Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687382 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

benim de rahmetli kardeşim profesyonel olarak , klasik gitar ,piyano ,bateri, bas gitar, bağlama çalardı. ben de emekli olduktan sonra klasik gitara geri döndüm, hobi olarak tabi ama sende nedense bir müzisyen tavrı hissettiğimden bu soruyu sordum . :)
:) teşekkür ederim evin yetenekli haytası kardeşim ben değilim :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

rica ederim kardeşim , nedense müzisyenleri hissediyorum. kardeşine kalben başarılar diliyorum tabi sen değerli kardeşime de . :)
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. :iblush:

Çevrimdışı Efe

Cesaretiniz varsa kullanın hodri meydan :bandit:

şuan zamanı değil zamanı geldiği zaman komutan necmi abiden gerekli talimatlar gelir :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

otopark dediğin bölüm sadece Oval ve yuvarlak hazır kalıp @Necmi abi zor diyoda bizi bi aydınlatsın nesi zor
kim zor dedi :alala: laflarımı çarpıtma :D  fazla iş var dedim iş kolonlarla bitmiyorki tabliyeler var rampalar var tek yüz perde var her şeyden önemliside orda işleri yapacak olan obitaş var :evillol: @Oktay

Çevrimdışı Oktay

@bjk_mabet sana soru sorucam ama pas geçebilirsin buraya gelip yorgun argın kahrımızı çekiyosun sağolasın; yeni açık arka taraf yani otopark tarafında çok iş varmı tribün bitince Takriben nakadar zaman alır ? Saygılarımla  :ok:

Çevrimdışı Efe

saha içinde kamyonlar dolaşıyor ama hiç bişey göremiyorum :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

eminmisin :alala: atomu falan karıştırmayalım kese kağıdı şişirip patlatsak olmazmı :busted_cop: sizde nasılsa aynı etkiyi verir :kop: :kop: :kop: @aktar_ismail
Sizin bize etkiniz ancak o kadar olur @Necmi abi  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

:) teşekkür ederim evin yetenekli haytası kardeşim ben değilim :)
geldimi :) @bjk_mabet kendinide hafife alma mesela twitter ları karıştırmakta üstüne yok  :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet sana soru sorucam ama pas geçebilirsin buraya gelip yorgun argın kahrımızı çekiyosun sağolasın; yeni açık arka taraf yani otopark tarafında çok iş varmı tribün bitince Takriben nakadar zaman alır ? Saygılarımla  :ok:
en geç şubat ayı içersinde obitaş bloğu teslim etmesi bekleniyor...

Çevrimdışı bjk_mabet

geldimi :) @bjk_mabet kendinide hafife alma mesela twitter ları karıştırmakta üstüne yok  :evillol:
şimdi hava alanına gidiyorum abi geldi annem ve kardeşim :) karıştırdık yine yaa hem masayı yakalatıyorum :)

Çevrimiçi Necmi

bu arada forumda yöneticiler sohbete başlayınca herkes kenara çekiliyor :bandit: hişştt adam yemeyiz biz, sadece oktaydan sakının yeter tuttuğunu yer valla kalanıda paket yaptırır :D

Çevrimiçi Necmi

en geç şubat ayı içersinde obitaş bloğu teslim etmesi bekleniyor...
bekleniyor :evillol: burda ikide bir obitaş sevdalılarına ümit veriyorsun ya :D ver ver sevinsin mutlu olsun garipler hiç yüzleri gülmedi bu güne kadar :D

Çevrimdışı Oktay

Sizin bize etkiniz ancak o kadar olur @Necmi abi  :evillol: :evillol:

@aktar_ismail bidahaki mangalda @Efe yi besiye Çek proteyinsizlikten ne dediğini bilmiyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI hocam sen ortaya bombayı attın şimdi kenardan seyretme Ocak sonu obitaş yeni açıktan çıkarmı :) :)
anca bakabiliyorum az once geldim
ocak sonu obitas yeni aciktan cikacak tribunu bitirecekler..otopark kısmı banada zor geliyor

Çevrimdışı Eyüp Emir

Bende Obitaş ı beğeniyorum yaptığı iş kaliteli ve geniş alan Ocak sonu  bana görede biterecekler tabiki otopark hariç

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 23:32:52
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Ben yine diyecegimi diyeyim de sonra demedi olmasin obitas kasim sonu aralik basi (max. 3 aralik ). 14.70 kotlarini teslim eder diger yerler hakkinda ise hic bir öngöruye sahip degilim ama bana hep stad 2015 mayista biter gibi geliyor.. :bandit: :bandit: :bandit:

@Efe bu gece yeni açık kirişler betonlanmayacak galiba, oysa ne hayaller kurmuştum yarın için  :by2:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Caner

Eski açık üstte prekast ne zaman başlar acaba?

Çevrimdışı Efe

@Efe bu gece yeni açık kirişler betonlanmayacak galiba, oysa ne hayaller kurmuştum yarın için  :by2:
abi daha erken betonlanir 2 gözün ara yerinde bitti cunku onlat
Şampiyon Beşiktaş JK