Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6707073 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

O reklamda üzerine beton dökülenler mesaj değil miydi  :aaa:
iyi yakalamışsın vallaha  :kop:

Çevrimiçi Necmi

deniz tarafına doğru da  araç geçişi için 6m lik boşluk bırakılmış sütunlardan sonra ,protokol zaten otoparktan giriş yapmayacak mı? :alala:
belki canları yürüyerek gelmek ister sonuçta bir protokol girişi koymak zorundasın :D @ahmetx

Çevrimdışı SDemirsoy

Stat bitmeye yakın forumun ruh sağlığı bozuldu  :evillol:
Yaşasın Ruh Hastası Forumcular  :super:

Çevrimdışı ahmetx

belki canları yürüyerek gelmek ister sonuçta bir protokol girişi koymak zorundasın :D @ahmetx
Necmi abi,ağaçlı yoldan yürüyerek gelen protokol var mıdır acep? :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Halk adamı Necmi abi var :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

ben başbakan olsam formamı giyer gelirdim :D

Çevrimdışı Kesh

sn. Fikret Orman'a şu soru yöneltilse keşke soru şu yakın gelecekte büyük bir marka değeri ile sponsorluk anlaşması imzalanacak mı?

Ali Gültiken'in iddiasından yola çıkarak belirtmekteyim

Hublot değildir herhalde.

Ne dedi ali gültiken ?

Çevrimdışı SDemirsoy

ben başbakan olsam formamı giyer gelirdim :D
@Necmi Abi Sen Başbakan olsan konu dışına çıkanlara ne yapardın tahmin edemiyorum  :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi Sen Başbakan olsan konu dışına çıkanlara ne yapardın tahmin edemiyorum  :kop: :kop:
:bandit: :bandit: ben de tahmin edemedim şimdi herhalde polisi gönderir evden aldırırdım :D

@Necmi abi başbakan olsa biz tekrar ortadoğuya döneriz  @SDemirsoy
  :by2:

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

:bandit: :bandit: ben de tahmin edemedim şimdi herhalde polisi gönderir evden aldırırdım :D

bak şimdi böyle diyince akp li kardeşlerimiz hemen yorum yazacaklar..ayrıca ne oldu abi  o iş

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı SDemirsoy

haydaaaaaaaaaaa  :D

Çevrimdışı Olimpos1903

Fatih Doğan da epey iyi bir sponsorluk anlaşması yapacağız demişti ama bilemiyorum 1 aydan çok oldu bunu diyeli
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar başkan kamera işinden bahsettimi .ne zaman geçilecek yeni kameraya....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmet türker

arkadaşlar başkan kamera işinden bahsettimi .ne zaman geçilecek yeni kameraya....
yeni kamera lig tv nin kamerası olacak herhalde . :lol:

Çevrimdışı dogu1903

Obitaş'ı bu kadar çok sevmemin bir çok nedeni var. Her seferinde herkesin düşünemediği çok önemli işler yapıyorlar.
Bakın mesela meloya kulübe yapıyorlar.  :evillol:

:lol: :lol:

Çevrimdışı GPekcan

@GkhnTRKMN7 twitter hesabından
Yeni açık-Numaralı köşedeki tribünle saha çizgisi uzaklığı...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

@GkhnTRKMN7 twitter hesabından
Yeni açık-Numaralı köşedeki tribünle saha çizgisi uzaklığı...
Nası 3 ya :D

Çevrimdışı GPekcan

Nası 3 ya :D
Dönüş olduğu için 3m olmasa bile belirtilen uzunluktan kısa olavaktır...

Çevrimdışı yldrmaydn

konacak reklam panosuyla olan mesafedir o.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

Dönüş olduğu için 3m olmasa bile belirtilen uzunluktan kısa olavaktır...
köşeler 6m ile 8m arasında değişecek

Çevrimiçi Necmi

bak şimdi böyle diyince akp li kardeşlerimiz hemen yorum yazacaklar..ayrıca ne oldu abi  o iş
:D hangi iş