Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6695033 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Bu kapalı üst Karabük stadı gibi uefadan diklik nedeniyle geçer not alamazsa yandık  :D
koruma bariyerler gelecek büyük ihtimalle Volkan abi Karabükte o yoktu yoksa oynatırlardı :D

Çevrimdışı Zoro

Bu kapalı üst Karabük stadı gibi uefadan diklik nedeniyle geçer not alamazsa yandık  :D
Beşiktaş gibi bir kurumda bunun düşünülmemesi düşünülemez.

Çevrimdışı ahmet türker

merak etme kardeşim juventus arena aldıysa biz de alırız. :)

Çevrimdışı KUMANOVALI

koruma bariyerler gelecek büyük ihtimalle Volkan abi Karabükte o yoktu yoksa oynatırlardı :D

adamlar duvara koltuk takmış ne bariyeri
emniyet kemeri lazım  :naughty: :naughty:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Efe

Kapali ust dik ama cok kullanisli prekastlarla beraber hic sıkıntı olmaz c 90 gorus acisi olan bir tribun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Adamların aklına düşürmeyelim lütfen bu tarz şeyleri :D
Halihazırda demir bariyerden huzursuzum zaten

Çevrimdışı SDemirsoy

onların ki fena abi bir de dar acayip birşey Alman Mühendisliğinde Son nokta gibi bir şey  :D

Çevrimdışı guney_k

:hosgeldin 3 ay mesaj göndermeden nasıl sabrettin @guney_k  :) ?

Biraz yoğundum o yüzden hiç girmedim mevzuya uzaktan takipte kaldım :biggrinking:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Karabük açı nedeniyle alamamıştı ama :D

Kardemir Karabükspor’un maçlarını oynadığı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda inceleme yapan UEFA yetkilileri, 900 kişi kapasiteli maraton üst tribününe seyirci alınmamasını kararlaştırdı. Toplamda  12 bin 340 seyirci kapasiteli Dr. Necmettin Şeyoğlu Stadı’ında yapılan  inceleme sonrası, iki kattan oluşan toplam bin 800 kişi kapasiteli maraton tribününün 900 kişi alan üst katının, eğimin fazla olması nedeniyle tehlike oluşturduğu gerekçesiyle UEFA kriterlerine uymadığını belirledi.

UEFA Temsilcileri bu nedenden dolayı, buraya seyirci alınmamasına karar verdi.

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, UEFA yetkililerinin maraton tribünün üst katının uygun olmadığını kendilerine ilettiğini belirterek  “Maalesef maraton tribünün üst kısmına seyirci alınmayacak.Doğru” dedi

:D

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı yigitcan1903

Kardemir Karabükspor’un maçlarını oynadığı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda inceleme yapan UEFA yetkilileri, 900 kişi kapasiteli maraton üst tribününe seyirci alınmamasını kararlaştırdı. Toplamda  12 bin 340 seyirci kapasiteli Dr. Necmettin Şeyoğlu Stadı’ında yapılan  inceleme sonrası, iki kattan oluşan toplam bin 800 kişi kapasiteli maraton tribününün 900 kişi alan üst katının, eğimin fazla olması nedeniyle tehlike oluşturduğu gerekçesiyle UEFA kriterlerine uymadığını belirledi.

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, UEFA yetkililerinin maraton tribünün üst katının uygun olmadığını kendilerine ilettiğini belirterek  “Maalesef maraton tribünün üst kısmına seyirci alınmayacak.Doğru” dedi

Eğim kaç dereceymiş işte?
Bizden dik Mestalla var 41 derece
Necmettin Şeyhoğlu değil Beşiktaşın stadı yapılıyor neticede
Böyle bir şey atlayanı ıslak odunla döverler

Çevrimdışı SDemirsoy

haydaaaaaaa  :D

Eğim kaç dereceymiş işte?
Bizden dik Mestalla var 41 derece
Necmettin Şeyhoğlu değil Beşiktaşın stadı yapılıyor neticede
Böyle bir şey atlayanı ıslak odunla döverler

Yiğitcan şaka yapyoruz zaten ya  :D :D

STadımızın dikliğini rakiplere çaktırmadan hissettiriyoruz :D

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Serkan7738

UEFA yetkilileri stada gelince ağızları açık kalacağı için açıya falan bakamazlar  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Yiğitcan şaka yapyoruz zaten ya  :D :D

STadımızın dikliğini rakiplere çaktırmadan hissettiriyoruz :D

Millet ciddiye alıp seyirci alınmayacağını zannediyor yalnız gerçekten
Şu an tribünler arasına sahanın sığıp sığmayacağını sorgulayan taraftara panik yaptırır bunlar  :evillol:

Ama bende eğimini merak etttim bulabilen olursa yazarsa iyi olur.. Cumhuriyet Gazetesinde yazar yazmış konuyla alakalı :D

Alıntı
Geçen hafta televizyonda Karabükspor- Rosenborg UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçını izliyorum. Kulaklarıma inanamadım: Maçı anlatan TRT spikeri UEFA’nın tehlikeli bulduğu için Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nun karşıdaki tribünlerine seyirci alınmasına izin verilmediğini söylüyordu. UEFA sakınca olarak da tribünlerin çok dik olmasını göstermiş. Tribün arkadan yol geçtiği için kapasiteyi fazla tutabilmek adına dik yapılmış. Bu stadyumun söz konusu tribünlerinin inşaatı daha bu sene bitmişti ve yeni sezonda kullanılmaya başlayacaktı. Şimdi merak ediyorum, lig maçlarında o bölüme seyirci alınacak mı? Sosyal medyayı biraz karıştırınca Karabüklü taraftarların bunun tam karşı tribündeki dik tribünlerin açılır kapanır koltuklarından şikâyetçi olduklarını görüyorsunuz. Dik tribüne mecburen açılır kapanır koltuk yapılmış. Taraftarın esas şikâyet nedeni tezahürat yaparken koltukların üstünde sıçrayıp durduklarında koltukların kırılması. Ama taraftar bir de açılır koltukların ve dik tribünün tehlikesinden de bahsediyor. Yani alelade vatandaş bile tehlikenin farkında.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı yigitcan1903

UEFA yetkilileri stada gelince ağızları açık kalacağı için açıya falan bakamazlar  :evillol: :evillol:
İş bakıyon mu arada her ihtimale karşı  :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

@bjk_mabet Abi şimdi bu kapalı yeni açık köşesinde uzatılmayan testere kirişlerin olduğu yer ne olacak tam olarak?
Loca?Bjk Tv?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2014, 18:15:26
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler bu kolonlar destek kolonları mı çünkü çatı kolonları daha geride yer alıyor birde bunlar kapalı yeni açık birleşiminin orda yok ortadaki tabladan başlıyor ilk tablada sadece iki filiz var daha sonra bu kolonlar başlıyor @bjk_mabet abi cevaplarsan sevinirim  :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Eyüp Emir

Arkadaşlar tabletden foruma giriş yapamıyorum bugün hariç sorun yoktu benim durumda olan varmı acaba

Arkadaşlar tabletden foruma giriş yapamıyorum bugün hariç sorun yoktu benim durumda olan varmı acaba

bu tarz durumlarda taraycı ön belleğinizi silin..Genelde düzelir
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Serkan7738

İş bakıyon mu arada her ihtimale karşı  :evillol:

Kanka önceki sayfalara bak o işi hallettik  :evillol: :evillol: @yigitcan1903

Çevrimdışı yigitcan1903

Kanka önceki sayfalara bak o işi hallettik  :evillol: :evillol: @yigitcan1903
Gördüm de belli olmaz yine
Artık kovulursan statta yatarsın  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

beyler bu kolonlar destek kolonları mı çünkü çatı kolonları daha geride yer alıyor birde bunlar kapalı yeni açık birleşiminin orda yok ortadaki tabladan başlıyor ilk tablada sadece iki filiz var daha sonra bu kolonlar başlıyor @bjk_mabet abi cevaplarsan sevinirim  :alala: :alala: :alala:

kapalı yeni açık birleşiminden sonraki köşe dönüşte 9. kolon sırası ile başlayıp yeni açık boyunca devam edip numaralıya doğru aynı yerde sonlanıyor
toplam 11 kolon
bunların direk yeniaçık kale arkasındaki  denk gelenleri  yani 7 tanesinin en üst katta da filizleri bırakıldı
bu 7 tanesine yeni açık üst  testereleri binecek

Çevrimdışı yigitcan1903

Comandante,Tolga,Töre vodafone reklamında çıktı şimdi trt'de