Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6697799 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı auysal4

Herkese gunaydın , stadı canli gormek için bu sabah Londra'dan gelmis bulunmaktayım. Bugun guzel bi uyku çeker 1-2 gün içinde stada giderim. Yıkılmadan öncede stadta 1 kez olsun maç izlemek için yine gelmiştim . Beşiktaş sevgisi getiriyo bizi buralara  :) :icool:

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese gunaydin ,

Calismaya devam bu gusel havalari her zaman bulamayiz .

Çevrimdışı Erdinç

gunaydin besiktasimiz icin guzel bir gun olur insallah.

Herkese gunaydın , stadı canli gormek için bu sabah Londra'dan gelmis bulunmaktayım. Bugun guzel bi uyku çeker 1-2 gün içinde stada giderim. Yıkılmadan öncede stadta 1 kez olsun maç izlemek için yine gelmiştim . Beşiktaş sevgisi getiriyo bizi buralara  :) :icool:

Helal olsun  :hosgeldin

Çevrimdışı Barış Hoca

Kulübe destek olmak için, ekonomik durumum sıkışık olmasına rağmen, kongre üyesi olmak istedim. Paramı ayarladım, kulübü aradım "son gün 31 ekimdi" dediler. Biraz sitem ettim,  bu ay tüzük tadil kongresi yapılacakmış, sanırım bu 31 ekim tarihini değiştirecekler. Bu parayı stada demir-çimento olsun diye vermek istiyorum, üye olabilecek durumda olan dostlar bu seçeneği de düşünebilirler destek için.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Vodafone Arena 08.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-20:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı FARUK

Vodafone Arena 08.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-20:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125

eline sağlık  :ok:

Çevrimdışı quentine83

siteye girdigimde arka plan değişikti. sayfa yeniledim  eski haline döndü.simple machine forum falan yazıyodu.ben mi kafayı yedim yoksa...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ALI RIZA

siteye girdigimde arka plan değişikti. sayfa yeniledim  eski haline döndü.simple machine forum falan yazıyodu.ben mi kafayı yedim yoksa...
site bakıma alındı sunucu taşındı ondandır...  :ok:

Çevrimdışı pascal26

Hadi insallah bugun galibiyet , guzel hava ,bol kaliplama demirleme betonlama,iskele kurumlari yatay kiris demirlemesi (Allah'im ben bu kadar insaat terimini neden biliyorum ) BABA'nin bol gol attigi Ozi'nin asistleriyle yildizlastigi ayrica BABA ile Ozi'nin sari gormedigi bir mac olur..
Amin. Ben de bugün rahat galibiyet bekliyorum. Bir iki futbolcumuzdan da çok üst düzey performans.

Çevrimdışı pascal26

Kulübe destek olmak için, ekonomik durumum sıkışık olmasına rağmen, kongre üyesi olmak istedim. Paramı ayarladım, kulübü aradım "son gün 31 ekimdi" dediler. Biraz sitem ettim,  bu ay tüzük tadil kongresi yapılacakmış, sanırım bu 31 ekim tarihini değiştirecekler. Bu parayı stada demir-çimento olsun diye vermek istiyorum, üye olabilecek durumda olan dostlar bu seçeneği de düşünebilirler destek için.
:claps:

Çevrimdışı Türkay

İyi öğlenler herkese. Ben Kastamonusporun maçına gideyim şampiyonluğa gidiyoruz  :bandit: (Amatör kümedeyiz  :s20: )
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Amin. Ben de bugün rahat galibiyet bekliyorum. Bir iki futbolcumuzdan da çok üst düzey performans.
Puan kaybedeceğiz gibi bir his var içimde :uyucam:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 13:26:27
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
:claps: :claps: helal olsun

ysariusta

• Ziyaretçi

Puan kaybedeceğiz gibi bir his var içimde :uyucam:
@anilt sus be çocuk o his hepimizde var. Ancak bizim defansta GS defansı değil ya; her geldiklerini atamazlar. Hatta zor gelirler. Bursa maçı gibi olacak. Göreceksin....

Vodafone Arena 01 - 08 Kasım 2014 | Haftalık Time-Lapse (Hızlandırılmış Çekim)

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Anıl

@anilt sus be çocuk o his hepimizde var. Ancak bizim defansta GS defansı değil ya; her geldiklerini atamazlar. Hatta zor gelirler. Bursa maçı gibi olacak. Göreceksin....
İnşallah @Yunus abi ama aksi bir durumda :by2:

Çevrimdışı bjk_mabet

Biz tesekkur ederiz. Harika bir sunumdu. On yargilari yiktin. Bizler icin cok guzel bir seminerdi. Kaldiki yeni yeni uygulamalairn onunu acacaksin gibi :D @bjk_mabet
BEŞİKTAŞ işte:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın
Kazanmamız lazım bugün
Oyuncularımızın kazanmak için çarpışması lazım en azından

Çevrimdışı murat

İyi öğlenler herkese. Ben Kastamonusporun maçına gideyim şampiyonluğa gidiyoruz  :bandit: (Amatör kümedeyiz  :s20: )
takımımıza başarılar :claps:

Çevrimdışı Caner

Vodafone Arena 01 - 08 Kasım 2014 | Haftalık Time-Lapse (Hızlandırılmış Çekim)

Abi büyüksün