Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6703664 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, stad boşken doğru beyaz renk en iyisi. Stad full olduğunda da zaten koltuk görünmüyor. Ama pek çok maçta stad kısmen dolu olur bence.İşte bu durumlarda aralardaki boş koltukların koyu ya da açık renk olması fark ediyor. İnönü stadında da böyleydi. Hatta kadıköyde de kale arkasındaki boşluklar, maratondaki boşluklara göre daha rahatsız edici..
çok ayıp ya stad boş kalmasın hep dolduralım demiyorsunuzda siyah yapalım taraftarın ayıbını kapatalım diyorsunuz :bandit: bilakis beyaz olsunki taraftar utanırda maça gelir belki :D

Çevrimdışı idil

Bence koltuk rengi dizimi saraçoğlu gibi olabilir bilmiyorum hiç incelediniz mi ama sarı-laci (iğrenç) renklerini çok güzel bir biçimde sergiliyorlar.. Yani şu şekilde: kapalı üst beyaz, kapalı alt siyah, hemen bitişiğindeki açıkların üstü siyah, altı beyaz. Numaralı da kapalı gibi...

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı pascal26

Mükemmel bir stad. Sahadaki çiminden, ışığına kadar herşey olması gerektiği gibi.
Katılıyorum. Barnebau dışında Juve Arena ve Donbass Arena da etkileyici. Tabi bu tv seyircisi olarak yorumum. Bi de canlı görmek lazım.

Çevrimdışı Türkay

Bence koltuk rengi dizimi saraçoğlu gibi olabilir bilmiyorum hiç incelediniz mi ama sarı-laci (iğrenç) renklerini çok güzel bir biçimde sergiliyorlar.. Yani şu şekilde: kapalı üst beyaz, kapalı alt siyah, hemen bitişiğindeki açıkların üstü siyah, altı beyaz. Numaralı da kapalı gibi...

Abla bizim de buna benzer bi tasarım vardı. Bence stat emanet gibi duruyor öyle hele bizim gibi müthiş konumu olan bi stat için

[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 20:30:56 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Caner

buraya Gökhan türkmen resim ve haberlerini taşımayın kendisi obitaşın puantörüdür ama nedense pek doğru bilgi geçmiyor bu günkü 3 metre haberi gibi bundan sonra onunla ilgili haber ve resimler silinecek arkadaşlar burda gayri ciddi şeyler yayınlanmasın

Abi hadi haberi paylaşmayalım da resim niye paylaşmıyoruz onu anlamadım? Resim resimdir.

Çevrimdışı sallapati

yapma be @mactaupe  .. bu gecekondu ile bizim stadı kıyaslama... hem bu tip bir renk dağılımı çok karmaşa yaratır.. sadelik her zaman güzelliktir..

benim tercihim tüm koltuklar aynı renk veya
üst katlar aynı renk, alt katlar farklı renk..
arada gradyan geçiş olabilir...

@ahmetx in dediği gibi  füme aralıklar da güzel duruyor..

Çevrimdışı pascal26

çok ayıp ya stad boş kalmasın hep dolduralım demiyorsunuzda siyah yapalım taraftarın ayıbını kapatalım diyorsunuz :bandit: bilakis beyaz olsunki taraftar utanırda maça gelir belki :D
Yazarken bu yanıtı vereceğin aklımdan geçmişti walla. Haklısın.  :tabe:

Çevrimdışı sallapati

Abla bizim de buna benzer bi tasarım vardı. Bence stat emanet gibi duruyor öyle hele bizim gibi müthiş konumu olan bi stat için

resmen facia böyle birşey olursa kardeşim..

Çevrimdışı Türkay

Abi hadi haberi paylaşmayalım da resim niye paylaşmıyoruz onu anlamadım? Resim resimdir.

Aynen abi kameranın olmadığı şu günlerde fotoğrafa ihtiyacımız var.  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı sallapati

alternatif olarak böyle birşey yapmıştım zamanında @mactaupe

Çevrimdışı Olimpos1903

keşke 3-5 seçenek sunsalar oylamamızı isteseler öyle güzel olurdu hiç olmazsa çoğunluğun istediği gibi olurdu ama tanıtım reklamındaki gibi olursa mükemmel yapı koltuklar yüzünden kötü gözükür vayyyy be artık tartışılan şeye bak 2 yıl önce yapılacak mı yapılmayacak mı tartışması vardı şimdi koltukların rengi nasıl olmalı  :evillol: :claps: Alt kat tamamiyle siyah üst katta tamamiyle beyaz olsun aklınızda canlandırın mükemmel olur :sevinc heyecan yaptım  :iblush:
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı TØLGA

bu resime göre birşey diyeceğim alt kat localarındaki koltuklarda tribün çıkışlarına kadar olacak uzanıcak yani
alt kat beyaz olsa bile loca koltuklarıda siyah olacak nasıl bir görüntü çıkçak ortaya merak ediyorum :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

tamami siyah kara duvar olacak inşallah :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

mactaupe kardeşimin attığı fb stadının resmine iyi bakın arkadaşlar tribün yüksekliklerine ve köşelerin birleşmemesine ,bir de bizim stada bakın ,ne kadar güzel bir stad yapıldığını anlamamıza yardımcı olur diye .

Çevrimdışı Efe

mactaupe kardeşimin attığı fb stadının resmine iyi bakın arkadaşlar tribün yüksekliklerine ve köşelerin birleşmemesine ,bir de bizim stada bakın ,ne kadar güzel bir stad yapıldığını anlamamıza yardımcı olur diye .
orası fenerbahce duğün sarayı abi zaten :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

tamami siyah kara duvar olacak inşallah :icool:
Baskan bogazin incisi olacak dedigine gore tamami beyaz olacaktir. Aralarda pixeller olabilir ve siyah yazilarla BESİKTAS  1903 yazilabilir.

Çevrimdışı Olimpos1903

evet hocam şahsen statı asıl güzel yapan o köşelerin birleşimi olacaktır emirates gibi olacaktır o birleşim ama daha dik şekilde bi bitseydi be açılırken tüm İstanbul inlerdi rakipler gelirken çekinirlerdi  :boxin:
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Efe

Baskan bogazin incisi olacak dedigine gore tamami beyaz olacaktir. Aralarda pixeller olabilir ve siyah yazilarla BESİKTAS  1903 yazilabilir.
inci minci bizi bizar kara duvar olmali yeni acigin durusunu dusenemiyorum ama alt kat beyaz ust kat siyah olacak oda bi gercek :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Selamlar. San mames muhabbetini görünce dayanamadım.
Bence San Mames ilk 10 hatta 20 stad arasına giremez. Tarafsız olmaya çalışırsam 1 numara kesinlikle ve açık ara Barnebau'dur.

Barnebau stadyumu gören birisi olarak diyebilirim ki düşündüğünüz gibi değil lokasyon olarak güzel bir yerde değil çevre düzenlemesi sıfır o stadı stad yapan sadece atmosferidir. Bi sonraki mesajınızda dediğiniz gibi aynen TV'de görüldüğü gibi değil bence gerçekten.

Ben Nou camp'i daha çok beğendim gerçek bir stadyum konum bölge planlama kendisine ait store'u yeme içme alanları muazzam.

Çevrimdışı Efe

Barnebau stadyumu gören birisi olarak diyebilirim ki düşündüğünüz gibi değil lokasyon olarak güzel bir yerde değil çevre düzenlemesi sıfır o stadı stad yapan sadece atmosferidir. Bi sonraki mesajınızda dediğiniz gibi aynen TV'de görüldüğü gibi değil bence gerçekten.

Ben Nou camp'i daha çok beğendim gerçek bir stadyum konum bölge planlama kendisine ait store'u yeme içme alanları muazzam.
nou campin ustu kapandigi takdirde avrupanin en iyi stadi olacak bencede tabi vodafone arenadan sonra :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

fazla büyük stad da iyi değil altuğ kardeşim .geçende mehmet demirkol anlatıyordu ,noy kampın üst tribünlerinden futbolcular karımca gibi gözüküyor maçtan bir şey anlamıyorsunuz diye. :)

Çevrimiçi Necmi

bazı yayınlanmaması gereken resimler yayınlıyor ve içerde sıkıntı çıkıyor buda stad içinde foto çekilmesini yasaklamaya kadar giderki büyük ihtimalde öyle olur en son loca resimlerini yayınlamıştı bu mesela mabet tarafındanda yayınlanabilirdi ama yayınlanmadı çünkü istenmiyordu ama çekip yayınlamış bu tip şeylerde içerden komple resim çekimini durdurur ve artık içerden çekimlere ihtiyacımız var kaynaklarımızı tüketmeyelim öncesinde çektiği resimler ve paylaşımlarla ilgili sıkıntılar oldu @Caner

Çevrimdışı ahmet türker

nou campin ustu kapandigi takdirde avrupanin en iyi stadi olacak bencede tabi vodafone arenadan sonra :D
onlarda stadı yenilemek istiyorlar proje bile yapmışlar efe kardeşim. :)

Çevrimdışı sallapati

en ucuz kale arkası loca ne kadar fiyatı 8 kişilik?