Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698574 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

dün gece üye tanıtım kısmında yani resimlerin oldugu yerde yapılan değişiklik bana göre çok güzeldi ,bir kaç arkadaşımız  beyenmeyip eleştirmiş ,keşke değiştirmeseydiniz derken bunun sebebini sormadan edemiyeceğim kıymetli necmi kardeşim. :)
ahmet abi sol taraf diyorsun acaba eğer ki ora ise siyah göz yoruyordu...!

merhaba arkadaşlar forumu bi süredir misafir olarak takip ediyorum artık üye olma zamanı geldi diye düşündüm :ok:keyifli ve yapıcı muhabbetlerle birlikte olmak dileğiyle

hoşgeldin @adnan

Çevrimdışı mduru

Bı resimde iaretlediğim yerlerdeki çıkıntıların sebebi nedir bilen var mı

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

merhaba arkadaşlar forumu bi süredir misafir olarak takip ediyorum artık üye olma zamanı geldi diye düşündüm :ok:keyifli ve yapıcı muhabbetlerle birlikte olmak dileğiyle

Hoşgeldin,doğru  adres  doğru  karar.    :hosgeldin

Çevrimdışı ALI RIZA

Bı resimde iaretlediğim yerlerdeki çıkıntıların sebebi nedir bilen var mı
@mduru olsa olsa oranın sebebi çiceklerdir  :evillol: göz yanılması da olabilir daha değişik açılarda resim bakmak lazım

Çevrimdışı adnan

cümleten hoşbulduk arkadaşlar.
bu arada konu dışı ama saat 5 te karşıyakayla oynıyacagımız maç için istanbuldaki arkadaşları akatlara davet ediyorum orada görüşmek dileğiyle
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi sol taraf diyorsun acaba eğer ki ora ise siyah göz yoruyordu...!
siyah hiç bir zaman göz yormaz ,ekranın kendisi zaten göz yoruyor hiç olmazsa 1 gün kalsaydı da bütün üye arkadaşlar bir görseydi belki de beğenilecekti ,neyse önemli değil kardeşim . :)

Çevrimdışı Necmi

:hosgeldin

Çevrimdışı Necmi

dün gece üye tanıtım kısmında yani resimlerin oldugu yerde yapılan değişiklik bana göre çok güzeldi ,bir kaç arkadaşımız  beyenmeyip eleştirmiş ,keşke değiştirmeseydiniz derken bunun sebebini sormadan edemiyeceğim kıymetli necmi kardeşim. :)
Ahmet abi hem göz yoruyordu hemde cepten mobil bağlananlarda kötü görünüyordu birde onlar imajla yapılıyor insanların kotosunu boşuna tükettirmeyelim sonra sametten fırça yiyorum kotosu dolunca :D

Çevrimdışı megiddo

@mduru olsa olsa oranın sebebi çiceklerdir  :evillol: göz yanılması da olabilir daha değişik açılarda resim bakmak lazım
pek göz yanılmasına benzemiyor krşılıklı olarak çıkıntılar var orda bi platform gibi birşey mi yapacaklar acaba? yanılmıyorsam tribünün tam ortasına denk geliyor ve canlı yayın pilot kamerası da orda olacak diye biliyorum acaba onunla ilgili birşey olabilirmi?

Çevrimdışı Necmi

pek göz yanılmasına benzemiyor krşılıklı olarak çıkıntılar var orda bi platform gibi birşey mi yapacaklar acaba? yanılmıyorsam tribünün tam ortasına denk geliyor ve canlı yayın pilot kamerası da orda olacak diye biliyorum acaba onunla ilgili birşey olabilirmi?
orda protokol çıkışı var sanırım belki farklı bir giriş yapılacaktır yukarda aydınlatma asma tavan için oranın düz olması istenmiştir çıkıştada betonları gizleyeceklerdir :D @megiddo

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi hem göz yoruyordu hemde cepten mobil bağlananlarda kötü görünüyordu birde onlar imajla yapılıyor insanların kotosunu boşuna tükettirmeyelim sonra sametten fırça yiyorum kotosu dolunca :D
tamamdır kardeşim . :)

Çevrimdışı megiddo

orda protokol çıkışı var sanırım belki farklı bir giriş yapılacaktır yukarda aydınlatma asma tavan için oranın düz olması istenmiştir çıkıştada betonları gizleyeceklerdir :D @megiddo
anladım @Necmi abi, bi farklılık olduğu belliydi zaten çözüme kavuştu böylece @mduru :)

Çevrimdışı Oktay A.

Resimler için tekrar teşekkürler Yasaklı Link[/member] sabahın köründe bu hava da gidip o kadar zahmete girip resim çekiyorsun Allah razı olsun hakkın ödenmez  :ok: :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Resimler için tekrar teşekkürler Yasaklı Link[/member] sabahın köründe bu hava da gidip o kadar zahmete girip resim çekiyorsun Allah razı olsun hakkın ödenmez  :ok: :ok:

Allah sizlerdende razı olsun  :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Allah sizlerdende razı olsun  :ok:

Çevrimdışı megiddo

Yasaklı Link[/member] resimlerin emeğin için teşekkür ediyorum, ufak bir isteğim olacak acaba sitene resimler için bir slayt modu da ekleyebilirmisin :)

Çevrimdışı megiddo

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg97068#msg97068 date=1416065714]
denerim kardeşim olursa ne ala  :ok:
[/quote]
çok teşekkürler şimdiden :)

Çevrimdışı Anil

siyah hiç bir zaman göz yormaz ,ekranın kendisi zaten göz yoruyor hiç olmazsa 1 gün kalsaydı da bütün üye arkadaşlar bir görseydi belki de beğenilecekti ,neyse önemli değil kardeşim . :)
Siyah hiç bir zaman göz yormaz mı ? Öyleyse siz odanızın duvarlarını siyaha boyatın :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Kasım 2014, 17:50:51
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Ya beyler Numaralıda noluyor şu an bilen beri gelsin ikinci loca katın üzerine yapılan kat tüm numaralı boyunca mı olacak artı bu kat kirişlerin altında mı kalacak ??? bir de üst kirişlerin yaslanacağı sütunlar duvara yapışık olan yerden mi olacak yoksa öndeki kolonlar mı yükselecek ??? Bu arada Kasım sonu obitaş tabla iddiam inşallah gerçekleşecek @Efe abi ve @Tolga kardeşime duyurulur    :icool: :) :D :evillol:

Çevrimdışı riza calli

Yeni açık ne zaman yükselecek acaba bilen varmı.

Çevrimdışı FARUK

Ya beyler Numaralıda noluyor şu an bilen beri gelsin ikinci loca katın üzerine yapılan kat tüm numaralı boyunca mı olacak artı bu kat kirişlerin altında mı kalacak ??? bir de üst kirişlerin yaslanacağı sütunlar duvara yapışık olan yerden mi olacak yoksa öndeki kolonlar mı yükselecek ??? Bu arada Kasım sonu obitaş tabla iddiam inşallah gerçekleşecek @Efe abi ve @Tolga kardeşime duyurulur    :icool: :) :D :evillol:

köşedeki perde betonuda üst kata çıkardılar bu tüm kat tabla uzanacak demek.
evet testerelerin altında kalacak , önde testereler ile kiriş yapacak
sütunlar kuşakların olduğu tek yüz perdelerin orada değil
öndeki sıra kolonlar testereler onlara yaslanacak  :ok:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Kasım 2014, 18:07:52
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
köşedeki perde betonuda üst kata çıkardılar bu tüm kat tabla uzanacak demek.
evet testerelerin altında kalacak , önde testereler ile kiriş yapacak
sütunlar kuşakların olduğu tek yüz perdelerin orada değil
öndeki sıra kolonlar testereler onlara yaslanacak  :ok:
ellerin dert görmesin @FARUK hocam teşekkürler   :icool: :)

Çevrimdışı FARUK

Bugün çekilmiş fotolar 6 saat önceden başlayıp son 24 dk önce çekilene kadar sıralı  :ok: