Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686787 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 01:09:41
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
burada normal üye yada yetkili yönetici üye mevzusu kavramı yok... burada herkes eşit yalnız 2 li münakaşalara ve küfürler izin vermiyoruz çünkü burada biz beşiktaşlılar mevcut arada renkli jelibonlar geliyor troll yapmaya onlarda paket oluyorlar :boxin: muhabbete gelince genel sohbet altında muhabbet cafe var oraya girin ne yaparsanız yapın  serbest ama burada stat dışı olursa benimki de dahil tüm mesajları siliyorum @Mehmet
İste hem o smimiyeti gordugumuzden hem de trolleri aninda paketlediginizden bir kez bile o malum siteye girmedim hem @bjk_mabet ve @Efe abi burdayken gidilir mi oraya , bu arada kasim sonu tablalar bitiyor @Efe abi  :bandit: :bandit: :bandit: ha bi de @Necmi abi sagolsun bana rasyonel dusunmede ufuk aciyor :D

alt alta yazamıyorum ama yan yana bir şiir yazayım     stadım sen bana sanki yakınsın ... ama şu an üç yüz kilometre uzaklardasın... gecemde günümde hep aklımdasın .. çıkmıyorsun hayalimden sen yanımdasın........ stadım sen bana uzak olsanda ...hasretin kalbimi kor gibi yaksada... her günüm bin gün gibi olsada ...bir gün mutlaka kavuşacağız........
Harikasın Ahmet abi  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 01:11:47
O kadar mutluyumki.. kagitlari okumak nasil mutlu ediyor insani  :kop: :kop:
herkese iyi geceler... @ALI RIZA nasilsa sileceksin kolay gelsin sana
Oo @ZEKI abi akademisyen mi alirim bir dal konferans  :D

Çevrimiçi murat

fikir diye ben buna derim ,aslında stad başlığı ile birlikte genel yürütülebilir herkes buraya alıştı ,burada toplanıyor ,değerlendirilmeli . :) :alala:
Benim gibi düşünen biri varmış en azından :claps: burada yazmayı sevenlerin okumayı da sevdiğini düşünüyorum.genel sohbeti veya stadyum sohbet diye yeni bir konuyu hemen bu konunun altına koyup denemek lazım.aslında bu başlıkta yazılan şeyler genelde geyikten öteye geçmiyor.sadece güzel bir ortam oluşmasına katkı sağlıyor.burada resimler ve inşaat ile ilgili yorumlar diğer yerde muhabbet şeklinde olabilir.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 01:13:10
Harikasın Ahmet abi  :claps: :claps: :claps:
Abi saka bi tarafa da sen siirle ugrasiyomusun senin siirler cok da amator gelmedi bana @aktar_ismail

Abi saka bi tarafa da sen siirle ugrasiyomusun senin siirler cok da amator gelmedi bana @aktar_ismail
Tam bir amatör ruha sahibim  :lol: @Necmi abi sayesinde şair olacağız yakında  :lol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 01:19:43
Tam bir amatör ruha sahibim  :lol: @Necmi abi sayesinde şair olacağız yakında  :lol:
@Necmi abi effect'i bilirim abi gecen beni bir fircaladi yolunmus tavuga dondum :D :by2: :icool: :)

@Necmi abi effect'i bilirim abi gecen beni bir fircaladi yolunmus tavuga dondum :D :by2: :icool: :)

121.blokta Necmi abi ile yanyanayım, bittim ben  :lol:

Bu arada bloktaki son durum bu. Kombine alacak arkadaşların bu bloktan almasını tavsiye ederiz, forum olarak bu bölümdeyiz.

Daha önce de uyarmıştım sakın ola okla gösterdiğim yeri almayın. Alırsanız hemen önünüzdeki sırada 2 metre boyunda bir taraftar var, kombineyi çöpe atarsınız  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

O kadar mutluyumki.. kagitlari okumak nasil mutlu ediyor insani  :kop: :kop:
herkese iyi geceler... @ALI RIZA nasilsa sileceksin kolay gelsin sana
@ZEKI hocam hiç sorma :) sil sil bitmiyor hepte bu haylaz öğrenci @Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

Daha önce de uyarmıştım sakın ola okla gösterdiğim yeri almayın. Alırsanız hemen önünüzdeki sırada 2 metre boyunda bir taraftar var, kombineyi çöpe atarsınız  :evillol:

ora boş kalacak tahminimce  :kop:

Çevrimdışı Efe

İste hem o smimiyeti gordugumuzden hem de trolleri aninda paketlediginizden bir kez bile o malum siteye girmedim hem @bjk_mabet ve @Efe abi burdayken gidilir mi oraya , bu arada kasim sonu tablalar bitiyor @Efe abi  :bandit: :bandit: :bandit: ha bi de @Necmi abi sagolsun bana rasyonel dusunmede ufuk aciyor :D

Tablalarin 4 tanesi bitecek 2 tanesi araliga kalacak :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 01:53:10
Tablalarin 4 tanesi bitecek 2 tanesi araliga kalacak :evillol:
Maksimm aralik 3'te gel anahtari ile beraber al butun tablalari  @Efe abi :evillol: :lol:

Çevrimdışı Efe

Maksimm aralik 3'te gel anahtari ile beraber al butun tablalari  @Efe abi :evillol: :lol:
aralık 10-15 arası daha erken olmaz olursa damal çikolata :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 02:08:04

Çevrimdışı Abu Ali Imran

foto çok güzelmiş :) bugünden

Bu fotograf cok sey soyluyor aslinda  :kop: Cicekler cay iciyor Obitas calisiyor obitascilara duyurulur :kop: :kop:

Çevrimdışı ontariokartallari

alt alta yazamıyorum ama yan yana bir şiir yazayım     (affına sığınarak alt alta sıraladım)

stadım sen bana sanki yakınsın ...
ama şu an üç yüz kilometre uzaklardasın...
gecemde günümde hep aklımdasın ..
çıkmıyorsun hayalimden sen yanımdasın........
stadım sen bana uzak olsanda ...
hasretin kalbimi kor gibi yaksada...
her günüm bin gün gibi olsada ...
bir gün mutlaka kavuşacağız........

muthissin ustad  :)
Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese gunaydin,

Dun gece ki muhabbet muhtesemmis , bende nacizane fikrimi soliyim , sadece stat ile alakali bir konu basliginda arada abartmadan geyik yapilabilir tabi ki kontrollu . Oteki turlu baska konularda bu ortam saglanamiyor . Mesela en fazla duzen saglanilan bir diger baslik mac basliklari , hemen hemen 10 sayfa civari olmaya basladi ki ileride daha iyi oturacak gibi dusunuyorum. Burada ki bazi arkadaslar misal ben forumlardan gelme degil , ben ilk kez forum dunyasina burasi icin girdim baska yerde de takilacagimi zannetmiyorum . O neden le muhabbete emegi gecen herkese tesekkur ederim . @ Yasaklı Link gunaydin , seni bekliyoruz :)

Çevrimiçi murat

Günaydın büyük Beşiktaş ve Beşiktaşlı güzel insanlar.

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin herkese artik su kamera acisi degissin hic bir sey gorulmuyoor

Çevrimdışı Zoro

Gunaydin herkese artik su kamera acisi degissin hic bir sey gorulmuyoor
abi günaydın her sabah kalkınca kameradan stada bakardım şimdi bakmıyorum bişey gözükmüyor

Günaydın.. Hepimize şahane bir gün diliyorum :)

Çevrimdışı AdemG

Çevrimdışı SDemirsoy