Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692365 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

yok iki ayda normal olarak testereler dahil bitmesi gerekir ama çalışamayacaklarki tünelin içinden geçen yol engelliyor ne zaman numaralı alt kat tamamen biter yolu o taraftan geçirirler eski açık kalan kısmına ondan sonra başlayabilirler hem orası fore kazıklara kadar giden bir bölge değil sanırım proje de anladığım kadarıyla çatı kolonlarında bitecek sonrası yok numaralı bölümünde tünel var
Abi bana da 2 tabla atilacak gibi geliyor özellikle 2. Tabla rampanin uzerine 1. Tabladan cok uzanacak gibi ama sıkıntı yok eski açık ta son betonlanan temel tüm sütunları içeriyor.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

İyi geceler herkese 2 gündür foruma gündüzleri erişemiyorum boş sayfa kalıyor site açılmıyor malum kameranın önüde kapandı artık hiç bir şey takip edemedim çalışmalar ne durumda acaba ?

Çevrimiçi Necmi

Aynen öyle @Necmi abi çatı kolonlarının dışında birşey yok orada, ne zaman araçlar tekrar Numaralı tarafından girer o zamandan itibaren 45-50 günde biter heralde orası :alala: Ama Necmi abi bak ben sana demiştim en son eski açık-numaralı köşesi biticek diye :evillol: Yeni açık kirişler dahil Ocak ortası biter. Numaralı-Eski açık köşeside Ocak sonu biter diyorum ben :tabe:
nah biter ben yeni açık tribün bitişini şubat ortasına razıyım ocak sonu gibide çiçekler tribünleri bitirir obitaş her bölümü kolonlayıp kalıplayıp demir beton on günde yapıyor ve altı bölüm iyi bir tempoyla ocak ortası bunu bitirirler geriye kalır yarısının çatı kolonları ve üst kat testereler bir ayda yapsalarki bu imkan dahilinde değil oda şubat ortası eder bana göre marta sarkacak bu iş ben sana bir şey söyleyeyim çatı firması bile obitaştan önce çıkabilir sahadan :bandit:

Çevrimdışı Efe

nah biter ben yeni açık tribün bitişini şubat ortasına razıyım ocak sonu gibide çiçekler tribünleri bitirir obitaş her bölümü kolonlayıp kalıplayıp demir beton on günde yapıyor ve altı bölüm iyi bir tempoyla ocak ortası bunu bitirirler geriye kalır yarısının çatı kolonları ve üst kat testereler bir ayda yapsalarki bu imkan dahilinde değil oda şubat ortası eder bana göre marta sarkacak bu iş ben sana bir şey söyleyeyim çatı firması bile obitaştan önce çıkabilir sahadan :bandit:
:lol: :kop: anıl nah :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Nah mı  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: hareketi almıştır  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: @Necmi abi gece gece güldür ya  :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı Efe

İyi geceler herkese 2 gündür foruma gündüzleri erişemiyorum boş sayfa kalıyor site açılmıyor malum kameranın önüde kapandı artık hiç bir şey takip edemedim çalışmalar ne durumda acaba ?
gelişmeler güzel numaralıda 3. tabla için sütunlar ve kolonlar betonlanıyor eski açık son tablada betonlanıyor bu gece yarından itibaren temel bölümü ve numaralıda artık işler yürüyecek yeni açıkta devasa tabla oluştu obitaş çalışmalarını sürdürüyor yarın 4 testere kirişi betonlanacak yeni açıkta :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Abi bana da 2 tabla atilacak gibi geliyor özellikle 2. Tabla rampanin uzerine 1. Tabladan cok uzanacak gibi ama sıkıntı yok eski açık ta son betonlanan temel tüm sütunları içeriyor.

yok orda ikinci tabla görünmüyor sadece temel var üstü boş ama kulelerin önünden fore kazıklara doğru köprü gibi bir tabla atılacak ordan taraftar geçişi sağlanacak ama orası stadla ilgili değil dış peyzaş çalışmasına dahil olacaktır

Çevrimdışı Efe

yok orda ikinci tabla görünmüyor sadece temel var üstü boş ama kulelerin önünden fore kazıklara doğru köprü gibi bir tabla atılacak ordan taraftar geçişi sağlanacak ama orası stadla ilgili değil dış peyzaş çalışmasına dahil olacaktır

abi o bölümde çok iş yok gibi hızlıca çıkabilirler yeteri kadar çalışırlarsa ben ay sonuna kadar baya bi yol alacaklarını düşünüyorum eski açık dönüş bölümünde herkese iyi geceler :uyucam:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@FARUK orda bir derinlik var ama belkide dediğin gibidir orası ikinci kat sonrasıdır ama oranın bir resmi vardı ve kolonlardan sonrası boştu çatı kolonları zemine kadar iniyordu o resmi bulamadım hatta takım otobüslerini o noktada taraftar atış alanına sokuyorlar diye düşünmüştüm neden üstünü kapatmadılar dedim ama orası büyük ihtimal turist otobüslerinin getirdiği turistlerin müze ve kartal yuvasına giriş noktası olabilir hatta moda merkezine girişte ordan olabilir ve aydınlık bırakmak istemişlerdir diye mantık yürütmüştüm :alala:

Çevrimiçi Necmi

abi o bölümde çok iş yok gibi hızlıca çıkabilirler yeteri kadar çalışırlarsa ben ay sonuna kadar baya bi yol alacaklarını düşünüyorum eski açık dönüş bölümünde herkese iyi geceler :uyucam:
banada öyle geliyor yeterki çalışmalarına müsait olsun iyi geceler @Efe

Çevrimdışı FARUK

@FARUK orda bir derinlik var ama belkide dediğin gibidir orası ikinci kat sonrasıdır ama oranın bir resmi vardı ve kolonlardan sonrası boştu çatı kolonları zemine kadar iniyordu o resmi bulamadım hatta takım otobüslerini o noktada taraftar atış alanına sokuyorlar diye düşünmüştüm neden üstünü kapatmadılar dedim ama orası büyük ihtimal turist otobüslerinin getirdiği turistlerin müze ve kartal yuvasına giriş noktası olabilir hatta moda merkezine girişte ordan olabilir ve aydınlık bırakmak istemişlerdir diye mantık yürütmüştüm :alala:
Abi bu fotoda tamamen kapalı orası loca katı tabanı hizasi
Eğer bu şekil de iş varsa bence çiçekler şubat ayı gider çatı bitip hibrit çim yapılınca döner geri kalan yeri bitirir :)
[img width=300 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-27.06.2014-004.jpg[/img]

Çevrimdışı FARUK

Bu dediğim yapılacak cok iş var orda anlamında değil arkadaşlar araclarin girdiği kısma 2 tabla atmak demek en az 1 ay demek iskele sökme felan zor iş.
tribün kabasi için  2ay kesintisiz calisilacagina ve çatı nedeniyle  arac girişi gerekecegine göre kapatmak cok zor
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 02:33:07 FARUK ]

