Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6705573 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

bugün çekim yapılan loca tahminen kaç kişilik? küçüklerden mi büyüklerden mi :D @bjk_mabet
örnek loca tam sayısını bilmiyorum
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı halvetifarazi

stada dair merak ettığim konulardan birtanesi de saha ışıklandırması. gs stadındaki ışıklandırma sarı sarı ve hiç aydınlık olmuyor. Juventus stadındaki gibi bembeyaz bir ışıklandırma olması lazım. Umarım bu konuda dikkatli ve seçici davranılıyordur.

Çevrimdışı TØLGA

@Efe abi geçen bir wowda bursa stad projesine bakıyım dedim ne durumda diye merak ettim
biri kale arkası taç çizgisi flen vodafone arenadan daha yakın demiş delinin biri :D aslı astarı varmı sana sorayım dedim
yakından takip ediyorsun sen orayıda :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

@Efe abi geçen bir wowda bursa stad projesine bakıyım dedim ne durumda diye merak ettim
biri kale arkası taç çizgisi flen vodafone arenadan daha yakın demiş delinin biri :D aslı astarı varmı sana sorayım dedim
Onlara göre Vodafone Arena akıllı değil, Timsah Arena akıllı zaten :kop: :kop:

Çevrimdışı FARUK

bjk_mabet @bjk_mabet  ·  11 dk. 11 dakika önce
kamera için yarın keşif çalışması var biraz sabır

Çevrimdışı bjk_mabet

@mactaupe Köyiçinde yakalandı sohbet için teşekkürler...

Çevrimdışı TØLGA

Onlara göre Vodafone Arena akıllı değil, Timsah Arena akıllı zaten :kop: :kop:
yaw o konulara hiç girmiom zaten :D nesi akıllı diyolar bizimkiler salakmı yani flen memlekette çok bölesi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı halvetifarazi

En son Juventus-parma maçını izledim.

Hayran kaldım.Başka birşey söylemiyorum. Herşeyiyle.
Mükemmel bir stad. Sahadaki çiminden, ışığına kadar herşey olması gerektiği gibi.

Çevrimdışı Factatum

@bjk_mabet

Duvar restorasyonu ne oldu? Var mı herhangi bir gelişme?

Çevrimdışı idil

@mactaupe Köyiçinde yakalandı sohbet için teşekkürler...

Biz teşekkür ederiizz çok mutlu olduk  :D :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

olmasi imkansiz stad ovallesiyor belki korner cizgisi kaviselten belki biraz daha yakın olabilir ama diger bolumler uzaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet

Duvar restorasyonu ne oldu? Var mı herhangi bir gelişme?
kaba inşaat bittikten sonra ;)

Çevrimdışı Factatum

Çevrimdışı mesut

localarla ilgili olarak daha önce başkanın tavanı alçak bulduğu o yüzden tekrar bir çalışma yapılacağı söylentileri olmuştu.
resimdeki loca o loca mı acaba. tavan gayet yüksek geldi bana sorun yok gibi ama?

Çevrimdışı Anıl

En son Juventus-parma maçını izledim.

Hayran kaldım.Başka birşey söylemiyorum. Herşeyiyle.
San Mames 1, Juve Arena 2. Avrupa'nın en iyi stadları :)

Çevrimdışı TØLGA

localarla ilgili olarak daha önce başkanın tavanı alçak bulduğu o yüzden tekrar bir çalışma yapılacağı söylentileri olmuştu.
resimdeki loca o loca mı acaba. tavan gayet yüksek geldi bana sorun yok gibi ama?
beşiktaşın youtube kanalından az önce izledim evet tavanının alçak bulduğu loca bu yayında da tekrar etti bu söylediğini
degişiklikler yapıcaz mobilyalarda flen tavanı biraz alçak buldum daha ferah bir yer olması için yükseltmeyi düşünüyoruz dedi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

kaba inşaat bittikten sonra ;)
yeri değişecek kamera ne zaman faal olur haberin var mı mabet kardeşim. :)

Çevrimdışı safakseref

simetri bozulmayacak @Efe ,kapalı ve numaralı bu boşluğu paylaşırdı.2,5 m-2,5 m veya 3m-3m gibi.

sabah anlattım yanlış anlaşıldım. stat, kuzey-güney yönünde değiştirebilir ama kapalı'yı 2,5 metre batıya kaydırmak namümkün. o zaman eski açık kuleleri de kaydırmak gerekir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi başbakan olsa biz tekrar ortadoğuya döneriz  @SDemirsoy
  :by2:
ben başbakan olsam seni kesinlikle iç işleri bakanı yaparım milleti iyi uyutuyorsun :D @aktar_ismail senin gibi iç işleri bakanım olsun ömrü billa iktidar olurum :evillol: Obitaşı bile şirin gösteriyorsun ya gerisini düşünemiyorum  :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

Bu işi yapacak olana direk sorsana Ahmet abi sana sır vereyim şu an forumda online

Çevrimdışı yigitcan1903

Sezon açılışında Ahmet abi  :D

Çevrimdışı yash26

29 Aralık kaba için gerçekçi bir tahminmidir acaba?
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI