Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692367 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Mesaiyi devralsak ne olacak.
Necmi abi bile en son çiçekler çıkacak diyor, en son onlar çıkacaksa obitaş diye yaygara koparmaları anlamsız.
Ne isterlerse yazsınlar herkes durumun farkında. Bu saatten savunma modundan vazgeçiyoruz, yenilgiyi kabul ettiler fazla üstlerine gitmeyin Obitaş fanı arkadaşlar. Şu anki modumuz ne yazarlarsa yazsınlar haklısınız modu. Anlaşıldı mı beyler ?
:alala: :alala: :D haklıyız tabiki :tabe:

Çevrimdışı ZEKI

Kamera ile ilgili cok guzel bir twitt atilmis
MustaBA ‏@BazkitBull  2 sa.2 saat önce
Siz buna @VodafoneArena canlı yayını demişsiniz de bu bildiğin Flash Tv Kader Mahkumları programı.  :kop: :kop:

Çevrimdışı Oktay

Aha gelmiş bile. Cepten mi aradın Oktay... :D
adam online  yazdıklarımızı görüyo niye cepten arıyım 😎

Çevrimdışı AdemG

Çevrimdışı quentine83

çiçekler e sataşma var dediler geldik :)))
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Erol Akçınar

Necmi abimi tek bulmuş saldırıyorlar ben geldim abi yardıma :)

Obitaşçı arkadaşlar hepiniz dışarı çıkın galibiyetimizi kutlayın, ben tek başıma yeter de artarım çiçekler tayfasına:D

Çevrimdışı attila_metu

Obitaşın işçilik kalitesini  sorgulayacak donanıma ve bilgiye sahip değilim, ama düne kadar yavaş olupta bir iddia üzerine gerekli azmi göstermeleri yani tabiri caizse gaza gelmeleri olmadı bence. Ayinesi iştir kişinin, işlerine ne denli sahip oldukları 10 günden fazla bayram tatili yapmalarından belliydi zaten. Neyse uzun lafın kısası her iki firmada Beşiktaşımız için çalışıyor emeklerine saygı duymak gerek.

Aynen katılıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Kamera gitti Efe bunalıma girdi hiç ortalıkta görünmüyor

Çevrimdışı ahmet türken

Arkadaslar herkese iyi aksamlar. Obitas ve cicekler yine almis gidiyor sohbette :)

Çevrimdışı Oktay

necmi abin bizi tek buldu Saldırıyo aslında ;)

@efe sabret dostum 10 gün sonra yeni kameralar gelecek inşallah

Çevrimdışı attila_metu

Obitas in çok işi var çook.
tablalari bitirdikten sonrası güllük gulistanlik zannetmeyelim.
testereler iki partide yapılıyor. Zaman kaybettirecek.
Öte yandan çiçekler de numarali köşede çok zaman kaybedecek.
sonuç olarak kafa kafaya bitirecekler.
Bence..

Çevrimdışı ZEKI

@ALI RIZA'ya bayagi bir is cikti gene, ctrl f ile "haklisiniz" arattir sil hepsini  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

ben bunlarla bir yıldır mücadele ediyorum daha alt edilmedim Çiçekler sağ olsun yüzümü hiç kara çıkarmıyor daha dur yeni bir anket açacağım çatımı önce bitecek yoksa yeni açıkmı ama haklarını yemeyelim obitaş sayesinde yeni eçık gene yeni açık olarak kalacak :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

@efe sabret dostum 10 gün sonra yeni kameralar gelecek inşallah
eminmisin? fener macinda bir haftaya kulenin yukarisina direk koyacagiz diyorlardi 1 haftas sabir deniyordu 

eminmisin? fener macinda bir haftaya kulenin yukarisina direk koyacagiz diyorlardi 1 haftas sabir deniyordu 
Tahmin sadece.

Çevrimdışı quentine83

obitaşçı kardeşlerimizin tek dayanak noktası stadyumunun yüzde 40 küsürünü yapıyor olmalarıydı.sonra bi ön taraf meselesi çıktı.nerdeyse 9 aya girecek ama ön tarafında en az 2-3 ayı var.şimdi buralardan kalkıpta o süre içinde 3 tribün bitirecek olan çiçeklere saydırmak olmaz.çıkar çiçeklerin yaptıgı kısımları ortada stad namına bişey kalmaz.şuan stadyuma benziyorsa bu çiçeklerin saysenidedir.tabi bunlar benim görüşüm...
İsmet Yarkın ONUR

Tek tribün ihalesi alan bir firma nasıl 3 tribün yapabilir ?
Sizlerin dayanak noktası sonsuza kadar imkansız.

Çevrimdışı onder23

evet bilet almak zorundasın başka kartla alamıyorsun başka karttan passolig hesabına para yüklersin sonra alırsın iadede passolig hesabına oluyor

teşekkür ederim necmi abi