Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693489 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

evt yeni geldim eve eski açıkta beton başlamamış daha heralde ama yeni açıkta beton var kolonlar betonlanıyor büyük ihtimal eski açık tablada sabaha kadar beton sürecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

bende diyorum kimse anlamadı bunu:)) kulelerin devamıyla alakalı stadın pozisyon alısı farklı  ve benim gozler bozuldu galiba ama bariz / seklinde bi durusu var stadın ki bunu fotomaca baskanın yaptıgı roportajda anlatmıstı nedenleriyle yani bunu ben biliyorum ama izlemeyen bilmez dolayısıyla o fotograf bircok spekulasyonuda beraberinde getirir diyordumki tek sen dondun:D:D demekki bende sorun
bunu zaten biliyorduk ozan.alanı daha iyi kullanabilmek için kulelerden bağımsız bir pozisyonda yapılıyor stad.

Çevrimdışı ozan062

Ali Rıza silersen sil ama  paylaşmak istedim  :kop: :kop:

BEŞİKTAŞım gol atınca temsili bennn  :kop: :kop: :kop: :kop:

tobeee bu nasıl birsey boyle:D:D:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

bunu zaten biliyorduk ozan.alanı daha iyi kullanabilmek için kulelerden bağımsız bir pozisyonda yapılıyor stad.

hayır o kadar siteye koyulmus bir tane yorum gelmemiş demekki herkes biliyormus veya anlamıslar boyle oalcagını vay arkadas bende kendimi farklı sanırdım  :karate:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan

evt yeni geldim eve eski açıkta beton başlamamış daha heralde ama yeni açıkta beton var kolonlar betonlanıyor büyük ihtimal eski açık tablada sabaha kadar beton sürecek
Eski açıkta beton vardı Efe  bu gece, ışıklandırmanın olduğu yere fışkırtıcı bayağı uzun bi süre beton döktü.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski açıkta beton vardı Efe  bu gece, ışıklandırmanın olduğu yere fışkırtıcı bayağı uzun bi süre beton döktü.

hımm o yüzden kimse görülmüyor rengide değişik seçemedim bu sefer bilgi iyi oldu artık çiçekler numaralıya girişecek son 61 gün biraz daha hızla bu iş bitecek son gayret artık :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açıkta işçiler vibratörle beraber göründü yine :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

@Efe abi eski açık-numaralı köşe 60 günde biter mi :alala:

Çevrimiçi murat

normal şartlarda yeni açığın daha çabuk bitmesi gerekir.belki alan miktarı yeni açıkta  fazla olabilir ama eski açık numaralıda tabla işi adet olarak çok.bu aradaki süreyi testere kirişler yapılırken kapatıcaklar gibi.15 güne kadar numaralıda testere kiriş yeni açık tarafından başlayabilir gibi.

Çevrimiçi murat

anıl benim görüşüm sadece o bölgenin testere kirişi hariç biter.7-8 dış sütun kalır.

Çevrimiçi murat

arkadaş bu ne saçmalıktır ya.milli maça passolig geçerli değilmiş.o zaman niye takımlara var arkadaş.aynı stada fenerli , trabzonlu gsli beşiktaşlı beraber girecek.madem şiddet ortamıı bitirmek için bir uygulama yapıyorsunuz niye bu maçta uygulamıyorsunuz.şimdi bu maça maçlardan men olmuş seyirciler ellerini kollarını sallayarak girebilecek o zaman.

Çevrimdışı Engin

39.6m lik bir alan orası  kabaca 40 dersek numaralı 104 metre burdan düşünebilirsiniz  :ok:
Numaralının 104 metre olduğu kesin bilgimi saha 68-105 metre nasıl olacak @Necmi abi yeni açık eski açık arası için 121 metre demişti
17 metre açıkların kavisindenmi gelecek
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 00:54:52 Engin ]
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimiçi Necmi

bende diyorum kimse anlamadı bunu:)) kulelerin devamıyla alakalı stadın pozisyon alısı farklı  ve benim gozler bozuldu galiba ama bariz / seklinde bi durusu var stadın ki bunu fotomaca baskanın yaptıgı roportajda anlatmıstı nedenleriyle yani bunu ben biliyorum ama izlemeyen bilmez dolayısıyla o fotograf bircok spekulasyonuda beraberinde getirir diyordumki tek sen dondun:D:D demekki bende sorun
stad mevcut yerine alanı tam kullanmak için kaydırıldı kulelerle simetrisi biraz bozuldu bu dikkat çekmeyecek kadar kaldıki o resimden pek görünmez bildiğin için takılmışsındır keşka bir kaç metre daha kaydırılabilseydi numaralı tarafında biraz daha yer vardı kulelerin simetrisi buna izin vermedi sanırım yoksa 3-4 bin daha kapasitenin artması söz konusu olurdu tabi zemine iki metre civarı daha gömülerek @ozan062 şimdiki kayma denmez sadece biraz açısı değişti ama bunu gözle değil ancak ölçerek anlarsın o büyüklükteki kütlede bunu göz görmez maç topiğinde senden kaçtım burayada geldin  :bandit: ben görüyorum deme harbi arabaya atlar izmir yoluna düşerim :D

