Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6704863 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Hafta sonu İstanbula gidip kaba inşaatla konuştum
Hakkında sürekli tarih verilmesinden çok rahatsız
Geri sayımcılar hobi bulsunlar kendilerine diyo  :evillol:

Sana kaba davrandı mı?  :evillol:

Çevrimdışı Efe

tarih verme başkan dedikçe her konuşmasında yeni bir tarih veriyor..  :s20:
mecbur veriyor her konuyu stada baglayip zaman kazaniyor tatik yapiyor 1 sene oldu bu sekilde idare ediyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

bardağın boş tarafından bakacak olursak  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Bende çok ihtimal vermiyorum . Kulüp içeride büfe restaurant vs şeyler kurup gelir sağlayacağı için izin vereceğini sanmıyorum. Yoksa gazilerde senin deyiminle inanılmaz bir gelir var. Onlarda mücadele ediyordur yenilemek yada içerde biryerler açmak gibi ama bakalım. Necmi abi oraya çok gittiği için belki sohbet etmişse biliyordur
Nusret in işleteceği konuşuldu bir ara içerideki restaurantların..bende bayağı sohbet ettim abi bazı sıkıntılı durumlar var orada ama söylemek doğru olmaz düşüncesindeyim birebir de görüştüm ben Gazilerin sahibiyle hayrılısı olsun diyelim :)

Çevrimdışı ahmet türken

Nusret in işleteceği konuşuldu bir ara içerideki restaurantların..bende bayağı sohbet ettim abi bazı sıkıntılı durumlar var orada ama söylemek doğru olmaz düşüncesindeyim birebir de görüştüm ben Gazilerin sahibiyle hayrılısı olsun diyelim :)
Tahmin ediyorum . Hayırlı olsun :)

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı SDemirsoy

bardağın boş tarafından bakacak olursak  :D
haydaaa abi aklım gitti ya kapalı yok  :pes

Çevrimdışı yigitcan1903

Sana kaba davrandı mı?  :evillol:
Yok gayet kibar bir o kadar da sitemkardı
Beni kimse bitiremez dedi
Obitaş mı çiçekler mi dedim
İkisi de evladım gibi birini öbüründen ayırt etmem dedi  :D
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 14:36:32 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmet türker

fikret orman . beşiktaş helal kulüp ,parası da helal olan kulüp .

Çevrimdışı yigitcan1903

ona soyleseydin efenin hobisi sensin cabuk bit diye sayarim geriye bak yoksa :evillol:
Kameradan çok dikizledi o tarafı kasten kapattırdım,özel hayatım kalmadı dedi  :evillol:

İsmail kardeş maşallah bugün günündesin  :lol:
Sağolasın İlhan abi  :)

Obitaş bizi her geçen gün daha çok mutlu ediyor, keyfimiz yerine geliyor  :D

Çevrimdışı ilhan

He bizede verdin ayarı bakalım  :evillol:

Yok gayet kibar bir o kadar da sitemkardı
Beni kimse bitiremez dedi
Obitaş mı çiçekler mi dedim
İkisi de evladım gibi birini öbüründen ayırt etmem dedi  :D

Helal olsun. Kaba görünüşünün ardında duygusal bir yürek varmış. Bir dahaki sefere selamlarımızı iletirsin ona çok iyi bakacağız.  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

İhsan Bey Kasım Sonu Kaba İnşaatın Biteceğini Söylemişti (yanlış hatırlamıyorsam)

Başkan 29.Aralık'da Biteceğini Söyledi

Arada 1 Ay Fark Var..

İhsan Bey İle Başkanın Açıklamalarını şöyle bir karıştırırsak sonuç Şubat Sonu Çıkıyor :D

Çevrimdışı ahmetx

@bjk_mabet veya @Necmi abi sizden başka bilen yokdur,bu 6m lik boşluğu  tribünler için neden kullanmadık?
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 17:09:58 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

İhsan Bey Kasım Sonu Kaba İnşaatın Biteceğini Söylemişti (yanlış hatırlamıyorsam)

Başkan 29.Aralık'da Biteceğini Söyledi

Arada 1 Ay Fark Var..

İhsan Bey İle Başkanın Açıklamalarını şöyle bir karıştırırsak sonuç Şubat Sonu Çıkıyor :D
haydaaaa. (sakın yanlış anlama bu lafın çok hoşuma gittiğinden yazıyorum.). :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

@bjk_mabet veya @Necmi abi sizden başka bilen yokdur,bu 6m lik boşluğu  tribünler için neden kullanmadık?
Arkaya uzatarak mı?
Yüksekliği aşmaz mıydık o zaman?

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet kardeşim bildiğim bir şey yok ama tahminim var . binlerce kişiyi tribünlere almak için böyle bir yola mecburen ihtiyaç var da ondan orası öyle yapılmıştır. :)

Çevrimiçi Necmi

kulelerden orantılama tapılamıyor birazını kullandık ama daha fazla kaydırılamıyor birde deniz tarafına doğru daralıyor zaten basın ve protokol girişleri için öyle bir alana ihtiyaç vardı @ahmetx

Çevrimdışı Zafer_Başkan

@aktar_ismail harbiden formundasın kardeşim :) ince espriler miss... :)

Çevrimdışı ahmet türker

kulelerden orantılama tapılamıyor birazını kullandık ama daha fazla kaydırılamıyor birde deniz tarafına doğru daralıyor zaten basın ve protokol girişleri için öyle bir alana ihtiyaç vardı @ahmetx
mustafanın maket resimlerinde çok net belli oluyor .o yol zaten mecburen yapılmak zorundaymış gibi geliyor bana . :)

Çevrimdışı SDemirsoy

haydaaaa. (sakın yanlış anlama bu lafın çok hoşuma gittiğinden yazıyorum.). :lol:
haydaaa :D estafurullah @ahmet türker Abim :)

Obitaş'ı bu kadar çok sevmemin bir çok nedeni var. Her seferinde herkesin düşünemediği çok önemli işler yapıyorlar.
Bakın mesela meloya kulübe yapıyorlar.  :evillol: