Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688200 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Olimpiyat stadi oyle sacma bir stad ki o stadda futbol oynamak imkansiz.

Olimpiyata gidiyon gitmesi eziyet.haddi gittin donmesineziyet.mac oynanirken islanmak ve ruzgar da cabasi.76 bin kisilik stada 40 bin kisi gitsen bile stadda taraftarin oyuna cok etkisi olamiyor.tribünler uzakta..istanbul disinda oynamak dogru karar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Olimpiyata gidiyon gitmesi eziyet.haddi gittin donmesineziyet.mac oynanirken islanmak ve ruzgar da cabasi.76 bin kisilik stada 40 bin kisi gitsen bile stadda taraftarin oyuna cok etkisi olamiyor.tribünler uzakta..istanbul disinda oynamak dogru karar..
:claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı If Else

31 Ekim - 11 Kasım | 11 Günlük Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı If Else

fener evinde 5'te 5 yaptı. Biz olimpiyatta 3 maçta 2 beraberlik, 1 yenilgi. İşte bu yüzden Vodafone Arena'ya çok ihtiyacımız var.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı If Else

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg94982#msg94982 date=1415714305]
Fener acaba evinde 5'de 5 yapmak için kaç tane hakem satın aldı onları konuşsak daha doğru olur hocam.
[/quote]

Haklısın. Ama biz bu 3 maçı Vodafone Arena'da oynasak minimum 7 puan alırdık...

@If Else Eline sağlık

Teşekkürler Yiğitcan...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Oktay abi bizim Turk milleti isi son dkya birakmayi sever sevmesine de bazı islerin yapilmasi ciddi zaman gerektiriyor.ben cati ustunde arastirmalar yaltim 5 aydan once bitirilmesinin imkani yok.5 ayda biterse buyuk başarı.zemin faktoru de var biz zemini pek onemsemiyoruz ama cimler serildi bitti gibi bir durum yok.o zeminin oturmasini beklememiz lazim.bu da ciddi zaman gerektiriyor.tabi temennimiz islerin bir an once bitirilip agustosa yetişmesi.ama gercekci konusmak gerekirse cok zor gibi duruyor.
Çatı işini nedense herkes çok basit bir şey olarak algılıyor. Stadın en zor ve en ciddi mühendislik gerektiren bölümü. 3-4 ay biten bir çatı görmedim ben. Bizimkisi de 3-4 ay da bitmeyecek ve baya sarkacak, çatı bitmeden zemine de geçemeyeceğimiz için zemin de sarkacak doğal olarak, koltukları filan geçtim zaten.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

31 Ekim - 11 Kasım | 11 Günlük Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
11 gunde yapilan is muazzam boyutlarda cok umut verici yil sonu icin :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

11 gunde yapilan is muazzam boyutlarda cok umut verici yil sonu icin :ok:

11 günde çiçekler numaralıda 2 eski açıkta 2 toplamda 4 tabla betonu atmış
eski açık temel betonu
2 çıkış kapısı 2 üst testere eski açıkta ve numaralıda sütun yapmış

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

şuna gerçek sahayı yerleştiren biri olur elbet.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdullah

@SDemirsoy görevini layıkıyla yerine getirebilir bence abi  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kale çizgisi ile tac çizgisi mesafesi Borussia Park stadı ile aynı olacakmış. Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama paylaşmak istedim.

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Kale çizgisi ile tac çizgisi mesafesi Borussia Park stadı ile aynı olacakmış. Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama paylaşmak istedim.

uzağa gitmene gerek yok ki tt arena ile neredeyse aynı bizimki 50 cm daha yakın.
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 17:21:36 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

İşin gerçeği bu arkadaşım  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

İşin gerçeği bu arkadaşım  :evillol:

Abi bari yeni açığın olduğu bir fotoğrafa yapsaydın ya  :evillol:

Karıştırma şimdi ortalığı  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Karıştırma şimdi ortalığı  :evillol:
Tabii sen de haklısın şimdi abi Obitaşın betonlanmış üst testere kirişi olmayınca  :evillol: :evillol:

Konu dışı:
Arkadaşlar lütfen anketimize oy vererek düşüncelerinizi yansıtın. Hürmetler  :)

@Efe obitaş bugün kesin testere kirişleri betonluyor mu? eğer öyleyse yarın bambaşka bir günün sabahına uyanacağız inşallah  :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

kameradan bir şey görebliyormusun efe kardeşim tek umudumuz sensin. :)

Çevrimdışı murat

kameradan bir şey görebliyormusun efe kardeşim tek umudumuz sensin. :)
Ahmet abi görüyorsa başka kameradan seyrediyordur

ysariusta

• Ziyaretçi

görünen bir betonlama, yeni açık testereler başka bahara (yine) aktar emin misin daha hızlı olduklarına dostum  :alala: :alala:

Çevrimdışı Necmi

yapacak fotoğrafmı var :bandit: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi görüyorsa başka kameradan seyrediyordur
efe bile bir yere kadar tabi . başka kamera bulduysa bize de anlatır herhalde kardeşim . :)