Çevrimdışı Anıl

anıl benim görüşüm sadece o bölgenin testere kirişi hariç biter.7-8 dış sütun kalır.
Alan çok büyük geliyor gözüme @MURAT abi sanki 60 günde bitmez gibi geliyor, ama inşallah biter. Ocak sonuna kadar kirişlerle beraber tüm tribün kabası bitmiş olmalı. Ama çatı işleri en erken Mart'ta başlayacak mabet abinin dediği gibi. Mayıstan itibaren çatı kaplaması ve koltuk montajı falan başlar. Haziran gibi de drenaj sistemleri ve zemin yapılmaya başlanır. Eylül sonu itibariyle %100 bitmiş olur stad. Ama Ağustos sonuna yetiştirmek ekstra bir çaba olucaktır benim tahminim :)

Çevrimdışı Anıl

Numaralının 104 metre olduğu kesin bilgimi saha 68-105 metre nasıl olacak @Necmi abi yeni açık eski açık arası için 121 metre demişti
Numaralı ve Kapalı 105 metre. Geriye de 15,90 metre kalıyor bu da kavislerden kaynaklanıyor. Her iki tarafta da 7,95 metrelik kavis oluşuyor :ok: Aynı şekilde Numaralı-Kapalı arası da 80,30 metre. Saha genişliği 68 metre köşe kavislerden de 6,15 metrelik mesafeler ortaya çıkıyor :)

Çevrimdışı Efe

zor görünüyor ama mucizede değil bugün itibariyle eski açıktan çıktı işçiler numaralı ve temel bölümünde hepsi artık eski açık kirişler hariç ben hızlanma bekliyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

şu anda iki baştaki tester kiriş arası 103.80 metre bu kapalı ve numaralı tribün boyu sahanın boyu değil hemen yanlarında bitişik testere kirişler varki onlara yapışık gidiyor o testere kirişlerden alırsan 106 metre oluyor bu ölçüler tribünlerle ilgili ölçü sahayla ilgili değil sahanın net ölçüleri projeye göre 120.60 metreye 80 metre aslında 80.30 olmalıydı ama projede net 80 metre görünüyor @Engin

Bu kamera olayı Vodafone'a hiç yakışmıyor.

Çevrimdışı Engin

Teşekkürler @anilt kardeş @Necmi abi konu anlaşılmıştır  :)  :ok:
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimiçi Necmi

zor görünüyor ama mucizede değil bugün itibariyle eski açıktan çıktı işçiler numaralı ve temel bölümünde hepsi artık eski açık kirişler hariç ben hızlanma bekliyorum :)
yok iki ayda normal olarak testereler dahil bitmesi gerekir ama çalışamayacaklarki tünelin içinden geçen yol engelliyor ne zaman numaralı alt kat tamamen biter yolu o taraftan geçirirler eski açık kalan kısmına ondan sonra başlayabilirler hem orası fore kazıklara kadar giden bir bölge değil sanırım proje de anladığım kadarıyla çatı kolonlarında bitecek sonrası yok numaralı bölümünde tünel var

Çevrimdışı Efe

yok iki ayda normal olarak testereler dahil bitmesi gerekir ama çalışamayacaklarki tünelin içinden geçen yol engelliyor ne zaman numaralı alt kat tamamen biter yolu o taraftan geçirirler eski açık kalan kısmına ondan sonra başlayabilirler hem orası fore kazıklara kadar giden bir bölge değil sanırım proje de anladığım kadarıyla çatı kolonlarında bitecek sonrası yok numaralı bölümünde tünel var

yol olayını şu ilk tabla bittikten sonra çözecekler heralde bi 10 gün sonra numaralıya verebilirler yolu şuan daha önemli olan 3.tablanın hızlı bi şekilde yapılması olacak bence eski açık birleşimide en son bitecek ocak başı tam ne olacak göreceğiz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Aynen öyle @Necmi abi çatı kolonlarının dışında birşey yok orada, ne zaman araçlar tekrar Numaralı tarafından girer o zamandan itibaren 45-50 günde biter heralde orası :alala: Ama Necmi abi bak ben sana demiştim en son eski açık-numaralı köşesi biticek diye :evillol: Yeni açık kirişler dahil Ocak ortası biter. Numaralı-Eski açık köşeside Ocak sonu biter diyorum ben :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Bu kamera olayı Vodafone'a hiç yakışmıyor.
olay vodafone la alakalı değil sanırım Beşiktaş şantiye içinde izin vermiyor yolla ilgili belediye doğal gaz elektrik su çalışması yapıyor ve yol aşağı düşecek fiber kabloları çekemiyorlar vodafone kendi tesisatını çekmeye başlayacak yakında stada sanırım bu hattı kullanmayı planlıyorlar sonuçta dışarı konacak kameranın iki ay bile ömrü yok kaldıki vodafone şu anda tt alt yapısını kullanmak zorunda diğer stadlarda trafik kameraları ile ilgili hatlar kullanılarak yayın yapılıyor bizim böyle bir şansımız yok yok kendi baz istasyonlarını kurması gerekiyorki bu milyon dolarlık bir yatırım gerektirir düşünün şu an stad alt yapısı için trafiği kaldırsın diye stada 120 tane istasyon kurması gerekiyormuş

Çevrimdışı Efe

Aynen öyle @Necmi abi çatı kolonlarının dışında birşey yok orada, ne zaman araçlar tekrar Numaralı tarafından girer o zamandan itibaren 45-50 günde biter heralde orası :alala: Ama Necmi abi bak ben sana demiştim en son eski açık-numaralı köşesi biticek diye :evillol: Yeni açık kirişler dahil Ocak ortası biter. Numaralı-Eski açık köşeside Ocak sonu biter diyorum ben :tabe:

yeni açık numaralı birleşimi eski açık numaralı birleşimi aynı anda biter anıl ocak 15  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK