Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6705072 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat

aramadın :D gerçi bu gün yoktum @MURAT
Rahatsız etmek istemedim @Necmi abi :D malum sitede çalışma var görünüyordu :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

bugünlere 1 senede geldiğimize şükür 1.5 senede stad bitecek rekor süre bana göre bu tarz bi çalışma sahasında
sana katılıyorum 1,5 sene gerçekten de rekor. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

IP den bağlanmışsınız galiba dün gece senin yüzünden yataktan kalktım saat dörtten sonra forumda niye kimse yok dedin bende forum açılmışmı diye kalkıp baktım  :bandit: açılmamış görünüyordu arkadan sana iyi dileklerimi sundum tabiki :evillol: @ALI RIZA
ip felan bilmem bilmem de ne işe yarıyor ip  :evillol: gece böyle hıckırık tuttu nefesim daraldı beste okudum Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik, Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi, Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi...! dedim rahatladım @Necmi abi
kimse yok dediğim 20 kişi vardı  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

aramadın :D gerçi bu gün yoktum @MURAT
bize hiç bitmeyecekmiş gibi gelen hafriyatla ilgili kaça malolduğuna dair bir bilgin yada tahminin var mı .?

Çevrimdışı murat

Ahmet abi normalde döküm sahasına dökmek için para verilmesi gerekiyordu bu verilmedi.yaklaşık 80 bin kamyon hafriyat çıkmıştı yanılmıyorsam.bu hafriyatın 3 te 1 i yeni kapıya dökülmüş olsa kalanı gidiş geliş yaklaşık 100 km mesafedeki 3.havaalanı dolgu alanına döküldü. Benim tahminim sadece 15 milyon TL civarında hafriyat parası ödenmiştir.

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi normalde döküm sahasına dökmek için para verilmesi gerekiyordu bu verilmedi.yaklaşık 80 bin kamyon hafriyat çıkmıştı yanılmıyorsam.bu hafriyatın 3 te 1 i yeni kapıya dökülmüş olsa kalanı gidiş geliş yaklaşık 100 km mesafedeki 3.havaalanı dolgu alanına döküldü. Benim tahminim sadece 15 milyon TL civarında hafriyat parası ödenmiştir.
sağol murat kardeşim. :)

Çevrimdışı Yalçın

Bu süreçle alakalı daha yazılmamış, anlatılmamış çok konular var. Zamanı gelince, yani söylenmesi zarar vermez duruma gelince elbet başkan açıklayacaktır. Fakat buraya bu stadı dikmek başlı başına bir organizasyon becerisidir. 100 milyon dolarmış ya da 120 milyon dolarmış fazla takılmamak lazım artık. Bu noktada şu stad maç oynanır hale gelsin yeterli. Küfekisiydi, boya badanasıydı bunlar maç aralarında da hallolacak şeyler. Zaten stad bitsin, ben başkanın başka atılımları peş peşe açıklayacağını tahmin ediyorum.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

bize hiç bitmeyecekmiş gibi gelen hafriyatla ilgili kaça malolduğuna dair bir bilgin yada tahminin var mı .?
9 M tl diye biliyorum atım için ücret ödemedik yıkım işide çıkan hurdaya karşılık ücretsiz yapıldı sanırım
ama çokta emin değilim bir yerden öyle aklımda kalmış

Çevrimdışı izorlu85

@izorlu85 sorunu geç gördüm bittimi biter bir daha yükseltme şansı olmaz onun maliyeti getirisinden fazla olur bunada kimse uğraşmaz oranın yükselmesi kapasiteye ciddi bir katkı sağlamıyor 17 M € ya mâl olan bir çatıyı 700-800 koltuk kazanmak için indirmezler :D

abi bende yeni gördüm cevabını. çatıyı indirme değilde o kısımı çelik kirişler ile  uzatıp çatı kolonlarına bağlayıp veya yükseltimesi olanaksız mı?? Bi stad fotosu paylaşmışlar dı geçen orada testere kirişleri ve kolonlar çelik üzerine prekast yerleştirmişlerdi. aynısı  o kısımda  da uygulanabilir mi acaba demiştim...  :alala: :alala: :alala:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı murat

