Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699007 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Siyah hiç bir zaman göz yormaz mı ? Öyleyse siz odanızın duvarlarını siyaha boyatın :)
her şeyi birbirine karıştırma ustasıyız .odanın duvarını hiç anlamadım ,ama sana anladığımı anlatayım, siyah ışığı yansıtmaz tersine soğurur yani emer  ,ışığı yansıtmayan da göz almaz anlatabildimmi değerli kardeşim ,haklı çıkmak adına alakasız örnekler vermemeni beklerdim . :)

Çevrimdışı TØLGA

Ya beyler Numaralıda noluyor şu an bilen beri gelsin ikinci loca katın üzerine yapılan kat tüm numaralı boyunca mı olacak artı bu kat kirişlerin altında mı kalacak ??? bir de üst kirişlerin yaslanacağı sütunlar duvara yapışık olan yerden mi olacak yoksa öndeki kolonlar mı yükselecek ??? Bu arada Kasım sonu obitaş tabla iddiam inşallah gerçekleşecek @Efe abi ve @Tolga kardeşime duyurulur    :icool: :) :D :evillol:
daha var bekliyoruz bakalım çıkmayan candan ümit kesilmez :D erken bitirsede sıkıntı olmaz stadyum hızlanmış olacak  :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı TØLGA

Bu da 5 saat önce süzerden çekilmiş
eski açık köşe üst prekastlar ne zaman başlıcak bakalım  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı onurt

Bu fotoya bayıldım. Çok güzel gözüküyor. Çekenin de yükleyenin de eline sağlık.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı onder23

her şeyi birbirine karıştırma ustasıyız .odanın duvarını hiç anlamadım ,ama sana anladığımı anlatayım, siyah ışığı yansıtmaz tersine soğurur yani emer  ,ışığı yansıtmayan da göz almaz anlatabildimmi değerli kardeşim ,haklı çıkmak adına alakasız örnekler vermemeni beklerdim . :)
Ahmet abi aynen dediğin gibi olay. Hatta bazı maçlarda Rüştü gözlerinin altına siyah boya surerdi bunun için

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi aynen dediğin gibi olay. Hatta bazı maçlarda Rüştü gözlerinin altına siyah boya surerdi bunun için
değerli kardeşim, aslında o kardeşime hiç cevap yazmayacaktım ama belki yanliş bildiği bir konu hakkında aydınlatırım diye düşündüm .bütün gün hareket ederek ,bir şeyler yaparak yoruluruz ,gece vücudumuzu dinlendirmek için uyumaya ihtiyacımız olur  ışıkları ve gözlerimizi kapatırız ,aslında gözlerimizi kapattığımızda gözlerimiz yine görür ama göz kapaklarımızı görür yani fişini çekme imkanımız yoktur ,ve siyah bir duvar oluşturur ,eğer siyah gözleri yorsaydı işıklar ve gözlerimiz açık uyurduk .  o kardeşimiz evinin duvarlarını siyaha boyat diye yazmış ,birincisi tartışma şekli yanlış, ikincisi verdiği örnek yanlış , evimizin duvarlarını niye siyaha boyatmadığımızı anlatmama hiç gerek olmadığını düşünüyorum değerli kardeşim.

@ahmet türker abi haklısın.
Bugünkü inşaat performansı hakkında ne düşünuyorsun abicim ?

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi haklısın.
Bugünkü inşaat performansı hakkında ne düşünuyorsun abicim ?
neyi merakettiğini biliyorum .hemen cevap vereyi obitaş çiçeklerden daha hızlı gibi gözüküyor hatta obitaş tribün kabasını çiçeklerden daha önce bitirecekmiş gibi geliyor bana ,çiçekler rampada tıkandı kaldı sanki değerli kardeşim. :)

neyi merakettiğini biliyorum .hemen cevap vereyi obitaş çiçeklerden daha hızlı gibi gözüküyor hatta obitaş tribün kabasını çiçeklerden daha önce bitirecekmiş gibi geliyor bana ,çiçekler rampada tıkandı kaldı sanki değerli kardeşim. :)
Gene haklısın Ahmet abicim, bu soğuk günlerde Allah emekçilerimize yardımcı olsun :)

Çevrimdışı ahmet türker

Gene haklısın Ahmet abicim, bu soğuk günlerde Allah emekçilerimize yardımcı olsun :)
amin kardeşim, bazen bakıyorum içim sızlıyor ama bazı meslekler böyle yapacak bir şey yok . :)

Çevrimdışı Efe

köşedeki perde betonuda üst kata çıkardılar bu tüm kat tabla uzanacak demek.
evet testerelerin altında kalacak , önde testereler ile kiriş yapacak
sütunlar kuşakların olduğu tek yüz perdelerin orada değil
öndeki sıra kolonlar testereler onlara yaslanacak  :ok:
faruk 3.tabla arka perdelere uzamayacak sutunlarda kalacak atilan son tabla yuruyus yolu numaraluda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

faruk 3.tabla arka perdelere uzamayacak sutunlarda kalacak atilan son tabla yuruyus yolu numaraluda
evet makette aynen söylediğin gibi gözüküyor efe kardeşim. :)

