirislere olabilit mi abi ??

hangi yatay kirişlere eski açık diyorsan onlar dün betondı numaralı yada yeni açıkta beton var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

7 gunun lafimi olur @Efe
bugun numaralida bir seyler var ama goremedik..

evt bişeyler karıştırıyorlar ama nereye betonlama var göremiyoruz şu kamera değişse iyi olacak :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Acı ama gerçek  :evillol: :evillol:

mikserlerin gidişine bakıyorum sonra geri geri yanaşıyorlar buda demek oluyor beton var :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

açılışa bir gece önceden gidelim ,bir zamanlar böyle maçlar olurdu hatırladın mı necmi kardeşim. :kop:  :kop:
kapalı nöbetimi :D

Çevrimdışı izorlu85

Efe sanırım yeni açık numaralı birleşimi betonlanıyor..

Gökhan türkmen twiter hesabından alıntıdır..
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ALI RIZA

sen kartal gozlu @Efe oldugunu ve baska kameralardan goruntu aldigini bilmiyormusun @Deniz
@ALI RIZA bugun seni hep andim, sabah cikarken 841 de birakmistim aksam geldigimde 854 te idi.. ben 854 e gelene kadar 856 olmus..sabah kalkinca 870 olur.. haydin ben kactim herkese iyi geceler :by2:
bu sunucu yeni diye bir kaç gün tolerans tanıyorum sonra eskisinden beter olacak...!  :akuma:

Çevrimdışı Efe

kapalı nöbetimi :D

sütunların  dibinde uyuruz sabah olunca kaldırırlar zaten  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Efe sanırım yeni açık numaralı birleşimi betonlanıyor..

Gökhan türkmen twiter hesabından alıntıdır..

orda bi hareket var ama tablanın tam bittiğini göremedik inşallah tabla betonlanıyordur yarında numaralı betonlanacak daha 12 gün var bu aydan iyi ilerleme kaydedilecek yine yeni açıkta bu gece tabla betonlanırsa 3 tabla kalıyor bitanesinin kalıplaması devam ediyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

orda bi hareket var ama tablanın tam bittiğini göremedik inşallah tabla betonlanıyordur yarında numaralı betonlanacak daha 12 gün var bu aydan iyi ilerleme kaydedilecek yine yeni açıkta bu gece tabla betonlanırsa 3 tabla kalıyor bitanesinin kalıplaması devam ediyor :ok:
bu gece tabla betonu yokmuş @Efe

ysariusta

• Ziyaretçi

açılışa bir gece önceden gidelim ,bir zamanlar böyle maçlar olurdu hatırladın mı necmi kardeşim. :kop:  :kop:
Ahmet Abi ben zaten uyuyamam o gün. Valla gidelim nolacak en fazla parkta uyuruz

Çevrimdışı ALI RIZA

vur patlasın çal oynasın betonlama başlıyor

Çevrimdışı izorlu85

Gökhan türkmen twitere yazmıştı 15 güne tabalaları bitirip teslim edeceğiz demişti. 3 aşağı 5 yukarı biter diyorum ben hava muhalefeti felan olmazsa... :claps: :claps: :claps:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Fatih

http://www.youtube.com/watch?v=EF1tXkp-GQ4&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Cok guzel...

Arkadasimin patronu tt arena'da kale arkasinda ki bir locadan 2 koltuk satin almis 2900$'a... Acaba biz de tek koltuk fiyati ne kadar olur localarda... Bu fiyatlarda olursa eger cok makul, alinabilir...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

Ahmet Abi ben zaten uyuyamam o gün. Valla gidelim nolacak en fazla parkta uyuruz
O gun forumdan acilisa gelebilecek sansli insanlarla sabahlama taraftariyim  :lol: :lol:

Çevrimdışı Efe

bu gece tabla betonu yokmuş @Efe

nereye beton atıyorlar acaba perdeye falan heralde yada kolonlar betonlanıyordur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Gökhan türkmen twitere yazmıştı 15 güne tabalaları bitirip teslim edeceğiz demişti. 3 aşağı 5 yukarı biter diyorum ben hava muhalefeti felan olmazsa... :claps: :claps: :claps:

aralık ilk haftası biter yeni açık tablalar sadece testereler kalır 45 günede onlar biter inşallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Cok guzel...

Arkadasimin patronu tt arena'da kale arkasinda ki bir locadan 2 koltuk satin almis 2900$'a... Acaba biz de tek koltuk fiyati ne kadar olur localarda... Bu fiyatlarda olursa eger cok makul, alinabilir...
1903 locasında bile 6000 dolar :D diğer locaları sen düşün artık 3500 dolardan aşağı loca koltuğu yok sanırım @Fatih

Çevrimdışı Fatih

1903 locasında bile 6000 dolar :D diğer locaları sen düşün artık 3500 dolardan aşağı loca koltuğu yok sanırım @Fatih
Tuh bee.. Ben de diyordum bu kadar ucuz olursa locadan koltuk alirim @Necmi abi  :uyucam: Hayallerimi kirdin  :D :D

Obitaş'ın rekor tabla betonu konuşulacağına gene ciçekler konuşuluyor  :evillol:

Çevrimdışı Salih A.

ince işçiliği yapan firmaların isimleri açıklansa da kimi tutacağımıza karar versek :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...