Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692409 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena 10.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-20:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı:
http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı mkap26

kapalı üst kat locanın ön cephesi pvc pencereli duvar geçici olarak mı yapıldı yoksa öyle mi kalacak?

Bende bunu bayadir merak ediyorum. ama kimse cevap vermedi. tekrarliyalim en iyisi. varmi bu konuda bizi aydinlatacak

Çevrimdışı quentine83

sütunlar kısa olacak aslında kısada olmayacak dışardan baktığında aynı uzunlukta sütunları göreceksin içerde arada bir kat daha olacak sütunlarla fore kazık arasına kat yapılmayacak umarım anlatabilmişimdir  :D
anladım abi.bunda anlamayacak ne var.gayet açık ve net. :evillol:  :ok: :ok:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Caner

Bende bunu bayadir merak ediyorum. ama kimse cevap vermedi. tekrarliyalim en iyisi. varmi bu konuda bizi aydinlatacak

Geçici olarak.

Çevrimdışı yavvuzz

@yavvuzz kaç gibi ordaydın ben bir civarı gazilerde oturuyordum
Abi 3ten 4 e kadar oradaydim . Bir asagi bir yukari donup durdum . Guvenligi kafaya alamadim yoksa eski acik tarafindan girmeye calismadim degil :) @Necmi

Çevrimiçi Necmi

Abi 3ten 4 e kadar oradaydim . Bir asagi bir yukari donup durdum . Guvenligi kafaya alamadim yoksa eski acik tarafindan girmeye calismadim degil :) @Necmi
şansına küs geç kalmışsın yoksa yemekhaneci yerine mimar ve mühendislerden alırdın bilgiyi :D @yavvuzz

Çevrimiçi Necmi

merak edeceğinize konuları okusaydınız bilginiz olurdu :D oralar geçici yönetim ofisleri stad bitmeye yakın bozulup locaya çevrilecek :tabe:

Çevrimdışı yavvuzz

şansına küs geç kalmışsın yoksa yemekhaneci yerine mimar ve mühendislerden alırdın bilgiyi :D @yavvuzz
İnsallah abi bir gunde oyle olur ins. Bir daha seni ararim artik direk :) @Necmi 

Çevrimdışı izorlu85

Ali Rıza silersen sil ama  paylaşmak istedim  :kop: :kop:

BEŞİKTAŞım gol atınca temsili bennn  :kop: :kop: :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ALI RIZA

gol olunca aynısı :) eğer ki olcay kaçırdığında veli yanlış pas attıgında o zaman ettiğim lafların haddi hesabı yok...!

Çevrimdışı TØLGA

gol olunca aynısı :) eğer ki olcay kaçırdığında veli yanlış pas attıgında o zaman ettiğim lafların haddi hesabı yok...!
ben bu ara kerime ediyorum o lafları çok sinir ediyor beni aynı şekilde golde atıyor fenasi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

sen birde bizi gör o resmin çoklu hali kesin bir gün ciddi sakat vereceğiz ama bakalım ne zaman :evillol:

Çevrimiçi Necmi

ben bu ara kerime ediyorum o lafları çok sinir ediyor beni aynı şekilde golde atıyor fenasi  :evillol: :evillol:
ben yıllardır ilk defa bu sene kaleciden dönen topa hamla eden oyuncumuzu gördüm oda kerim sayesinde bak maç seyrederken takip edin hep kaleye vurulan toplara hamle yapıyor bu haraket bile ona bu sene on tane gol attırır ve yaşı daha çok küçük emin olun ve destek verin bir yıldız geliyor sadece sabır gösterilecek ve kendisine daha fazla güvenmesi sağlanacak

Çevrimdışı TØLGA

ben yıllardır ilk defa bu sene kaleciden dönen topa hamla eden oyuncumuzu gördüm oda kerim sayesinde bak maç seyrederken takip edin hep kaleye vurulan toplara hamle yapıyor bu haraket bile ona bu sene on tane gol attırır ve yaşı daha çok küçük emin olun ve destek verin bir yıldız geliyor sadece sabır gösterilecek ve kendisine daha fazla güvenmesi sağlanacak
abi takdir ediyorum o özelliğinide şu çalım atma olayını nerde çalım atçam nerde pas vercem kestiremiyor aynı adama 3 kere çalım atıyor bazen gökhan
törede'de var bu huy biraz, atak güme gidiyor o zaman kızıyorum açıkçası
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet Volkan

Scoreboardun yeri belli gibi.Eski açık üst :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Scoreboardun yeri belli gibi.Eski açık üst :bandit:
eski açık köşe ile yeni açık köşede iki tane olacak büyük ihtimal  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı izorlu85

Dilin ayarı olmuyor  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı izorlu85

Demiştim zaten 3 sene  önce bi takım kuruluyr sabır edersek 3 4 sene  minumum kupalara ambargo koyarız diye. bu sene  umutluyum ama hakemler rahat verirse tabi.. hele şu stad bi bitsin ekonomik olarak da yeterli seviyeyi yakalyınca  emin olun bu renklileri koyar geçeriz... :claps: :claps: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı izorlu85

sen birde bizi gör o resmin çoklu hali kesin bir gün ciddi sakat vereceğiz ama bakalım ne zaman :evillol:

Bizde sakat çok  bide öylesi eklenmesin  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

İyi geceler dostlar nasılsınız maşallah 14 sayfa yazmışsınız  :iblush:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı izorlu85

İyi geceler dostlar nasılsınız maşallah 14 sayfa yazmışsınız  :iblush:

oku oku bitmez hadi kolay gelsin sana :D

Çevrimdışı Deniz

Bu foto gerçekten beni çok duygulandırdı..

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı alperseyhanli

Arkadaşlar, bugünlerin kıymetini bilelim derim. 2-3 ay içerisinde stat inşaatı bitecek ve biz Beşiktaşımızın maçını izler gibi izlediğimiz inşaattan mahrum kalacağız. Onca işimin arasında her gün stat inşaatının bütün resim ve videolarına bakıyorum ve dinlendiğimi hissediyorum. Bugünkü hızlandırılmış görüntüyü izleyince stadın biteceği günün yakın olduğuna kani oldum ve açıkçası biraz da üzüldüm. Bir çoğunuzun benden bu konuda 1000 kat daha fanatik olduğunuzu düşününce sizin daha çok üzüleceğinizi tahmin edebiliyorum. Herkese hayırlı geceler. Selamlar.
--

Çevrimdışı Volkan Başaran

Valla yarın bitse keşke. İki sene mahrum kaldık , çok kötü biseymis statsiz olmak

İç saha avantajı nasıl bişey onu unuttum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ozan062

Abi yamukluktan kastın ne  :alala:

bende diyorum kimse anlamadı bunu:)) kulelerin devamıyla alakalı stadın pozisyon alısı farklı  ve benim gozler bozuldu galiba ama bariz / seklinde bi durusu var stadın ki bunu fotomaca baskanın yaptıgı roportajda anlatmıstı nedenleriyle yani bunu ben biliyorum ama izlemeyen bilmez dolayısıyla o fotograf bircok spekulasyonuda beraberinde getirir diyordumki tek sen dondun:D:D demekki bende sorun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi