Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700098 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Biraz daha iyi kardeşim alçıda işte, bu arada 1 ay raporluyum  :evillol: :evillol:
kendine iyi bak ilhan kardeşim ,daha basket arenayı yapacağız burada . :)

Çevrimdışı Abdullah

Biraz daha iyi kardeşim alçıda işte, bu arada 1 ay raporluyum  :evillol: :evillol:
Tekrar geçmiş olsun abi dikkat et kendine en kısada sürede kurtul alçıdan.  :) Fırsattan istifade bol bol dinlen abi  :D

Vodafone Arena 15.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-19:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ilhan

kendine iyi bak ilhan kardeşim ,daha basket arenayı yapacağız burada . :)
Sağol Ahmet abi, inşallah Basket Arenayıda yaparız, Avrupada da bi kupa kaldırırız.

Çevrimdışı Balasagun

Nereden kırıldı ağabey boksör kırığı mı :D

Çevrimdışı Salih A.

salih kardeşim yine ortalığı karıştırıyorsun. :kop: benim delikanlılığım mı kalmış ,ben ihtiyarlığı zaten kabullendim ,delikanlı kartal size yakışir sevgili kardeşim . :)
@ahmet türker abi yapma maşallahın var bizlere taş çıkarırsın daha dur vodafone arena da birlikte maç izliycez olmaz öyle sadece forumdan yazmak
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ilhan

Nereden kırıldı ağabey boksör kırığı mı :D
Bu yaşta ben ve Boks  :alala: halı saha dersek daha uygun olur herhalde  :evillol:

Çevrimdışı Anil

her şeyi birbirine karıştırma ustasıyız .odanın duvarını hiç anlamadım ,ama sana anladığımı anlatayım, siyah ışığı yansıtmaz tersine soğurur yani emer  ,ışığı yansıtmayan da göz almaz anlatabildimmi değerli kardeşim ,haklı çıkmak adına alakasız örnekler vermemeni beklerdim . :)
Sadece ışığı yansıtan şeyler mi göz yorar?  Fazla bilgili gibi görünüyorsunuz biraz daha aydınlatın beni öyleyse.

Çevrimdışı ZEKI

@ilhan tekrardan gecmis olsun, 1 ay raporluysan totenham macinda burdasin o zaman mazeretin yok  :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

Sadece ışığı yansıtan şeyler mi göz yorar?  Fazla bilgili gibi görünüyorsunuz biraz daha aydınlatın beni öyleyse.
sevgili kardeşim burası bilgi aktarım yeri değil , göz yorulması konusunda polemik yarattın cevap verdim . :)

Çevrimdışı Kemal

oğlumun bir gülüşü var , sanırsınız ki Beşiktaş sahaya çıkıyor.

Çevrimdışı ilhan

@ilhan tekrardan gecmis olsun, 1 ay raporluysan totenham macinda burdasin o zaman mazeretin yok  :kop:
İnşallah abi

Hayırlı akşamlar beşiktaşlılar olarak birer forma değil her formadan birer tane almamız bugünkü divan kurulundan sonra biraz daha gerekli hale gelmiştir
ve bu aşikâr dır

Çevrimdışı Anil

sevgili kardeşim burası bilgi aktarım yeri değil , göz yorulması konusunda polemik yarattın cevap verdim . :)
Burası bilgi aktarım yeri değil doğru. Burası felsefe konuşma yeri de değil ama herşeyi işinize geldiği gibi cekistiriyorsunuz. Anlamakta güçlük çekiyorum. Neyse uzatmaya gerek yok.  İyi akşamlar.

Çevrimdışı ahmet türker

Sağol Ahmet abi, inşallah Basket Arenayıda yaparız, Avrupada da bi kupa kaldırırız.
baskette avrupada bir kupa kaldırdık zaten .sıra futbolda haklısın kardeşim.olacak inşallah. :)

Çevrimdışı ahmet türker

Burası bilgi aktarım yeri değil doğru. Burası felsefe konuşma yeri de değil ama herşeyi işinize geldiği gibi cekistiriyorsunuz. Anlamakta güçlük çekiyorum. Neyse uzatmaya gerek yok.  İyi akşamlar.
ön yargılı olduğundan ve neden ön yargılı olduğunu anlamadığımdan ,anlamanı beklemiyorum kıymetli kardeşim ,iyi akşamlar . :D

Çevrimdışı ahmet türker

oğlumun bir gülüşü var , sanırsınız ki Beşiktaş sahaya çıkıyor.
maşallah kardeşim her zaman güler inşallah. :)

Çevrimdışı Efe

son fotolara göre yeni açıkta betonlanan kolonların sayısı hergün artıyor son fotoya göre numaralı 3.tablanın kalıplamasıda baya genişledi ordada sütun ve kolon işleri sürüyor önümüzde yıl sonuna  tam 45 gün var bu 45 günde kaba inşaat iyice bitim aşamasına gelecek :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

salih kardeşim yine ortalığı karıştırıyorsun. :kop: benim delikanlılığım mı kalmış ,ben ihtiyarlığı zaten kabullendim ,delikanlı kartal size yakışir sevgili kardeşim . :)
Aramızı  bozamazlar  İstanbul dedesi. :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

Aramızı  bozamazlar  İstanbul dedesi. :lol:
bozamazlar izmir kartalı , kardeşlerimizin de öyle bir niyeti yok zaten ,bize şaka yapıyorlar ,hürmetler değerli arkadaşim. :)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Karabay

wowda murat türk adlı kullanıcı paylaşmış. çok hoşuma gitti benim. stat muhtemelen bunun tıpkısı olacak. tribünler ciddi ciddi baskılı olacak.

Çevrimdışı ahmet türken

Bu aksam betonlama eski acikta devam ediyor

Çevrimdışı ALI RIZA

[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2014, 00:20:09 ALI RIZA ]