Çevrimiçi Necmi

Bu dediğim yapılacak cok iş var orda anlamında değil arkadaşlar araclarin girdiği kısma 2 tabla atmak demek en az 1 ay demek iskele sökme felan zor iş.
tribün kabasi için  2ay kesintisiz calisilacagina ve çatı nedeniyle  arac girişi gerekecegine göre kapatmak cok zor
resme göre sen haklısın zaten dediğim gibi o iş peyzajla düşünülecek bir iş ama yer dar altı metre ve altını boş bırakarak karşıdan karşıya kalıp atabilirler sonuçta üste kat çıkmayacak sorun temeli yapmak oda bir haftada çözülür içeri malzeme girdikten sonra oraya zaman ayırırlar ama bu işin tek sorumlusu Beşiktaş inşaat AŞ yeni açıkta rampa bitmeden o yolun yapılması lazımdı ve müsaitti rahatlıkla kapatılabilirdi stadın tek girişinin hesabını yapamayacak insanları sorumlu olarak başa getiriyorsun bir yolun aktifken diğerini ıslah etsene plan program diye bir şey yok program denen şeyden bile bir haber anca bir senedir tv kameralarına röportaj vermeyi iş sayıp ve çıktığındada işlerden bir haber olduğunu belli eden bir adam o şantiyenin başında zamanında o yola müdahale etseydin süpriz tesisatlarla oyalanmazdın vay bilmedikleri doğalgaz varmış yok su geçiyormuş bilmiyorlarmış  neyi bilmiyorsun bin yıl öncemi yapıldı sormazsan bilemezsin tabiki işi sona bırakırsan dar alanda çalışmayı sıkıştırırsan sonuç birilerinin iş yapmasını beklemen olur bekle şimdi belediye tesisat yerlerini değiştirsin diye arkadaşlar bir çok laf söyledik çalışan firmalara ama inanın orda Beşiktaşa ramen iş yapıyorlar ve kesinlikle alkışı hak ediyorlar obitaşın önünü açmak için bütün şantiyenin önünü kapattılar geoteme çok fazla müsammaha göstererek şantiyede aylara mâl olan gecikmeye sebep oldular Allahtan artık ağırlık ince işlerde ve bu işleri yapan firmalara aynı hataları yapamazlar önlerini tıkayamazlar zaten bilgileride yetmez müdahale etmeye kontrol tamamen firmalarda olur  :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin herkese, kameraya bakayim dedim, isciler betonlamanin oldugu yerde calisiyorlardi. Kameranin sol tarafinda kalan alanda. NUmaralidaki vincte eski acik numarali kosesine birseyler tasiyordu

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Gunaydin ,

Hayirli isler bol tablalar ve bol testere kirisler diliyorum camiamiza ...

Çevrimdışı attila_metu

Günaydın.
Eski açık son kısım da betonlandığına göre hep beraber numaralıya hücum..

Çevrimdışı e.keles

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ahmett.67

GÜNAYDIN. Bende psikolojik bir durum oluştu, genel olarak artık yeni açıkta olan biten ile daha çok ilgileniyorum. Çünkü biliyorum ki yeni açık biterse, diğer yerler de nasıl olsa biter... Bu yüzden fotolarda yeni açıkta, yeni kolon, kiriş, betonlama vs.... gördüğümde  çok seviniyorum. Son 1 aydır yeni açıkta yapılanlara baktığımda, daha önce çok yavaş kaldıklarını düşünüyorum. :bandit:

Çevrimdışı yavvuzz

GÜNAYDIN. Bende psikolojik bir durum oluştu, genel olarak artık yeni açıkta olan biten ile daha çok ilgileniyorum. Çünkü biliyorum ki yeni açık biterse, diğer yerler de nasıl olsa biter... Bu yüzden fotolarda yeni açıkta, yeni kolon, kiriş, betonlama vs.... gördüğümde  çok seviniyorum. Son 1 aydır yeni açıkta yapılanlara baktığımda, daha önce çok yavaş kaldıklarını düşünüyorum. :bandit:
Daha önce gerçekten yavaştılar çünkü şuan ki hızları muazzam , Benim tahminim obitaş tribünler olarak( arka otopark dahil değil ) çiçeklerden önce bitirecek.

Daha önce gerçekten yavaştılar çünkü şuan ki hızları muazzam , Benim tahminim obitaş tribünler olarak( arka otopark dahil değil ) çiçeklerden önce bitirecek.

Obitaş 2 ay geç başlamasına rağmen inşaatın %43'lük bölümünü çiçeklerden önce bitirirse...  :lol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi