Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6707277 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Madem araç geçişi numaralının altından olacak temeller atıldıktan sonra neden perde betonlara başlanmadı rampanın oradaki kolonların demirleri kondu hala beton atılacak önce o tünel yapılsaydı şimdi bütün inşaat rahatlamıştı :s20:

Çevrimdışı Fatih

ada mı hangisi _? denizde 20 m ilerde s.k kadar olan mı _? ona da paha biçemiyorlar poma alacaksın gidip yıkacaksın...!
Suan degerini kimse bilmiyor haci... Gerisini sen dusun...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmett.67

Şu an sahada gerçekten 600 a yakın çalışan var mı?  :alala:  Mustafa'nın fotolarına baktığımızda toplam 150-170 kişi ya var ya yok... Kapalı alanlarda mı çalışıyorlar?

Çevrimdışı ahmet türken

Necmi abi çevre düzenlemesi yapılırken Gaziler in dırumu ne olacak. Oradan kaldıracaklarmı? Bilgin varmı? Orasıda bence kuleler gibi anıtlar kurulu tarafından korunmalı.

Çevrimdışı Oktay

soru; hergün syaydasınız bir anınız varmı?
fikret orman: burası beşiktaşıların ve benim namusum burda her günümüz bir olay

Çevrimdışı faith

Başkan Beşiktaş'lıların da dahil olduğu ne hakaretlere maruz kaldık, %5 i biliniyor kalan %95 i bende, bu işler bitince bir kitap yazacağım dedi.

Çevrimdışı SDemirsoy

Necmi abi çevre düzenlemesi yapılırken Gaziler in dırumu ne olacak. Oradan kaldıracaklarmı? Bilgin varmı? Orasıda bence kuleler gibi anıtlar kurulu tarafından korunmalı.
şuan ki projede orası gözükmüyor abi ama Gazilerinde kendilerinin hazırladığı projesi var şu haliyle orada durması zor yenilemesi şart tabi nasıl olur bilemeyiz ama netlik kazanmadı.. Anıtlar Kuruluyla bir ilgisi yok ki Ahmet Abi Oranın

Çevrimdışı FARUK

Beşiktaş JK ‏@Besiktas twitter hesabının attığı 2 foto

Çevrimdışı faith

Fikret Orman: Bu sene şampiyon olacağımıza inanıyorum, bu stat bitecek ve turu burada atacağız.

Çevrimdışı TURKahvesi

sn. Fikret Orman'a şu soru yöneltilse keşke soru şu yakın gelecekte büyük bir marka değeri ile sponsorluk anlaşması imzalanacak mı?

Ali Gültiken'in iddiasından yola çıkarak belirtmekteyim

Hublot değildir herhalde.

Çevrimdışı ALI RIZA

soru; hergün syaydasınız bir anınız varmı?
fikret orman: burası beşiktaşıların ve benim namusum burda her günümüz bir olay
ben hangi anımı yazayayım kitap çıkartsam ilk 100 sayfa deniz ve abdullahın yazılarının silinmesiyle alakalı sonra ki 50 sayfa necmi abiden yediğim fırçalar   :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

ben hangi anımı yazayayım kitap çıkartsam ilk 100 sayfa deniz ve abdullahın yazılarının silinmesiyle alakalı sonra ki 50 sayfa necmi abiden yediğim fırçalar   :kop: :kop:
Gece arkamızdan salladığın yetmedi gündüz de mi başladın abi  :bandit: kaç gündür konu dışı yazmıyorum  :bandit:

Çevrimdışı ahmet türken

şuan ki projede orası gözükmüyor abi ama Gazilerinde kendilerinin hazırladığı projesi var şu haliyle orada durması zor yenilemesi şart tabi nasıl olur bilemeyiz ama netlik kazanmadı.. Anıtlar Kuruluyla bir ilgisi yok ki Ahmet Abi Oranın
Bilgi sağol Samet.Bende anıtlar kuruluyla alakası olmadığını biliyorum Latife yaptım. Gazilerin hatırası Beşiktaşlılarda en az kuleler kadardır. O sebepten  espri olsun diye söyledim ama pek espri yapmayı beceremiyorum Gerçek gibi anlaşılıyor  :)

Çevrimdışı riza calli

Bilgi sağol Samet.Bende anıtlar kuruluyla alakası olmadığını biliyorum Latife yaptım. Gazilerin hatırası Beşiktaşlılarda en az kuleler kadardır. O sebepten  espri olsun diye söyledim ama pek espri yapmayı beceremiyorum Gerçek gibi anlaşılıyor  :)
bence gaziler kaldırılsın hem kotu duruyor hemde stat icinde herkes yiyeceğini yesin.

Çevrimdışı ALI RIZA

Gece arkamızdan salladığın yetmedi gündüz de mi başladın abi  :bandit: kaç gündür konu dışı yazmıyorum  :bandit:
bak bak laflara bak  :evillol: sanki hep sallamışım da gece gündüz olayına çekiyor...! kaç gündür konu dışı yazmıyorsun 1 hafta olsun bizim olsun  :sevinc :sevinc :sevinc
@Deniz nerde acaba sınavlarınız nasıl geçiyor bakalım  :iscrewy:

Çevrimdışı SDemirsoy

hee anladım abi estağfurullah.. :)  Gaziler iyi ekmek yedi senelerdir bakalım ne olacak ama ben ihtimal vermiyorum orada duracağına @ahmet türken

Çevrimdışı Abdullah

bak bak laflara bak  :evillol: sanki hep sallamışım da gece gündüz olayına çekiyor...! kaç gündür konu dışı yazmıyorsun 1 hafta olsun bizim olsun  :sevinc :sevinc :sevinc
@Deniz nerde acaba sınavlarınız nasıl geçiyor bakalım  :iscrewy:
Çarşamba günü sınav A1 alıp gelecem  :bandit: gece 3-4 arası hep arkamızdan konuşuyorsun  :bandit: 1 hafta olsun da sonra bakalım belki tekrar başlarım konu dışı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Beşiktaş Başkanı Fikret orman : Vodafone Arena kaba inşaatı yeni yıla kalmadan 29 Aralık'ta bitecek

haydaaaaaaaaaaaa  :D
evt
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

İhsan Bey Kağıt Falan mı gösteriyor kamera arkasından anlamadım :D
haydaaaaa. :kop:  :kop:

Çevrimdışı Efe

52 testere 34 gün ulan demba ba yapamadı bu sezon daha böyle bir istatistik  :evillol: :evillol: :evillol:
sua tablalar bitsin bakalim hergun 2 tane yapsalar olur bu is ocak sonu bitsinde gerisi cok onemli degil ha 29 aralik ha 29 ocak ne fark eder baskan ne diyorsa ooo :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hee anladım abi estağfurullah.. :)  Gaziler iyi ekmek yedi senelerdir bakalım ne olacak ama ben ihtimal vermiyorum orada duracağına @ahmet türken
haydaaa :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Hafta sonu İstanbula gidip kaba inşaatla konuştum
Hakkında sürekli tarih verilmesinden çok rahatsız
Geri sayımcılar hobi bulsunlar kendilerine diyo  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türken

Bende çok ihtimal vermiyorum . Kulüp içeride büfe restaurant vs şeyler kurup gelir sağlayacağı için izin vereceğini sanmıyorum. Yoksa gazilerde senin deyiminle inanılmaz bir gelir var. Onlarda mücadele ediyordur yenilemek yada içerde biryerler açmak gibi ama bakalım. Necmi abi oraya çok gittiği için belki sohbet etmişse biliyordur

Çevrimdışı ACAB1903

tarih verme başkan dedikçe her konuşmasında yeni bir tarih veriyor..  :s20:

Çevrimdışı Efe

Hafta sonu İstanbula gidip kaba inşaatla konuştum
Hakkında sürekli tarih verilmesinden çok rahatsız
Geri sayımcılar hobi bulsunlar kendilerine diyo  :evillol:
ona soyleseydin efenin hobisi sensin cabuk bit diye sayarim geriye bak yoksa :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK