Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6683497 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Yasaklı Link[/member] eline sağlık fotolara bakmayı yeni bitirdim :icool: :icool:
obitaş bu hızla üstüne basa söylüyorum BU HIZLA şubat sonu yeni açıktan arka otopark dahil ortada bir çivi bırakmaz tası taragı toplar ğider  :evillol: :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 11:36:56 Oktay ]

Çevrimdışı demir_kArtAl

Herkese selamlar, dün akşam brezilya maçındaydım, malum stada ilk defa gitdim. öve öve bitiremedikleri statda normal otururken dizlerim önceki koltuğa yapışmış vaziyetteydi, yanındaki biri kalktığında önünüzden geçmesi o kadar zor ki sürekli kavga çıktı bu yüzden, bizim prekastlar geniş geniş duruyor ama umarım bizim koltuk mesafeleri bu kadar dar değildir.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

ysariusta

• Ziyaretçi

eski açık üst
50% giriş - çıkış
50% tribün  :s20:
%51 Beşiktaş. Sıkma canını

Çevrimdışı bjk_mabet

Vodafone haftaya kameraları değiştirme işlemine başlıyacak ...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı demir_kArtAl

peki vodafone da bizi görebile.. aman neyse iğrençti boşver
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Deniz

Nereye konacak abi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Vodafone Arena 12.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-19:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı kaanzor

Kameraları derken birden fazlamı koyulacak bu sefer  :busted_cop: :busted_cop:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı yigitcan1903

Haftaya mı  :evillol:

Çevrimdışı altanbjk

Gecen hafta Twitter dan sormustum  :)

Vodafone Arena ‏@VodafoneArena  7. Nov.
@altancorekci Vodafone Arena inşaatının daha net ve geniş açıdan seyri için çalışmalarımız tamamlanmak üzere, bizi takip etmeye devam et.:)

Çevrimdışı Mehmet Volkan

Arkadaş o eski açık köşenin rezilliği nedir öyle!Yıkık dökük betonlar her taraf moloz çep çöp berbat bir görüntü.Birisi çiçeklere patnosta pazaryeri değil Beşiktaş'ın stadını inşa ettiğinin hatırlatsa iyi olur.Obitaşın işçi sayısı çok düşük çiçeklerdeki işçi onlarda olsa yeni açık bitmişti.Son olarak stadın Ağustos'ta iç dış yüzde 90 biteceğini düşünüyordum ama o iş yalan olacak gibi.Stadın ince işçiliği çok Ekimi bulur

Çevrimdışı ONUR KOLCU

eski açık üst
50% giriş - çıkış
50% tribün  :s20:

BENCE DİĞER STATLARLA B KARŞILAŞTIRIN GİRİŞ ÇIKIŞ SAYISINI..

Çevrimdışı bjk_mabet

Belgesel cekimleri cumartesi itibari ile başlıyacak.
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Fırat Akyürek

Kameralar nereye konacak birden fazla mı olacak acaba ?? Heyecanla bekliyoruz
Ferman Padişahın ise Tribünler Bizimdir !!

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaş o eski açık köşenin rezilliği nedir öyle!Yıkık dökük betonlar her taraf moloz çep çöp berbat bir görüntü.Birisi çiçeklere patnosta pazaryeri değil Beşiktaş'ın stadını inşa ettiğinin hatırlatsa iyi olur.Obitaşın işçi sayısı çok düşük çiçeklerdeki işçi onlarda olsa yeni açık bitmişti.Son olarak stadın Ağustos'ta iç dış yüzde 90 biteceğini düşünüyordum ama o iş yalan olacak gibi.Stadın ince işçiliği çok Ekimi bulur
Bakıyorumda Ankaralılar şikayetçi bu  tertip düzenden,çiçekler de hem işçilik kötü hem tertip düzen yok işin gerçeği bu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Herkese selamlar, dün akşam brezilya maçındaydım, malum stada ilk defa gitdim. öve öve bitiremedikleri statda normal otururken dizlerim önceki koltuğa yapışmış vaziyetteydi, yanındaki biri kalktığında önünüzden geçmesi o kadar zor ki sürekli kavga çıktı bu yüzden, bizim prekastlar geniş geniş duruyor ama umarım bizim koltuk mesafeleri bu kadar dar değildir.
onların sıra genişliği 65-70 cm civarı zannedersem,bizimkisi 80 cm hocam rahat rahat otur,yürü. Uefa standartları bu işte keyfine bak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Bakıyorumda Ankaralılar şikayetçi bu  tertip düzenden,çiçekler de hem işçilik kötü hem tertip düzen yok işin gerçeği bu.

Farkı en iyi Mustafa biliyor, her gün detayları yakından görüyor. Yasaklı Link[/member] iki firmaya 10 üzerinden kaçar puan verirsin?

Çevrimdışı ahmetx

uefa standartları demişken koltuk genişliği en az 45 cm,boşluk 5 cm olmalı,bizde koltuklar 44 cm olacak ,Amerikada 50 cm :D

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Oktay

bjk tv :biggrinking:
belgeselinin malzeme açısından sıkıntısı yok yüzbinlerce kare foto ve saatlerce video görüntücü kurgusunu güzel yaptıktan sonra internetten topladığın malzemeyle bile belgesel yaparsın :ok: :ok:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

STAT DEMIRDEN YAPILIYOR ABİ. BETONA GÖRE NEYİ ÖLÇÜYORUZ ÇİÇEKLER KOSKOCA STAT YAPTI YENİ AÇIK YAPILANA KADAR ZAHMET OLMAZSA ONUDA ÖZENEREK YAPSINLAR

Çevrimdışı Oktay

Konu Dışı:
@Necmi abi kasımpaşa biletleri satışa çıkmış presadür ankaradaki sivas maçı gibi... hangi tribünden bilet alıyoruz ???

"Öncelikli Bilet Satışları"

23 Kasım Pazar günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19:00'da başlayacak Beşiktaş-Kasımpaşa maçının biletleri, bugün(13 Kasım) saat 15:00'ten itibaren Passolig üzerinden satışa sunulacaktır. Bilet alımında, Vodafone Arena kombine sahipleri, loca sahipleri ve VIP koltuk sahipleri öncelikli satın alma hakkına sahiptir.

Bugün (13 Kasım) saat 15:00'ten itibaren başlayacak öncelikli alımlar, 18 Kasım Salı günü saat 23.59'da sona erecek ve genel satışlara başlanacaktır. Maç günü de stadyum gişelerinden Passolig kartlara bilet yüklemeleri yapılabilecektir.

Öncelikli bilet alım hakkının belirtildiği tarihler arasında bilet satın alan kombine, loca ve VIP koltuk sahiplerine,  bizzat kendileri maça gitmeleri durumunda karşılaşmanın bitiminde bilet ücret iadesi yapılacaktır.
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 12:54:37 ALI RIZA ]