Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6705227 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

senin şafak için biraz daha hızlanmaları lazım gibi @Efe  :D

benim şafak hızlanma şart ama ocak sonuna kadarda zaman var  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

:D birazmı bence turboya geçmeleri gerekir

TSI motor takalım vinçlere işçilere ne takacağız :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

@MURAT aynı şey benimde başıma geldi :D istanbul dışındaydım telden sürekli bakım var yazıyordu sonunda Altuğa püskürdüm :vur :utan
Necmi abi bende maltepeye geldim .2 gün boyunca canım sıkıldı. :D

Çevrimdışı Ekrem

İnşallah turboya geçerler yoksa bizim askerlik bitmez. :D @Efe @Necmi

Çevrimdışı Efe

İnşallah turboya geçerler yoksa bizim askerlik bitmez. :D @Efe @Necmi

biter biter iyi çalışıyorlar şu tablalar bi bitsin numaralıda ve yeni açıkta iş bitti kirişler yapılır bi şekilde numaralı eski açık birleşimi geciktirecek işi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Hayir tlydi @Necmi abi adim kadar eminim.
o kadar emin olma tl olsa o fiyata mâl olan toki stadı yok biz nasıl mâl edeceğiz yarısını zaten çatı götürür Başkan bir seferinde açıklamıştı böyle bir stadın maliyeti 150 M $ gibi bizim tasaruflarla 103 M $ dolara çekiyoruz demişti sadece kaba işçiliği 20 M tl yi geçiyor beton ve demir parasını üstüne koy bu rakam 50 M tl yi geçer çatıda 50 M tl olunca senin söylediğin rakamı çatı ve kaba işçilik tüketir böyle bir hesabı kim yaparda maliyet çıkarır ilk başlarda konuşuyorduk ben 103 telafuz edildiğinde tahminim 120 M $ gibi biter olmuştu iş bitene kadar %20 bir sapma yaşanacağını tecrübelerime dayanarak tahmin etmiştim stadın bitim süresi uzadıkça fiyat artar işçilik maliyetlerinde iyileştirilmeye gidilir hiç bir firmaya bu fiyata anlaştık bitireceksin denemez işin uzaması onların maliyetlerinide arttırır ve bunların bir kısmı telafi edilmelidir @Deniz

Çevrimdışı Anıl

Hayir tlydi @Necmi abi adim kadar eminim.bak burda da haberi var 120 milyon tl demiş bizzat başkan.En son bugün 103 milyon dolar olarak rakam güncellendi

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25767170.asp
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/54868/ Proje ilk açıklandığında borsaya yapılan açıklamada tahmini keşif bedeli 95 milyon dolar diyor.

Çevrimdışı Deniz

TSI motor takalım vinçlere işçilere ne takacağız :D
Dsg şanzıman takmayalım da araçlar yolda kalmasın  :lol: :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

bana ,hafriyat hiç bitmeyecek gibi geliyordu o günlerde .
Stattan tarihi eser çıktı , su çıktı yok yok göhhan zan ın omzu çıktı günleri vay be bir seneyi aştık iki forum çöp ettik 2 sunucu ve arayüz değiştirdik.binleri aştık.şu kabada bir bitse günlerini yaşıyoruz.

Çevrimdışı Deniz

Anlaşılan maliyet olayı bizim kapasite işine döndü @Necmi @anilt  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Hayir tlydi @Necmi abi adim kadar eminim.bak burda da haberi var 120 milyon tl demiş bizzat başkan.En son bugün 103 milyon dolar olarak rakam güncellendi

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25767170.asp
103 m doları ihsan coşkun söylemişti .

Çevrimdışı Deniz

Uzun zamandır yazmadığımı fark ettim :alala:

TOKİ DEĞİL ALIN TERİ :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

@MURAT aynı şey benimde başıma geldi :D istanbul dışındaydım telden sürekli bakım var yazıyordu sonunda Altuğa püskürdüm :vur :utan
:evillol: :evillol: :evillol: ben ve @Efe nette idik  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Anlaşılan maliyet olayı bizim kapasite işine döndü @Necmi @anilt  :lol:
Herşeyimiz ayrı muamma :evillol: Bence 110-125 milyon dolar arası bir rakama biter stad :)

Çevrimdışı Deniz

Ahmet abi ihsan coşkunun bütün söylediklerini ciddiye alacak olsak kasımda kabayı bitirirdik ocakta stadı açardık  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Stattan tarihi eser çıktı , su çıktı yok yok göhhan zan ın omzu çıktı günleri vay be bir seneyi aştık iki forum çöp ettik 2 sunucu ve arayüz değiştirdik.binleri aştık.şu kabada bir bitse günlerini yaşıyoruz.

bugünlere 1 senede geldiğimize şükür 1.5 senede stad bitecek rekor süre bana göre bu tarz bi çalışma sahasında
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bende maltepeye geldim .2 gün boyunca canım sıkıldı. :D
aramadın :D gerçi bu gün yoktum @MURAT

Çevrimdışı Deniz

Herşeyimiz ayrı muamma :evillol: Bence 110-125 milyon dolar arası bir rakama biter stad :)
Bence 150 milyon doları bulur.Ciddi anlamda kaliteli malzeme kullanıyoruz  :D

Çevrimiçi Necmi

:evillol: :evillol: :evillol: ben ve @Efe nette idik  :bandit: :bandit: :bandit:
IP den bağlanmışsınız galiba dün gece senin yüzünden yataktan kalktım saat dörtten sonra forumda niye kimse yok dedin bende forum açılmışmı diye kalkıp baktım  :bandit: açılmamış görünüyordu arkadan sana iyi dileklerimi sundum tabiki :evillol: @ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

yok öncesinde Başkan söyledi İhsan bey ondan bir ay kadar sonra söyledi

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi ihsan coşkunun bütün söylediklerini ciddiye alacak olsak kasımda kabayı bitirirdik ocakta stadı açardık  :evillol:
yok onun için demedim ,youtube da da var stadda ntv canlı yayın yapmıştı başkan daha az hesaplıyormuş ihsan coşkun benim hesaplarıma göre  103 m doları bulacak demişti onu soylüyorum deniz kardeşim ,ihsan coşkunu ben de biliyorum. :)

Çevrimdışı Deniz

yok onun için demedim ,youtube da da var stadda ntv canlı yayın yapmıştı başkan daha az hesaplıyormuş ihsan coşkun benim hesaplarıma göre  103 m doları bulacak demişti onu soylüyorum deniz kardeşim ,ihsan coşkunu ben de biliyorum. :)
Tamamdır ahmet abi  :)

Çevrimdışı ahmet türker

yok öncesinde Başkan söyledi İhsan bey ondan bir ay kadar sonra söyledi
doğrudur yanlış aklımda kalmış olabilir .

Çevrimdışı murat

Bundan 15 yıl kadar önce basit oturakları olan hiçbir teknoloji barındırmayan loca vs gibi hiçbirvözelliği olmayan bir stadın koltuk maliyeti 1000 dolar civarındaydı.değişen şartlarla birlikte dünya şartlarında bu rakam minimum  3000 dolar ülkemiz şartlarında konfor ve teknik eksiklerle birlikte 2000 dolar civarıdır.

Çevrimdışı ahmet türker

Bence 150 milyon doları bulur.Ciddi anlamda kaliteli malzeme kullanıyoruz  :D
150 m doları bulursa ciddi sıkıntı çıkar gibi geliyor bana deniz kardeşim.