Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686620 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı levent

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın Mustafa gittimi acaba foto çekmeye dün moralini bozmuşlar heralde twitter da çok öfkeliydi

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın dostlar

@Serkan7738 Mustafa gider bence bu zamana kadar yılmadıysa 2 3 densiz yüzünden bırakmaz foto işini
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın dostlar

@Serkan7738 Mustafa gider bence bu zamana kadar yılmadıysa 2 3 densiz yüzünden bırakmaz foto işini

bence de konunun aslını öğrensekte hadlerini bildirsek

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın, akşam erken kaçtım. Biraz kültürel faaliyet falan... Noldu yeni açık testereler. Betonlandı mı? yoksa Obitaşçıları Obitaş yüzüstü mü bıraktı

Çevrimdışı Emre.Guler

Daha önce de uyarmıştım sakın ola okla gösterdiğim yeri almayın. Alırsanız hemen önünüzdeki sırada 2 metre boyunda bir taraftar var, kombineyi çöpe atarsınız  :evillol:

Benim boy 1.82 basamak mesafesinide hesaba katsak kurtarırmı acaba :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

bence de konunun aslını öğrensekte hadlerini bildirsek
Konunu aslı 3-5 karaktersizin Mustafa'nın bir kaç gün resim çekmedikten sonra terbiyesizleşerek küfür etmesi ve Mustafa dün de yazdıklarından dolayı yine 1-2 denyonun ileri geri konuşması Bu Adamların Beşiktaş İçin ne bir emeği ne bir katkısı var.. Karaktersizlerin önde gideni yazıklar olsun..

Çevrimdışı ahmet türken

arkadaşlar herkese günaydın. her sabah kamerayı  sürprizle karşılacağım diye umut edip açıyorum. Ama nafile

Çevrimdışı ahmet türken

Konunu aslı 3-5 karaktersizin Mustafa'nın bir kaç gün resim çekmedikten sonra terbiyesizleşerek küfür etmesi ve Mustafa dün de yazdıklarından dolayı yine 1-2 denyonun ileri geri konuşması Bu Adamların Beşiktaş İçin ne bir emeği ne bir katkısı var.. Karaktersizlerin önde gideni yazıklar olsun..
samedim onlar klavye delikanlısı

Çevrimdışı SDemirsoy

samedim onlar klavye delikanlısı
ben cevabı verdim abi orada da dediğin gibi klavye delikanlısı oldukları için tık yok tek kelime bile edemiyorlar.. Mustafa'ya yapılan Büyük bir terbiyesizlik var

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 09:33:25
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Herkese gunaydin beyler obitas kasim sonu 14.70 kotunu bitirrcek at fava bekleyin

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın
Nedir abi adam babalarının uşağı mı,çekmek zorunda mı fotoğraf
Heriflerdeki pişkinliğe bak teşekkür edeceklerine

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Yakup

Günaydınlar..

mustafa olayını tam bilmemekle beraber samet'in dediği ve yiğitcan'ın yazdıklarına paralel diyorum ki:

böyle insanları insanlıktan men edeceksin.  :akuma: :akuma:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı mduru

Günaydın
Nedir abi adam babalarının uşağı mı,çekmek zorunda mı fotoğraf
Heriflerdeki pişkinliğe bak teşekkür edeceklerine
aynen
bu terbiyesizliği yeniinönü yede yaptılar o da ondan sonra fotoğrafları azaltttı
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2014, 09:41:22 mduru ]

Çevrimdışı SDemirsoy

aynen
bu terbiyesizliği yeniinönü yede yaptılar adam ondan sonra fotoğrafları azaltttı
bende bir ara hemen hemen her gün gidiyordum havaların aydınlık olması sebebiyle bana da aynısını yaptılar Bunlar Beşiktaşlı Kimliğine Yakışmayan 'insan' diyemiyecem..

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@aktar_ismail abi emrin nedir söyle yapalım  :tabe:

Arkadaşlar 3-5 densiz bizi yolumuzdan asla döndüremez.

Çevrimdışı ilhan

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg95474#msg95474 date=1415778083]

[/quote]Sana yakışanda budur kardeşim değmez  muhatap olmaya

Çevrimdışı Serkan7738

[/quote]

Hiç canını sıkma kardeşim

Çevrimdışı Sedat_BJK

[/quote] :claps: :claps: :claps:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 12 Kasım 2014 Resimleri için Tıklayınız. (145 Resim)

Çevrimdışı Emre.Guler

[/quote]

Bu (Hakaret Yasak)₅ bu kadar konuşmamız yeter, bırakın daha fazla can sıkmasınlar.

ama gene boş tepti, @Oktay abimiz tek başına göğüs gerdi hepsine. Ona bu başarısından dolayı Obitaş cumhuriyetinde kara kuvvetleri komutanı sıfatı verdim. Seni de Obitaş cumhuriyetinin Genelkurmay Başkanı ilan ediyorum.  :evillol:

Çevrimdışı kaanzor

[/quote]

Malesef kardeşim bizim insanımız böyle iyi bir şey yapan görünce onun yaptığını geliştirip daha iyisini nasıl yaparım diye düşüneceğine tutar paçasından aşağıya çekiyim ki oda yapamasın der sen bozma moralini.

Senin sayende hergün ankaradan istanbula gelip stad turu atıyorum ve benim gibi her gün sayende stadımızı gezen herkes adına sana çok teşekkür ediyorum emeğine sağlık...
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.