9 milyon ise iyi rakam .o zaman hafriyatın yarısı en azından yenikapıya dökülmüştür yada kamyon sayısını biraz fazla mı söyledim. Neredeyse sefer başına 115 TL gibi bir ortalama çok iyi bir fiyat.
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 00:53:51 MURAT ]

Çevrimiçi Necmi

abi bende yeni gördüm cevabını. çatıyı indirme değilde o kısımı çelik kirişler ile  uzatıp çatı kolonlarına bağlayıp veya yükseltimesi olanaksız mı?? Bi stad fotosu paylaşmışlar dı geçen orada testere kirişleri ve kolonlar çelik üzerine prekast yerleştirmişlerdi. aynısı  o kısımda  da uygulanabilir mi acaba demiştim...  :alala: :alala: :alala:
bence imkansız prefabrik yapacaksan destek ayakları olmalı buda dolaşım alanlarını kapatır ve stadın en çok görünen yerinde çirkin bir görünüm oluşturacağı için kesinlikle izin verilmez kaldıki ordan gelecek bilet parası ile gider kendisini amorti etmez sonuçta kazanacağın 700-800 koltuk ve buda stadın en ucuz koltukları @izorlu85 şu haliyle çok güzel bu stad bittikten sonra bir daha buraya çivi çakılmasına izin verilmez proje değişikliği onaylanmaz

Çevrimiçi Necmi

9 milyon ise iyi rakam .o zaman hafriyatın yarısı en azından yenikapıya dökülmüştür yada kamyon sayısını biraz fazla mı söyledim.
70000 kamyon biliyorum ve çoğu yeni kapıya döküldü sadece numaralı dökülmedi diye biliyorum

Çevrimdışı murat

70000 kamyon biliyorum ve çoğu yeni kapıya döküldü sadece numaralı dökülmedi diye biliyorum
Çoğu yenikapıya dökülmüşse bile çok iyi fiyat.ortalama 130 TL gibi bir şey olur o zaman.birde mazotu ucuz alıp kamyonculara satmıştı.yaklaşık hafriyat için 2 milyon kilometre yol yapılmıştır.buda yine yaklaşık olarak 2 milyon TL yakıt ücreti yapar.yüzde 5 kazanırsa 100 bin TL para kalmıştır. :evillol:
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 01:00:01 MURAT ]

Çevrimdışı Efe

bence imkansız prefabrik yapacaksan destek ayakları olmalı buda dolaşım alanlarını kapatır ve stadın en çok görünen yerinde çirkin bir görünüm oluşturacağı için kesinlikle izin verilmez kaldıki ordan gelecek bilet parası ile gider kendisini amorti etmez sonuçta kazanacağın 700-800 koltuk ve buda stadın en ucuz koltukları @izorlu85 şu haliyle çok güzel bu stad bittikten sonra bir daha buraya çivi çakılmasına izin verilmez proje değişikliği onaylanmaz

stad görüntü olarak güzel sıkıntılı bi görüntü oluşmadı eski açıkta stad ömrünü tamamlayana kadar bu haliyle hizmet verecek bit sinde başka bişeye gerek yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çoğu yenikapıya dökülmüşse bile çok iyi fiyat.ortalama 130 TL gibi bir şey olur o zaman.birde mazotu ucuz alıp kamyonculara satmıştı.
aynen pazarlama grubundan beklenmedik hareketler ama güzel hareket etmişler...!

Çevrimdışı izorlu85

anladım abi teşekürler beni aydınlattıgın için bu konuda. ( Zaten Passolig olduktan sonra degil 42000 32000 olsa bile dolmuyor tribünler ki bence ideal bu rakam hemde şehrin göbeğinde al işte bugün TT Arenaya kaç kişi gitti. Ama İnşallah bitecek bitincede bütün maçları bizim stada verecekler  göreceksiniz. Hakkediyoruz da Ama mali sıkıntı iyice baş göstermeden biran önce tamamlansa artık :(  )

Çevrimdışı izorlu85

stad görüntü olarak güzel sıkıntılı bi görüntü oluşmadı eski açıkta stad ömrünü tamamlayana kadar bu haliyle hizmet verecek bit sinde başka bişeye gerek yok :)
İnşallah bir an önce biter artık sabırsızlıkla beklemekteyim...

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2014, 01:14:01
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Çoğu yenikapıya dökülmüşse bile çok iyi fiyat.ortalama 130 TL gibi bir şey olur o zaman.birde mazotu ucuz alıp kamyonculara satmıştı.yaklaşık hafriyat için 2 milyon kilometre yol yapılmıştır.buda yine yaklaşık olarak 2 milyon TL yakıt ücreti yapar.yüzde 5 kazanırsa 100 bin TL para kalmıştır. :evillol:
Abi yemin ederim baskandan korkulur zehir gibi adam biz stadda biraz daha karsilassaydik böyle bos durma git obitasa ciceklere yardim et derdi heralde beni de calistirirdi bedavaya hatta   :icool: :) :D :lol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2014, 01:18:33
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Abilerim kardeslerim bilen birisi aydinlatabilir mi acaba bu eski acik numarali arasinda kamyonlatin gecis yoluna kolon dikmisler simdilik giris cikislari engellemiyor gibi ama tabla gelice kapanacak orasi bu tablayi yine sonrayami birakacajlar yoksa artik o acigi kapatip numaralinin altindanmi gececek yol ??, edit : aradaki acik 1 aya kadar 2.kat loca seviyesine gelir gibi duruyor. Bu arada @Efe abi ben bile bu kadar genis tabla beklemiyodum obitastan bugunku tabla neydi oyle  :icool: ama tekrarlamakta fayda var insallah max.3 araliga kadar tablalar teslim :bandit: :super: :ok: :tabe:

Çevrimdışı murat

Ben tabla işini ay sonuna kadar bitireceklerini düşünüyordum da  bu ikinci kat testere kirişleeinde çok geç kaldılar çatı kolonlarının bağlantısı hiç yok.ama esas düşündüren eski açık numaralı köşesi.yıl başına biter derken o köşenin bu kadarsarkacağını hiç ddüşünmemiştim.en son o kısım bitecek gibi
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 10:22:44 MURAT ]

Çevrimiçi Necmi

Ben tabla işini ay sonuna kadar bitiren ile eklerini düşünüyordda bu ikinci kat testere kirişleeinde çok geç kaldılar çatı kolonlarının bağlantısı hiç yok.ama esas düşündüren eski açık numaralı köşesi.yıl başına biter derken o köşenin bu kadarsarkacağını hiç ddüşünmemiştim.en son o kısım bitecek gibi
orda sanırım sağ tarafıda yapacaklar sadece tüneldeki iki kolon arası kalacak aslında hata ettiler temel betonu döktükten sonra üst katıda yapıp sonra giriş vermeliydiler sürekli bir plansızlık var buda işin başında tecrübeli bir proje müdürünün olmamasından kaynaklanıyor hatta tecrübesiz bir proje müdürü bile yok Allaha emanet gidiyor :bandit:

Çevrimdışı Mehmet92

Ya herkes kaba inşaat ne zaman biticek diye düşünürken beni çevre düzenlemesi dertlendiriyo,etraf hep toz toprak içinde hele eski açık rampayı gördükçe üzüntüden kahroluyorum hep çamur geliyo ordan inşaata  :D :D :D

Çevrimdışı Efe

Abilerim kardeslerim bilen birisi aydinlatabilir mi acaba bu eski acik numarali arasinda kamyonlatin gecis yoluna kolon dikmisler simdilik giris cikislari engellemiyor gibi ama tabla gelice kapanacak orasi bu tablayi yine sonrayami birakacajlar yoksa artik o acigi kapatip numaralinin altindanmi gececek yol ??, edit : aradaki acik 1 aya kadar 2.kat loca seviyesine gelir gibi duruyor. Bu arada @Efe abi ben bile bu kadar genis tabla beklemiyodum obitastan bugunku tabla neydi oyle  :icool: ama tekrarlamakta fayda var insallah max.3 araliga kadar tablalar teslim :bandit: :super: :ok: :tabe:
7 aralikta bitet :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK