Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6704790 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Devam eden bir dava var. En son ibra edilmemişti malum. Hatta Fikret Başkana da ihtar gönderdiler. Devam eden bir ibra davası varken demirörene tek kuruş ödeme yapmayın diye. Tabi bir mektupla. Şimdilik noter falan devrede değil. Ancak bu işi kovalayan kişiler avukat. O nedenle ben hala umutluyum, masatı kaybederler diye
inşallah kardeşim.

Çevrimdışı ahmet türker

abi hatirlamazmiyim. Omrumuzu yefi. Ordan oraya tasidilar bi kaldirmadilar. Cok sukur gitti hepsi. Ne kadar uzun sureydi. Sanki yillar onceymis gibi geliyor simdi
stadı her gün her saat takip ettiğimiz için gerçekten de çok uzun bir zaman gibi geliyor.

Çevrimdışı ahmet türken

stadı her gün her saat takip ettiğimiz için gerçekten de çok uzun bir zaman gibi geliyor.
ahmet abi merak ediyorum. Dunya kuruldu kurulali bir insaati boyle takip eden bu kadar yorum yapan bu kadar kendine dert eden belki kendi insaati oksa bu kafar ilgilenmeyen bir topluluk olmusmudur

Çevrimdışı Fatih

bana ,hafriyat hiç bitmeyecek gibi geliyordu o günlerde .
Abi o siralar da asker de oldugum icin sizlerle o duygulari paylasamadim  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

@Necmi  , @Yunus abi dedigin zaten ongorulen maliyet biliyorum ama 102 milyon tl nerde 230 milyon nerde?bunu sadece demir fiyatlarina ve kur farkina baglamak pek olmaz.acikcasi ben stadin maliyetinin 150 milyon $ i asacagini dusunuyorum.cunku kullanilan malzemeler hep 1. Sinif.

Benim demek istedigim hesaplar yapilirken daha tutarli yapilsaydi mali durum da ona gore daha onceden ayarlanabilirdi.stadi yapiyoruz ama kredi ile mi yapacaz,borcla mi yapacaz,sponsorluk geliri ile mi yapacaz bunlarin hala muamma olmasi dusundurucu.onumuzu gormemiz lazim artik.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

Abi o siralar da asker de oldugum icin sizlerle o duygulari paylasamadim  :lol: :lol:
aslibda sanslisin. Insan yaslaniyor stresten. Iyiki gormemissin :)

Çevrimdışı Ekrem

[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2014, 22:54:53 Ekrem ]

Çevrimdışı Tarık16

hastalık gibi bişey bu siteyi ve stad inşaatını  takip etmek cep telefonunun internet kotası doldu yinede elim sürekli besiktasarena yazıyor :)  bakalım nasıl bir fatura gelecek :)

Çevrimiçi Necmi

ben dün akşamdan beri giremiyordum telefondan çalışma var görünüyordu ama millet yazıyormuş anlayamadım bu işi :alala:
@MURAT aynı şey benimde başıma geldi :D istanbul dışındaydım telden sürekli bakım var yazıyordu sonunda Altuğa püskürdüm :vur :utan

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  , @Yunus abi dedigin zaten ongorulen maliyet biliyorum ama 102 milyon tl nerde 230 milyon nerde?bunu sadece demir fiyatlarina ve kur farkina baglamak pek olmaz.acikcasi ben stadin maliyetinin 150 milyon $ i asacagini dusunuyorum.cunku kullanilan malzemeler hep 1. Sinif.

Benim demek istedigim hesaplar yapilirken daha tutarli yapilsaydi mali durum da ona gore daha onceden ayarlanabilirdi.stadi yapiyoruz ama kredi ile mi yapacaz,borcla mi yapacaz,sponsorluk geliri ile mi yapacaz bunlarin hala muamma olmasi dusundurucu.onumuzu gormemiz lazim artik.
ne tl si başında açıklanan maliyet 103 M$  dolardı @Deniz

Çevrimdışı ilhan

@MURAT aynı şey benimde başıma geldi :D istanbul dışındaydım telden sürekli bakım var yazıyordu sonunda Altuğa püskürdüm :vur :utan
Dün akşamdan itibaren bende giremedim diz üstü bilgisayardan önce 20 dk.lık bakım var yazdı sonra beyaz ekran geldi, en son denediğimde gece saat 2'yi geçmişti galiba

Çevrimiçi Necmi

Dün akşamdan itibaren bende giremedim diz üstü bilgisayardan önce 20 dk.lık bakım var yazdı sonra beyaz ekran geldi, en son denediğimde gece saat 2'yi geçmişti galiba
dün gece bildiğim kadarıyla sunucunun IP adresini değiştirdiler bir süre oturana kadar giremedik aynı zamanda mail hesaplarında eksiklikler vardı şifre unutanlara mail gitmiyordu onlar düzenlendi yeni tema eksikleri tamamlanana kadar bu tür aksaklıklar yaşayacağız

Çevrimdışı ahmet türken

ne tl si başında açmıklanan maliyet 103 M$  dolardı @Deniz
evet baskan $ demisti. Malzemeyi kendimiz alacaz yaklasik 100 milyon $ civari maliyetikiz olacak demisti

Çevrimdışı ilhan

dün gece bildiğim kadarıyla sunucunun IP adresini değiştirdiler bir süre oturana kadar giremedik aynı zamanda mail hesaplarında eksiklikler vardı şifre unutanlara mail gitmiyordu onlar düzenlendi yeni tema eksikleri tamamlanana kadar bu tür aksaklıklar yaşayacağız
Ellerinize sağlık abim

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

@Ekrem stadda çalışmalar nasıldı bu gün

fotolara göre güzel abi numaralı tabla ve yeni açık tabla yarın bitecek gibi görünüyorlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ekrem

@Ekrem stadda çalışmalar nasıldı bu gün
çok yoğun çalışma yoktu Necmi abi .numaralıda loca katında kalıp sökümü vardı . yeni açıkta numaralı tarafında perde betonu ve 3 tane kolon betonu yapıyorlardı. stattan ayrılırken eski açıkta beton hazırlığı vardı. ayrıca baya soğuktu bugün bütün çalışan emekçilerimize Allah kolaylık versin.
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2014, 23:38:57 Ekrem ]

Çevrimiçi Necmi

Ellerinize sağlık abim
sanırım güzel oldu @ilhan beğenmediğini söyleyen olmadı daha :D bizi aslında ilgilendiren tema görünümünden çok arka planı önceki tema biraz uyumsuzdu arkada çok sıkıntı yaratıyordu bu tema şu ana kadar sorunsuz görünüyor

Çevrimdışı Ekrem

fotolara göre güzel abi numaralı tabla ve yeni açık tabla yarın bitecek gibi görünüyorlar :)
senin şafak için biraz daha hızlanmaları lazım gibi @Efe  :D

Çevrimdışı Deniz

Hayir tlydi @Necmi abi adim kadar eminim.bak burda da haberi var 120 milyon tl demiş bizzat başkan.En son bugün 103 milyon dolar olarak rakam güncellendi

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25767170.asp
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2014, 23:56:19 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

senin şafak için biraz daha hızlanmaları lazım gibi @Efe  :D
:D birazmı bence turboya geçmeleri gerekir

Çevrimdışı ilhan

sanırım güzel oldu @ilhan beğenmediğini söyleyen olmadı daha :D bizi aslında ilgilendiren tema görünümünden çok arka planı önceki tema biraz uyumsuzdu arkada çok sıkıntı yaratıyordu bu tema şu ana kadar sorunsuz görünüyor
Çok güzel oldu abi emeği geçen herkese teşekkürler  :super: :super: