Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693366 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Caner

Iyi akşamlar arkadaş lar canlı yayın da sorun mu var ben mi açamıyorum

açılıyor şu an

Çevrimdışı mkandirmaz

Bir an telaş  yaptım  kamera acilmayinca sorun telefon da çıktı şimdi  tabletten açıldı  teşekkürler @Caner
AdanaSpor

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2014, 20:49:20
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Beşiktaşlı kardeşlerime Bursa'dan selamlar. Bu forumu hazırlayan, bilgilendiren, zenginleştiren, şenlendiren bütün arkadaşlara çok teşekkürler. Sayenizde evde, işyerinde stadımızdan haberdar oluyoruz.
:hosgeldin

Çevrimdışı Serkan7738

önceden paylaşıldıysa affola bjkığdır twitter hesabından

sevmedim bu resmi rampa çıkmamış @Tolga  :evillol: :evillol: tamam vurma ben ilk defa yaptım

Çevrimdışı ZEKI

hee hiç giymedikleri formaları reklam için giymişler herhalde bu formaları reklamlar için yaptılar aldığım formaları sadece reklamlarda görüyorum :olmaz takım sürekli siyah forma giydiği için kalecide siyah forma giyemiyor :D hiç bu arada uzun kollu siyah formayı denedim bende ne vücut varsa L küçük geldi XL büyük geldi biraz zorlayayım dedim mağazadaki çalışan bile başını olmadı der gibi salladı :bandit: ne yapalım bizde başka şeyler alıp çıktık @AdemG aldı uzun kolluyu ve çok yakıştı kısa kolludan daha güzel duruyor :D
sadece @AdemG ???*  :alala: :alala: biz ne aldik acaba @Necmi abi  :kop: :kop:

Çevrimdışı AdemG

Çevrimdışı ZEKI

eee demekki herkeste guzel durmuyor.. :D
eeee ona ne suphe var... ama bakalim guzel duracak mi bende merak ediyorum

Çevrimiçi Necmi

sadece @AdemG ???*  :alala: :alala: biz ne aldik acaba @Necmi abi  :kop: :kop:
seninkini söylemek istemedim :D @ZEKI ama ademe yakıştı  :D bende felaket durdu belkide yakayı beğenmediğim için bana öyle geliyor :alala:

Çevrimdışı AdemG

seninkini söylemek istemedim :D @ZEKI ama ademe yakıştı  :D bende felaket durdu belkide yakayı beğenmediğim için bana öyle geliyor :alala:

bak @ZEKI sadece guzel duranlari soylemis.. :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

sende de guzel durdu hele kırmızıdan sonra...cidden cok yakisti...

bence sende de guzel durdu ama kollarda sıkıntı vardi @Necmi abi...bence b sene cikan en guzel forma siyah olan.. hem kısa kollusu hem uzun kollusu.. bu arada islem tamam cekilin yoldan  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

sende de guzel durdu hele kırmızıdan sonra...cidden cok yakisti...
bence sende de guzel durdu ama kollarda sıkıntı vardi @Necmi abi...bence b sene cikan en guzel forma siyah olan.. hem kısa kollusu hem uzun kollusu.. bu arada islem tamam cekilin yoldan  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
ben uzun boyluyum boyu bana bile uzun geldi millet elbise niyetine giyer o kadar uzun yapılırmı şortun içinemi sokacağız bunu koşmaya kalksak formaya takılıp düşeriz :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

sevmedim bu resmi rampa çıkmamış @Tolga  :evillol: :evillol: tamam vurma ben ilk defa yaptım
gökhan törenin muhabbeti gibi oldu ısıtıp ısıtıp önümüze geliyor  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar numaralıda en üstte  dikilen kolonlar dış sütünların 2 defa da yapılan 1.kısımları mı yoksa bu ara kat için mi yapıldı onlar.biraz kısa gibi geldi bana ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar numaralıda en üstte  dikilen kolonlar dış sütünların 2 defa da yapılan 1.kısımları mı yoksa bu ara kat için mi yapıldı onlar.biraz kısa gibi geldi bana ...
orda bir kat daha var o kat için kısa yapıyorlar sanırım

Çevrimdışı TØLGA

ara kat için abi üzerine tabla gelicek onların sonra sütunlar devam etçek tekrar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

@AdemG forumda benim kadar eskisin topu topu 28 mesaj :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

Kamera yok diyorsunuz bi heves belki değişir diyorum, açılıyor gene aynı....  :s20: :s20:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşlı kardeşlerime Bursa'dan selamlar. Bu forumu hazırlayan, bilgilendiren, zenginleştiren, şenlendiren bütün arkadaşlara çok teşekkürler. Sayenizde evde, işyerinde stadımızdan haberdar oluyoruz.
:hosgeldin

Çevrimdışı quentine83

orda bir kat daha var o kat için kısa yapıyorlar sanırım
oraya tabla geldikten sonra bide onun üstüne 2 katlı sütün geldiği zaman yüksek olmaz mı o zaman  orası.yada sütünlar tek katlı mı olacak.yada kısa mı  anlayamadım orayı...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

ara kat için abi üzerine tabla gelicek onların sonra sütunlar devam etçek tekrar
tolgacım saol kardeşim.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin  :)

Çevrimiçi Necmi

Epeydir stada gitmemiştim bugün canlı görmek iyi geldi . Bundan sonra daha sık giderim gibi düşünüyorum . Ayrıca şunu söyleyeyim. Çiçekler vs Obitaş kapışması yemekhaneci sine bile sıçramış. Yeni açığın oradan tel kapıyı bir anlık açık bulup daldım , orada ki yemek dağıtan çocukla biraz muhabbet şansım oldu. Herif bile bizimkiler daha iyi , ustalarımız daha tecrübeli hemde daha fazla demircimiz var , sayımız arttı  dedi. Bende önce önü bitirin daha arka otopark sizi bekliyor dedim :D

Bir şey değil senin yaptıklarının yanında devede karınca Yasaklı Link[/member] , Teşekkürler @FARUK ...
@yavvuzz kaç gibi ordaydın ben bir civarı gazilerde oturuyordum

Çevrimiçi Necmi

oraya tabla geldikten sonra bide onun üstüne 2 katlı sütün geldiği zaman yüksek olmaz mı o zaman  orası.yada sütünlar tek katlı mı olacak.yada kısa mı  anlayamadım orayı...
sütunlar kısa olacak aslında kısada olmayacak dışardan baktığında aynı uzunlukta sütunları göreceksin içerde arada bir kat daha olacak sütunlarla fore kazık arasına kat yapılmayacak umarım anlatabilmişimdir  :D