Çevrimdışı Abdullah

değerli kardeşim, aslında o kardeşime hiç cevap yazmayacaktım ama belki yanliş bildiği bir konu hakkında aydınlatırım diye düşündüm .bütün gün hareket ederek ,bir şeyler yaparak yoruluruz ,gece vücudumuzu dinlendirmek için uyumaya ihtiyacımız olur  ışıkları ve gözlerimizi kapatırız ,aslında gözlerimizi kapattığımızda gözlerimiz yine görür ama göz kapaklarımızı görür yani fişini çekme imkanımız yoktur ,ve siyah bir duvar oluşturur ,eğer siyah gözleri yorsaydı işıklar ve gözlerimiz açık uyurduk .  o kardeşimiz evinin duvarlarını siyaha boyat diye yazmış ,birincisi tartışma şekli yanlış, ikincisi verdiği örnek yanlış , evimizin duvarlarını niye siyaha boyatmadığımızı anlatmama hiç gerek olmadığını düşünüyorum değerli kardeşim.
@ahmet türker abi göz olayını hiç böyle düşünmemiştim  :ebebe: aydınlandım resmen   :D
abi o arkadaşın üslübunda biraz sıkıntı var takma onu kafaya  :)

Çevrimdışı ZEKI

@ahmet türker abi göz olayını hiç böyle düşünmemiştim  :ebebe: aydınlandım resmen   :D
konuya baska acidan gireyim bende (misafirim var cok yazamam) belki @FARUK kardesimiz de bunun aciklamasini yapacaktir. Görme engelliler neden  kansere yakalanmaz bilir misiniz?
[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2014, 20:54:30 ZEKI ]

Çevrimdışı Abdullah

Cevaba gelince insan vücudu hücre yenileyici ve bağışıklık sistemi düzenleyici melatonin hormonunu gece karanlıkta salgılar. Bu nedenle hiç kanser olmazlar diyemeyiz belki ama kanser olma olasılıkları oldukça düşüktür.  :ok:
[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2014, 21:00:23 Abdullah ]

Çevrimdışı ZEKI

Cevaba gelince insan vücudu hücre yenileyici ve bağışıklık sistemi düzenleyici melatonin hormonunu gece karanlıkta salgılar. Bu nedenle hiç kanser olmazlar diyemeyiz belki ama kanser olma olasıklıkları oldukça düşüktür.  :ok:
aynen @Abdullah uyarin icinde tesekkur ederim, misafir varken boyle oldu ozur dilerim.

Çevrimdışı Abdullah

aynen @Abdullah uyarin icinde tesekkur ederim, misafir varken boyle oldu ozur dilerim.
Estağfurullah abi gözünden kaçmıştır ben hatırlatıp vazifemi yaptım.  :D

Çevrimdışı ahmet türker

ben kafaya takmam güzel kardeşim, o kardeşimizin kafasına takması lazım aksi halde yaşantısındaki her diyalogunda sıkıntıyı çekecek o kıymetli kardeşimiz olur . :)

Çevrimdışı ilhan

Estağfurullah abi gözünden kaçmıştır ben hatırlatıp vazifemi yaptım.  :D
Yahu hele bi durun,  önce İnşaat Fakültesinden bi mezun olalım. Hayır bünye kaldırmıyor hücreler eskidi Abdullahım  :s20: :s20:

Çevrimdışı Salih A.

@ahmet türker abi senin dede lik düşmemişmiydi geçen gün :) delikanlı kartal rütbesine alacaktı @Necmi abi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Abdullah

Yahu hele bi durun,  önce İnşaat Fakültesinden bi mezun olalım. Hayır bünye kaldırmıyor hücreler eskidi Abdullahım  :s20: :s20:
yavaş yavaş abi acelemiz yok hepsi sırayla  :evillol: elin nasıl oldu abi bu arada bayağı uzun bir süre raporlusun herhalde  :)

Çevrimdışı ilhan

yavaş yavaş abi acelemiz yok hepsi sırayla  :evillol: elin nasıl oldu abi bu arada bayağı uzun bir süre raporlusun herhalde  :)
Biraz daha iyi kardeşim alçıda işte, bu arada 1 ay raporluyum  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi senin dede lik düşmemişmiydi geçen gün :) delikanlı kartal rütbesine alacaktı @Necmi abi
salih kardeşim yine ortalığı karıştırıyorsun. :kop: benim delikanlılığım mı kalmış ,ben ihtiyarlığı zaten kabullendim ,delikanlı kartal size yakışir sevgili kardeşim . :)