Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685219 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg95516#msg95516 date=1415783995]
Localarla ilgili son aldığım bilgilier başkanın loca tavanını alçak bulduğu ve yeniden yapılmaya başlandığı. 2 adet daha örnek loca yapılacakmış.
Ayrıca yılbaşında D blokta yani kapalı tribünde kokteyl düzenlenecekmiş bunun için çalışmalar hızlandırılmış.
Şubat sonu kaba inşaatın bitmesi yönünde tüm firmalara talimat verilmiş.
[/quote]İhsan Bey yokmuş bence orada orada olsaydı Kasım sonu bitecek diye talimat verirdi :D Yasaklı Link[/member]

Çevrimdışı GPekcan

yeni açık 4 testere kirişin betonlanması ne zaman yapılacak?

Çevrimdışı kaanzor

İhsan Bey yokmuş bence orada orada olsaydı Kasım sonu bitecek diye talimat verirdi :D Yasaklı Link[/member]

İşyerinde kahkaha attırdın helal olsun sana valla  :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Efe

yeni açık 4 testere kirişin betonlanması ne zaman yapılacak?
yapılmış olması lazımdı kaliplardan belli olmuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yigitcan1903

İhsan Bey yokmuş bence orada orada olsaydı Kasım sonu bitecek diye talimat verirdi :D Yasaklı Link[/member]
Dün İhsan Bey'den bi haber aldım
Kaba bitmiş

Çevrimdışı GPekcan

yapılmış olması lazımdı kaliplardan belli olmuyor
Mustafanın resimlerine baktığımda betonlanmamış gibi duruyor  :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

Dün İhsan Bey'den bi haber aldım
Kaba bitmiş
Oktay Dereğlioğlundan mı istihbarat ?  :D @yigitcan1903

Çevrimdışı Efe

belki bugun yaparlar kameradan bisey goremedigimiz icin betonlanip betonlanmadiginida goremedik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kaanzor

Gökhan Türkmen twitterdan resim paylaşmış beton yeni dökülüyor yeni açık üste
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı GPekcan

@GkhnTRKMN7 twitter hesabından resin atmış.
betonlama yeni başlamış  :ok:

Çevrimdışı kaanzor

Bu beton dökümünden sonra kalıpların sökülmesi için kaç gün gerekiyor bilen varmı

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 11:47:32
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Biz ne zaman istersek o zaman biter @SDemirsoy  :evillol:

Seni Obitaş cumhuriyetinin milli istihbarat daire başkanı ilan ediyorum.  :evillol:
@aktar_ismail abi ben normalde ciceklerciyim ama son 2 aydir ozellikle tabla şovundan sonra senden (siyaset bilimi ve uluslararasi iliskler bolumu mezunu oldugumdan) dısisleri bakanligi gorevini o kabul gormezse washington ya da moskova buyukelciligini talep ediyorum arz ederim  :) :icool: :D

Çevrimdışı SDemirsoy

İhsan Beyin Affına Sığınarak :) Seviyoruz Kendisini :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

GOKHAN TURKMENN VERDİĞİ BİLGİYE GÖRE YENİ AÇIK ÜST TESTERE KİRİŞLERE BETON DÖKÜMÜ BAŞLAMIŞ..

VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN :)

Çevrimdışı GPekcan

Bu beton dökümünden sonra kalıpların sökülmesi için kaç gün gerekiyor bilen varmı
yan kalıplar 3 gün sonra alınmaya başlıyor diye biliyorum...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 11:59:38
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Konu dışı : beyler twiterda @SDemirsoy ve benim rt 'ledigimiz bir abimizin muhtesem bir cumlesi var bizi taniyanlar edenler rt'lerse bu diger besiktaslilarda yuksek motivasyona sahip olabilrcek samimiyette sizden ricam o abimizin cumlesini rt'lemeniz

Çevrimdışı kaanzor

Vodafone Arena 11.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-20:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Gökhan Türkmen in bugün attığı fotolar
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2014, 12:41:00 ALI RIZA ]

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

bu güzel fotoğraları çekene ve buraya yükleyene teşekür ederiz bide numaralı eski açık köşekeden çekebilirmiydi acaba

Çevrimdışı yavvuzz

Fotolar müthiş , ellerine sağlık çekenin de yayınlayanın da ...

Çevrimiçi Necmi

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg95478#msg95478 date=1415778542]
Vodafone Arena 12 Kasım 2014 Resimleri için Tıklayınız. (145 Resim)
hazır online ken teşekkürümü edeyim dedim gene canını sıkmışlar sallama boş ver bunları ciddiye alırsan adam yerine koymuş olursun hiç çevap bile yazma en iyi cevap adam yerine koymamaktır.