Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687557 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Amerika gibi forumuz ne zaman anket yapsak kafa kafaya gidiyor  :lol:
@aktar_ismail kararsız oyları için bi düşüncen varmı :evillol: :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

yapacak fotoğrafmı var :bandit: :evillol: :evillol: :evillol:
hala fotoya gelecek gibi olamadı diyorsan haklısın kardeşim. :)

Çevrimiçi Necmi

hala fotoya gelecek gibi olamadı diyorsan haklısın kardeşim. :)
haklıyım tabiki :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

haklıyım tabiki :evillol: :evillol: :evillol:
bide obitaş ,çiçeklerden önce bitirirse aktar ismail kardeşimden çekeceğimiz var. :alala:

görünen bir betonlama, yeni açık testereler başka bahara (yine) aktar emin misin daha hızlı olduklarına dostum  :alala: :alala:

Beşiktaş şampiyon olduğunda seviçten ağlıyorsunuzdur eminim
Ali Rıza yazdıklarınızı silecektir diye korkuyorsunuzdur eminim
Necmi abi son sözü söylediğinde susuyorsunuzdur eminim
Olimpiyat stadında üşüyorsunuzdur eminim
Bu şiiri okuduğunuzda için için gülüyorsunuzdur eminim
İşte siz böyle nasıl eminseniz ben de söz konusu Obitaş olduğunda eminim.  :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi şekerleme şimdi ortamı :D :D
bu gün biraz hesap yaptım şubattan sonra mayısa kadar obitaşa küfür edeceğiz gibi çünkü anca mayısta şantiyeden gider arkada çok iş var :bandit: bahse girerim iz inşaat obitaştan önce işini bitirecek zaten bir anket patlatırız şubatta çatımı daha önce bitecek yeni açıkmı diye :evillol: :evillol: @Oktay

Çevrimdışı ozan062

yönetime kızgınım izmire gelmiceklermiş mac için

bu arada 28 günlük betonun dayanım suresi yada oturma süresi vardır bilindiği üzere dolayısıyla bu bagımsız yeni acıktaki bu otopark kısmında 28 gunun sonrasında yapılacka ek işlemler diğer betonlarla beraber hareket etmesini engellemeyecekmidir?? engelleyecektir dolayısıyla bu bir sıkıntıdır bunu nasıl halletmeyi dusnuuyorlar yoksa celikmi yapackalar arkaya?:))

anlayamadıysanız anlatamadıysam soyle deyim

simdi otoparklar için yeniden kalıplar demirler orulecek ffakat 28 gunun sonunda onceki betonla yeni dokulecek betonun  birbirleriyle hareketinin onune gecilmiş olunmuyormu?? hattaa bu sure gectiğinde denirki 30 yıl gectikten sonra yeniden kat cıkabilirsiniz diye konusulur bilinir bu detay mesela???
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 20:07:50 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

bide obitaş ,çiçeklerden önce bitirirse aktar ismail kardeşimden çekeceğimiz var. :alala:
olurmu öyle bir iddiam hiç olmadı burayı en son çiçekler terkedecek bu net benim iddiam numaralı yeni açıktan önce bitecekti çiçeklerin yapacak bir sürü yeni işi var daha ama böyle giderse onlarıda obitaştan önce yapar :bandit: ben iddiaya girdiğimde daha numaralı hafriyatı duruyordu ve numaralıyı çiçekler yaparsa yeni açıktan önce bitirir dedim forumun yarısından fazlası yeni açık önce biter dedi :evillol: ben bekliyorum :D

Çevrimdışı Oktay

bu gün biraz hesap yaptım şubattan sonra mayısa kadar obitaşa küfür edeceğiz gibi çünkü anca mayısta şantiyeden gider arkada çok iş var :bandit: bahse girerim iz inşaat obitaştan önce işini bitirecek zaten bir anket patlatırız şubatta çatımı daha önce bitecek yeni açıkmı diye :evillol: :evillol: @Oktay
@Necmi abi yeni Açığın arkadında tribün olmıcak prekast da hatta üstüde kapanmıcak biz tribün bitsin arkası 4 ay sonrada bitsin önemli değil diyoruz sen asıl eski açık numaralı kölşeden bahset iz inşaat çiçeklerin Orayı bitirmesini beklemesinde ona dua et  :D :D

