Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6707615 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Ya herkes kaba inşaat ne zaman biticek diye düşünürken beni çevre düzenlemesi dertlendiriyo,etraf hep toz toprak içinde hele eski açık rampayı gördükçe üzüntüden kahroluyorum hep çamur geliyo ordan inşaata  :D :D :D
cevre duzenlemesi en son is ikk kaba ve catiyi bitirelim  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

cevre duzenlemesi en son is ikk kaba ve catiyi bitirelim  :)

Abi stadın içine giren o çamuru gördükçe elime hortum alıp yıkamaya gidesim geliyo.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2014, 02:08:15
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2014, 02:08:46
Abi stadın içine giren o çamuru gördükçe elime hortum alıp yıkamaya gidesim geliyo.
:kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2014, 02:09:36

Çevrimdışı TØLGA

5 aralik son :D
5 aralık diyosun şimdide hani ay sonuna bitiodu mehmet ne oldu gene  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı eski inönü

Biz bu stattan nasıl para kazanıcaz acaba? Yani Loca ve kombineler satıldı parası statın yapımına. Vodafoneden gelen para statın yapımına gidiyor. Hani bütün para stata gitti bize transfer yapacak para kalıyor mu stattan maç bileti harici? Moda şeysinden falan da milyon dolarlar gelmez diye tahmin ediyorum. Bi tek tribün sponsorları kaldı mesela. Yani önümüzde ki sene yine loca vs parası gelecek mi?
benim tahminim stad bittikten sonra Vodafone'la yapılan 150 milyon dolarlık anlaşma faktoring yapılarak çekilir. O para 2-3 sene harcanacak şekilde planlanır. Daha sonra zaten localar ve diger stad gelirleri rutin olarak gelmeye devam edecek  :ok: Onemli olan stadı bitirmek. Daha dogrusu geciktirmeden bitirmek. Agustostan sonra stadın bitmeden gecirdigi her bir gun zarardır bana gore

Çevrimiçi Necmi

benim tahminim stad bittikten sonra Vodafone'la yapılan 150 milyon dolarlık anlaşma faktoring yapılarak çekilir. O para 2-3 sene harcanacak şekilde planlanır. Daha sonra zaten localar ve diger stad gelirleri rutin olarak gelmeye devam edecek  :ok: Onemli olan stadı bitirmek. Daha dogrusu geciktirmeden bitirmek. Agustostan sonra stadın bitmeden gecirdigi her bir gun zarardır bana gore
aslında önemlide değil bitmese bile bitmiş gibi olur gelir kazanmaya başlar bir iki maçlık bir gecikme sorun teşkil etmez ama böyle bir gecikme yaşanacağına ihtimal vermiyorum kesin açılır ama tam bitmesi en iyi ihtimal yıl sonunu bulur böylece ödemelerde yayılır dahada iyi olur gibi bu arada görünmüyorsun bayadır

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi küfeki taşı olmadan stadın açılma ihtimali var mı?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi küfeki taşı olmadan stadın açılma ihtimali var mı?
var tabiki engel teşkil etmez

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

var tabiki engel teşkil etmez

yok abi engelden dolayı değil de maliyetinden dolayı dedim ben.hani paramız olunca yaparız diye bırakabilirler mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

yok abi engelden dolayı değil de maliyetinden dolayı dedim ben.hani paramız olunca yaparız diye bırakabilirler mi?
yok ihaleyi verdiler zaten hazırlıkları yapılıyordur firma taşları kestikten sonra ödemeyi yapacaksın kaldıki ödemeler uzun vadeye yayılan bir pazardır :D kesersin sıralı çekleri geçer gidersin :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

küfeki taşı bize necmi abi anlatır :) pdf formatında slaytlı vs  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

yok ihaleyi verdiler zaten hazırlıkları yapılıyordur firma taşları kestikten sonra ödemeyi yapacaksın kaldıki ödemeler uzun vadeye yayılan bir pazardır :D kesersin sıralı çekleri geçer gidersin :tabe:
daha iyi ne kadar iş o kadar çek :)

Çevrimdışı Deniz

Tamamdır abi  :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin hayirli sabahlar, yeni baslayan haftada bol bol testere kirisi, bol bol beton ve en onemlisi yeni bir kamera diliyorum  :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2014, 06:33:03
5 aralık diyosun şimdide hani ay sonuna bitiodu mehmet ne oldu gene  :biggrinking:
Olm obitas tablayi cok genis aldi  :D

Çevrimdışı Zoro

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın.. Rüyam da İhsan Beyi gördüm stadın kaba inşaatının kasım ayı sonunda biteceğini şubatta ilk maçı oynayacağımızı söyledi  :nerd: uyanınca farkettim tvde beyaz tv açık kalmış  :D

Çevrimdışı ofcbjk

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....