Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6683510 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yavvuzz

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg95821#msg95821 date=1415865281]
165 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]
Adamın 5. dereceden üssü sün kardeşim .

Çevrimdışı Bilalca

Günaydın arkadaşlar
Bir an önce kameranın yerinin düzeltilmesi gerekiyor. Mustafa da olması işimiz zor.

Çevrimdışı ilhan

Günaydın arkadaşlar, Mustafa kardeşim Hızır misali yetiştin yine ellerin dert görmesin

Çevrimdışı yigitcan1903

[/quote]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

KAMERA OLAYINA KAFA TAKMAYAN BİR TEK BENİM HERALDE :) ZATEN Bİ CACIK BELLİ OLMUYODU MUSTAFANIN VE DİĞER YERLERDEN GELEN FOTOGRAFLAR BANA YETİYODU :)

Çevrimdışı Yakup

KAMERA OLAYINA KAFA TAKMAYAN BİR TEK BENİM HERALDE :) ZATEN Bİ CACIK BELLİ OLMUYODU MUSTAFANIN VE DİĞER YERLERDEN GELEN FOTOGRAFLAR BANA YETİYODU :)

bende aynı şekilde kafaya takmıyorum  :D çünkü kurumdan video izlemesi yasak 2014 türkiyesinde.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı yigitcan1903

Sen @Efe'ye söyle bir de bunu  :D Hayat damarını kestiler  :evillol:

Çevrimdışı ofcbjk

[/quote]

Çevrimdışı ilhan

6 bucukta kalkip vizeye girip geldim.daha dolu sinav var :uyucam:
Allah zihin açıklığı versin, başarılarını da daim eylesin

Çevrimdışı ilhan

bende aynı şekilde kafaya takmıyorum  :D çünkü kurumdan video izlemesi yasak 2014 türkiyesinde.
Bizim Kurumda da aynı şey geçerli.Kara kışın ortasında Kurum bahçesine menekşe eken zihniyetten ne beklenir ki Yakup kardeş

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 13 Kasım 2014 Resimleri için Tıklayınız. (165 Resim)

Çevrimdışı denilanz

Canlı yayın artık sadece Beşiktaş'ta havadurumu nasıl ona bakmaya yarıyor. :D

Ekleme: Ben yazarken Mustafa'nın fotolar gelmiş. Ellerine sağlık. :ok: :claps:

Çevrimdışı melih

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg95842#msg95842 date=1415866156]
Vodafone Arena 13 Kasım 2014 Resimleri için Tıklayınız. (165 Resim)
[/quote]

Emeğine sağlık
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Deniz

Bugünlerde geçicek ve arkana baktığında uleynn ne çabuk geçti , sanki hiç sıkıntı çekmedim gibi gelicek. Başarılar Dilerim...
Tesekkurler abi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serjo

Prekast şov olmuş
benim gördüğüm 4 kamyon prekast gelmiş  :icool:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

ysariusta

• Ziyaretçi

Obitaş bildiğin LPG liymiş ya arkadaş. Tabla bitmiş....  :kop: :kop: Yasaklı Link[/member] şahanesin kardeşim.

Çevrimdışı Yakup

Bizim Kurumda da aynı şey geçerli.Kara kışın ortasında Kurum bahçesine menekşe eken zihniyetten ne beklenir ki Yakup kardeş

aynen abi. dünya geneli işçi verimini nasıl arttırabiliriz diye düşünürken bizde işçiye nasıl daha el atıp bütün moralini bozsam zihniyeti var. kimse ortada yapılan işe bakmıyor ne yazık ki  :akuma:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

ysariusta

• Ziyaretçi

Galiba stat bitmeden reklam aldık tribüne. Enerji versin diye de tadelle. Zaten çok severim. Şimdi gidip alıyorum tüm şubeye.... @Efe "damak" iddialarını da tadelleyle değiştir sende kardeşim

Çevrimdışı yigitcan1903

Galiba stat bitmeden reklam aldık tribüne. Enerji versin diye de tadelle. Zaten çok severim. Şimdi gidip alıyorum tüm şubeye.... @Efe "damak" iddialarını da tadelleyle değiştir sende kardeşim
Pankart açılıyor "tadelleye hayır" yazıyor
Yerken boğazına kaçar  :evillol:

Çevrimdışı iyimserure

bu Çiçekler ne yapıyor arkadaş yaa, ne eski açık üzerindeki testereler ilerliyo ne numaralı üzerine bişey yapılıyo ne de numaralı-eski açık arasındaki boşluk yükseliyo. Böyle değildi bunlar nazar değmiş adamlara

Çevrimdışı SDemirsoy

Obitaş iddaayı kazandı  :bandit: sayın İdda Uzmanı Yakup Abi :D @Yakup

ysariusta

• Ziyaretçi

Pankart açılıyor "tadelleye hayır" yazıyor
Yerken boğazına kaçar  :evillol:
Neden "hayır" pankart ne?

Çevrimdışı yigitcan1903

Neden "hayır" pankart ne?
Yok şaka yav :D
Tadelle kısmı görünüyor ya şimdilik