Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685218 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı If Else

Hoşbulduk arkadaşlar, teşekkür ederim iyi olmaya ve  tek elle hayatı idame ettrrmeye çalışıyorum.

Geçmiş olsun @ilhan Abi...
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Mehmet92

Bari çatı başladıktan sonra şu çevre düzenlemesi işlerini de Beşiktaş belediyesine kitleyelim(parke taş,çimen vs.).Statda onların da bi faydası olsun inşaatın etrafı toprak çamur içinde orda da azımsanmayacak iş var  :D

@aktar_ismail abi ben normalde ciceklerciyim ama son 2 aydir ozellikle tabla şovundan sonra senden (siyaset bilimi ve uluslararasi iliskler bolumu mezunu oldugumdan) dısisleri bakanligi gorevini o kabul gormezse washington ya da moskova buyukelciligini talep ediyorum arz ederim  :) :icool: :D

Yoğun ilgiden dolayı teşekkürler herkese. Sevgili Mehmet'cim senin gibi değerli ve objektif arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu eder, hoşgeldin büyük camiamıza, bundan sonra tüm dış ilişkiler sana ait.  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Biz ne zaman istersek o zaman biter @SDemirsoy  :evillol:

Seni Obitaş cumhuriyetinin milli istihbarat daire başkanı ilan ediyorum.  :evillol:
Adam bir süzere girmeyi beceremedi :kop:

Çevrimdışı ahmetx

yeni açık tarafında rakip kalecinin mesane kasları gevşeyebilir  :bandit:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Adam bir süzere girmeyi beceremedi :kop:
sözünü aldım gireceğim ama zamanı var abi istihbarat sağlam çalışıyor Bizde  :D @Necmi @aktar_ismail

Çevrimdışı ahmetx

tüm tribünler yeni açık gibi olsaydı diye düşündüm,ürperdim ve yerimde kalakaldım.

[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2014, 13:08:49 ahmetx ]

Çevrimdışı Fatih

Avrupa'da yankı uyandırır ne demek?Reklama ihtiyacı mi var Beşiktaş'ın?  Tam çarşı gibi reklam peşinde olan grupların düşüneceği şeyler..
Dunyanin en buyuk takiminin ya da sirketinin de reklama ihtiyaci var... Hele BJK'nin o kadar buyuk reklamlara ihtiyaci var ki...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

hazır online ken teşekkürümü edeyim dedim gene canını sıkmışlar sallama boş ver bunları ciddiye alırsan adam yerine koymuş olursun hiç çevap bile yazma en iyi cevap adam yerine koymamaktır.

Sağol abi teşekkür ederim.

ysariusta

• Ziyaretçi

Süzer için bir haber bekliyorum çok zayıf ihtimal ama bakalım. Malum orada da aşçı var

Çevrimdışı ahmet türken

arkadaşlar Öğleden sonra Beşiktaş taraflarında olacam. Oralarda olacak varsa birşeyler yiyip içebiliriz

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 13:04:42
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Yoğun ilgiden dolayı teşekkürler herkese. Sevgili Mehmet'cim senin gibi değerli ve objektif arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu eder, hoşgeldin büyük camiamıza, bundan sonra tüm dış ilişkiler sana ait.  :evillol:
Tesekkurler abi oncelikle boyle buyuk bir misyona atandigim icin tesekkur ederim elimden gelenun en iyisini yapmaya calisacagim camiamiz dış iliskilerde seviye atlatmak benim boynumun borcudur artik :) :bandit: :claps:

Çevrimdışı FARUK

çiçekler numaralı üst testerelerin ordaki fazladan kat için orta kısımda iskele hazırlığına başlamış  :ok:

Çevrimdışı Ardau

Yasaklı Link[/member] ellerine sağlık :) sen varken kamera olmasa da olur  :claps: :claps: :claps:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 13:11:34
Beyler bizim Fikret baskandan korkulur , simdi gokhan turkmen yazdi twiterdan baskan bu geceye kadar 10.70 kotu icin demirlemesi bitip betona yetismez demis obitas patronu da gaza gelip yetisir demis iddiaya girmisler isciler yemekten 10,dk. Erken cikip demire kosmuslar  :sevinc :sevinc :D :claps:

Çevrimdışı ahmetx

Gökhan TÜRKMEN @GkhnTRKMN7  ·  3 dk. 3 dakika önce
Panoramik çekim #Beşiktaş #VodafoneArena

Çevrimdışı If Else

Beyler bizim Fikret baskandan korkulur , simdi gokhan turkmen yazdi twiterdan baskan bu geceye kadar 10.70 kotu icin demirlemesi bitip betona yetismez demis obitas patronu da gaza gelip yetisir demis iddiaya girmisler isciler yemekten 10,dk. Erken cikip demire kosmuslar  :sevinc :sevinc :D :claps:

Şimdi yazmış orada kalan alanın her zamanki gibi yarısını yetiştirmeye çalışıyorlarmış. Bana yetişir gibi geldi  :super:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı ahmetx

Gökhan TÜRKMEN @GkhnTRKMN7  ·  12 dk. 12 dakika önce
Başkanla bizim patron iddaya girdi yemeğine başkan bugün buranın betonu yetişmez dedi bizim ptrn yetişir  bakalım :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 13:21:24
Korkulur ya fikret baskandan obitasin demircileri yemek arasindan 10 dk.once cikmislar @Efe abi gozun aydin aksama beton var  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı ahmetx

@FARUK twitterda çoklu reimleri geniş nasıl kaydediyoruz?

Çevrimdışı Efe

Yeni acik testerelerde betonlaniyor sıkıntı olmadan devam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Gökhan TÜRKMEN @GkhnTRKMN7  ·  12 dk. 12 dakika önce
Başkanla bizim patron iddaya girdi yemeğine başkan bugün buranın betonu yetişmez dedi bizim ptrn yetişir  bakalım :)

bencede yetisir baskan yemegi hazirlatsin bence :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

@FARUK twitterda çoklu reimleri geniş nasıl kaydediyoruz?

hocam fotoyu açtın yukarda adres yerindeki link sonu jpg diye biter
bunun sonuna     :large       ekleyip entere bas foto büyüsün :)

Çevrimdışı ahmetx