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi yeni Açığın arkadında tribün olmıcak prekast da hatta üstüde kapanmıcak biz tribün bitsin arkası 4 ay sonrada bitsin önemli değil diyoruz sen asıl eski açık numaralı kölşeden bahset iz inşaat çiçeklerin Orayı bitirmesini beklemesinde ona dua et  :D :D
off kavgada söylenmez  :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Abi daha önce bunu yine söylemiştim @Necmi abi o zaman mantıklı bir açıklama yapmıştı ama şimdi işler biraz daha değişti. Şimdi Şubatta tribün kabası biter çatı başlar diyoruz ama arka tarafın kabasının bitmesi için vinçlerin durması lazım. Otopark'ın inşaatı da Nisan Mayıs'ı bulacak gibi. O vinçler sökülmeden çatı nasıl gerdirilecek anlamıyorum ben.  :alala:

Çevrimdışı dorx

okkalı cevap gelir  :locked: :locked: :locked:
ve Bizler ise  :aaa: :aaa:

Çevrimdışı Oktay

Abi daha önce bunu yine söylemiştim @Necmi abi o zaman mantıklı bir açıklama yapmıştı ama şimdi işler biraz daha değişti. Şimdi Şubatta tribün kabası biter çatı başlar diyoruz ama arka tarafın kabasının bitmesi için vinçlerin durması lazım. Otopark'ın inşaatı da Nisan Mayıs'ı bulacak gibi. O vinçler sökülmeden çatı nasıl gerdirilecek anlamıyorum ben.  :alala:
Kapalı yeni açık köşedeki Vinç Tribünün zaten arkasında yani çatıya hiç bir engeli yok karşısındaki Vinçin olduğu bölüm testere kirişleri bitene kadar arkasındaki bölümüde bitirir  :ok:

Çevrimdışı Abdullah

Kapalı yeni açık köşedeki Vinç Tribünün zaten arkasında yani çatıya hiç bir engeli yok karşısındaki Vinçin olduğu bölüm testere kirişleri bitene kadar arkasındaki bölümüde bitirir  :ok:
İnşallah öyle olur abi çünkü hep kapalı tarafından numaralıya doğru çalıştılar. Yine o şekilde yaparlarsa  :boxin:

Çevrimdışı ahmet türker

Beşiktaş şampiyon olduğunda seviçten ağlıyorsunuzdur eminim
Ali Rıza yazdıklarınızı silecektir diye korkuyorsunuzdur eminim
Necmi abi son sözü söylediğinde susuyorsunuzdur eminim
Olimpiyat stadında üşüyorsunuzdur eminim
Bu şiiri okuduğunuzda için için gülüyorsunuzdur eminim
İşte siz böyle nasıl eminseniz ben de söz konusu Obitaş olduğunda eminim.  :D
:ok:  :alala:  :claps:

Çevrimdışı Oktay

İnşallah öyle olur abi çünkü hep kapalı tarafından numaralıya doğru çalıştılar. Yine o şekilde yaparlarsa  :boxin:
Yine öyle çalışsınlar fark etmez kirişler bitene kadar obitaşın numaralı köşedeki vinci arka tarafı bitirir  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

böyle bir ihtimal de var tabii. :kop:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Oktay

@ZEKI hocam sen ortaya bombayı attın şimdi kenardan seyretme Ocak sonu obitaş yeni açıktan çıkarmı :) :)

Çevrimdışı Abdullah

@ZEKI hocam sen ortaya bombayı attın şimdi kenardan seyretme Ocak sonu obitaş yeni açıktan çıkarmı :) :)
Otopark dahil mi abi  :alala:

Çevrimdışı Oktay

Otopark dahil mi abi  :alala:
Sende taktın otoparka nevar otoparkta ben anlamadım  :D

Çevrimdışı ahmet türker

ben işin şakasındayım ,sizin de şakasında olduğunuzu sanıyorum ,oktay kardeşim bir yanlışlık varsa ben çekileyim. :)

Çevrimdışı Deniz

En iyi ihtimal tribün kısmı biter abi.Otopark kısmı şubat sonu mart gibi falan biter..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah