Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6684934 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı asi_kartal

Herkese selamlar geçen haberlerde gördüm "BEŞİKTAŞ Meydan Projesi" diye. Projede Dolmabahçe ve stad çevresi ile ilgili bir düzenleme görmedim acaba proje başlamadan ibb ile görüşülüp Beşiktaş-Dolmabahçe (Kabataş yolu) ve stad çevresi için düzenleme yapılamaz mı ? Stadımız bölgeye uygun tarihi karakteristik olarak yapılıyor meydanda ki yolun tamamen yayalara bırakılıp hem trafik için hemde dolmabahçe sarayı ile bir bütünlük sağlaması için çok güzel olur diyorum.Ayrıca kapalı tarafında ki yola da bir çözüm üretilirse stad çevremiz muhteşem olabilir..

Proje : http://www.ibb.gov.tr/tr-tr/documents/kentseldonusumvemeydanlar/meydan/besiktas/besiktas.htm
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 14:38:31 asi_kartal ]
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Balasagun

Ekşi'de gördüm daha önce paylaşıldıysa affola. Bildiğin bizim stad bu.

http://i.hizliresim.com/0VWrZR.jpg

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Herkese selamlar geçen haberlerde gördüm "BEŞİKTAŞ Meydan Projesi" diye. Projede Dolmabahçe ve stad çevresi ile ilgili bir düzenleme görmedim acaba proje başlamadan ibb ile görüşülüp Beşiktaş-Dolmabahçe (Kabataş yolu) ve stad çevresi için düzenleme yapılamaz mı ? Stadımız bölgeye uygun tarihi karakteristik olarak yapılıyor meydanda ki yolun tamamen yayalara bırakılıp hem trafik için hemde dolmabahçe sarayı ile bir bütünlük sağlaması için çok güzel olur diyorum.Ayrıca kapalı tarafında ki yola da bir çözüm üretilirse stad çevremiz muhteşem olabilir..

Proje : http://www.ibb.gov.tr/tr-tr/documents/kentseldonusumvemeydanlar/meydan/besiktas/besiktas.htm
dolmabahçe sarayı ve başbakanlık ofisi olduğu için gerçekleşmesi zor .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

Ekşi'de gördüm daha önce paylaşıldıysa affola. Bildiğin bizim stad bu.

http://i.hizliresim.com/0VWrZR.jpg
yeni açık kale arkasını ultra aslana vermişler  :iscrewy: :iscrewy:

Çevrimdışı Oktay

dolmabahçe sarayı ve başbakanlık ofisi olduğu için gerçekleşmesi zor .
esas statın ön tarafı yayalaştırılırsa süper olur fındıklıdan beşiktaş iskelesine kadar yolu yerin altına alsalar keşke  :) :) kadir topbaş istesin yeter  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

esas statın ön tarafı yayalaştırılırsa süper olur fındıklıdan beşiktaş iskelesine kadar yolu yerin altına alsalar keşke  :) :) kadir topbaş istesin yeter  :evillol:
oranın iznini Topbaş veremez,başkomutana sormaları lazım. :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

https://twitter.com/GkhnTRKMN7

demek ibb trafikten baktıgım da yanılmamısım kırmızı popmpa orada imiş :) Stat izlemek için her yolu deniyoruz  :iscrewy: :iscrewy:

ysariusta

• Ziyaretçi

Orası "Dolma"bahçe orayı kazarsan sarayı denize gömersin. Orada yapılacak tek şey başka bir güzergah yaratıp orayı yayalaştırmak

Çevrimdışı Efe

Suan numarali temel tarafindaki tablada calisma yogun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı FARUK

@Efe o numaralıdaki tabla o kolon hizasında kesişmiyor testere ile daha önde yatay kiriş atılacak projede öyle görünüyor

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Kameranın önündeki vinç kötü sallanıyor.. İstanbul da fırtınamı var...
TURSAN

Çevrimdışı FARUK

Gökhan Türkmen in gün içinde attığı fotolar

Çevrimdışı FARUK

Bunları da şimdi attı eski açıktan teşekkürler kendisine

Çevrimdışı mhmtkartal

eski açık üst
50% giriş - çıkış
50% tribün  :s20:
haklısın kardeşim eski açık bizim utancımız maalesef. Tamam anıtlar kurulu diye bi engel var ama Allah aşkına bari eksik yapın giriş - çıkış kapılarını onuda yapamadın küçük olsun be kaç kişi giriyor zaten o tribüne ( Tribün denilirse tabi kapıdan başka bir şey gözükmüyor)  Kimse Beşiktaşlılığımı sorgulamasın ama ben ne kadar harika bir stat yapıyor olsak da eski açık,kapasite, tribün giriş-çıkışları, merdiven düzeni ve tribün yırtıkları, misafir seyircilerin yeni açıkta olacağı konularını düşündükçe moralimi bozuyorum

Çevrimdışı Efe

@Efe o numaralıdaki tabla o kolon hizasında kesişmiyor testere ile daha önde yatay kiriş atılacak projede öyle görünüyor
evt projede oyle ama ben o ufak kolonlara tutturalacaklarini dusunmuyorum onlar sadece tablayi tutacak gibi gorunuyor bugun oyle bi izlenim edindim nedense  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

evt projede oyle ama ben o ufak kolonlara tutturalacaklarini dusunmuyorum onlar sadece tablayi tutacak gibi gorunuyor bugun oyle bi izlenim edindim nedense  :D

yok zaten dikeyde kolonla kesişme imkanı yok kolondan yani tabladan uzanan yatay kirişle testereye tutunacak

Çevrimdışı Efe

Yeni acik arka sutunlara celik destekler yerlestiriliyor eski acik donus bolumunda ise dun konan 1 kolon var o betonlanacak o betonlandimi suan giris cikis yapilan yol degistirilmeksizin 1.kat tribunlerin tamami yapilabilir hale geliyor oylede olacak gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yok zaten dikeyde kolonla kesişme imkanı yok kolondan yani tabladan uzanan yatay kirişle testereye tutunacak
evt o olabilir ama arka sutuna tamami tutunacak testerelrin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Orası "Dolma"bahçe orayı kazarsan sarayı denize gömersin. Orada yapılacak tek şey başka bir güzergah yaratıp orayı yayalaştırmak
Aynen öyle abi oranın altına inilmesi imkansız değil tabi ki ama çok zorlar sakat iş

Çevrimdışı altan0348

stadın bitişinin 2 yılı geçeceğini iddiaa eden birisi var, duyumları sağlammış. https://eksisozluk.com/entry/46976920

birileri çıkıp da açıklama yapmaya tenezzül edemiyor. doğaçlama bir şekilde yapılıyor sanki stad, plan program yok. kamerayı bile değiştirmekten acizler. vodafone koskoca beşiktaş'a sponsor oldu ama zınnık koklatmadı daha. vodafone'dan aveaya geçiyorum. böyle sponsorluk olmazzzz!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

stadın bitişinin 2 yılı geçeceğini iddiaa eden birisi var, duyumları sağlammış. https://eksisozluk.com/entry/46976920

birileri çıkıp da açıklama yapmaya tenezzül edemiyor. doğaçlama bir şekilde yapılıyor sanki stad, plan program yok. kamerayı bile değiştirmekten acizler. vodafone koskoca beşiktaş'a sponsor oldu ama zınnık koklatmadı daha. vodafone'dan aveaya geçiyorum. böyle sponsorluk olmazzzz!!!
İroni mi vodafoneun ödeme yaptığını bilmiyor muyuz?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Stat'ın mayısta bitme ihtimali zaten yok en erken Ağustos en geçte Eylül- Ekimde bitecek.