Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698785 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

ya arkadaş benim derdim daha büyük ne olur yardımcı olun ; 6S sürekli dört yedikten sonra 7 yaşında ki yeğenim dayı artık ben beşiktaşı tutacam dedi şimdi bu çocuğa ne yapmak lazım kalıcı etki bırakacak birşey yapmak lazım siz söyleyin
hemen bir tane forma alacaksın sonrada maça getireceksin :D @Salih A.

Çevrimdışı Efe

hisse satışından iyi para girişi oldu kaynaklar bir bir kuruyor  :s20: durumu olupta maçlara bilet alıp gelmeyenlerin yatacak yeri yok hee yine sinirlendim çok :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 22:45:21
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Mehmet kardeşim o stat bitene kadar benim ve hiçbir beşiktaşlının heyecanı bitmez emin ol hani söylemeyecektim ama mabet in söylediği bir söz var çiçekler in klüpten 9 milyon (eski para 9 trilyon ) alacağı var adamlar mal varlıklarını satarak inşaatı sürdürüyor ya...  bir firma özveri gösterip zararına bile olsa statı bitirmeye çalışıyorsa biz ne güne dururuyoruz  ben o konuda @Necmi abi ile yarışıyorum almadığım forma yok ama ilk nedense hep @Necmi abi alıyor :)
:claps: :claps: :claps: çok haklısın abi @Salih A.

Çevrimdışı Salih A.

@Salih A. abi tottenham maçından önce çArşıya götür.bir güzel yedir içir .Semtteki kartal heykelinde falan fotosunu çek genç adamın.Sonra oradaki abilerini ablalarını görsün maç günü semt mükemmel oluyor.Onlarla birlikte marşlar söylesin.Sonra kartalyuvasından forma+atkı bere eldiven seti al ve maça getir.operation has been completed  :ok: :ok:
@Deniz yok ben farklı düşündüm takımı alıp alt üst alıp maça götürüp @bjk_mabet ve @Necmi abi ile tanıştıracam çocukda ondan sonra zaten film kopar :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Necmi

@Mehmet kardeşim o stat bitene kadar benim ve hiçbir beşiktaşlının heyecanı bitmez emin ol hani söylemeyecektim ama mabet in söylediği bir söz var çiçekler in klüpten 9 milyon (eski para 9 trilyon ) alacağı var adamlar mal varlıklarını satarak inşaatı sürdürüyor ya...  bir firma özveri gösterip zararına bile olsa statı bitirmeye çalışıyorsa biz ne güne dururuyoruz  ben o konuda @Necmi abi ile yarışıyorum almadığım forma yok ama ilk nedense hep @Necmi abi alıyor :)
:D bende siyah boğazlı kazak arıyorum bulamıyorum bir ihtimal Beşiktaş kartal yuvasında pazartesi şansımı deneyeceğim artık, istanbulda kartal yuvalarında formalar vardı hatta girdiğim her kartal yuvasında sohbet ediyorum bu sene çok mutlular satışlardan yönetimede moral gelir seneye ürün çeşitliliğini ona göre yaparlar insanlar alışkanlık yapınca alıyorlar ben bu güne kadar tek bir lisanssız ürün kullanmadım

Çevrimdışı Deniz

@Deniz yok ben farklı düşündüm takımı alıp alt üst alıp maça götürüp @bjk_mabet ve @Necmi abi ile tanıştıracam çocukda ondan sonra zaten film kopar :)
Tanıştır zaten abi de sen semte götürmezsen büyük hata edersin :).Maça gidince staddaki @aktar_ismail in mangal partisinde tanışır zaten çocuk  :lol: .Semt candır çocuğu bu zevkten mahrum etme.Dünyada çok az taraftar grubunun böyle semt kültürü var. :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Salih A.

:D bende siyah boğazlı kazak arıyorum bulamıyorum bir ihtimal Beşiktaş kartal yuvasında pazartesi şansımı deneyeceğim artık, istanbulda kartal yuvalarında formalar vardı hatta girdiğim her kartal yuvasında sohbet ediyorum bu sene çok mutlular satışlardan yönetimede moral gelir seneye ürün çeşitliliğini ona göre yaparlar insanlar alışkanlık yapınca alıyorlar ben bu güne kadar tek bir lisanssız ürün kullanmadım
abi senle muhabbetimizden sonra ben https://twitter.com/BJKCemiLKent Cemil Bey e ilettim fakat biraz destek lazım renklerimiz günlük kullanıma bu kadar uygunken siyah simit yaka bir kazak nasıl gider anlatamam. @Necmi abi yeğenlerin ikisinide tottenham maçına getiriyorum kusura bakmayın artık :) biri zaten doğuştan fanatik diğeri gs den dönme

Çevrimdışı Necmi

Tanıştır zaten abi de sen semte götürmezsen büyük hata edersin :).Maça gidince staddaki @aktar_ismail in mangal partisinde tanışır zaten çocuk  :lol: .Semt candır çocuğu bu zevkten mahrum etme.Dünyada çok az taraftar grubunun böyle semt kültürü var. :tabe:
insan semte girince büyük bir camianın bir parçası olduğunu hissediyor :D

Çevrimdışı Efe

eski açık temelde beton oldumu acaba hiç bişey görülmüyor kedi gibi meraktan ölücem hee :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

abi yok zaten başkası mükün değil akil baliğ oluncaya kadar o çocukların beşiktaşlı olması zaten farz-ı kifayedir :)

Çevrimdışı Deniz

insan semte girince büyük bir camianın bir parçası olduğunu hissediyor :D
Aynen abi staddaki atmosfer 1 semt 2   :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

@Oktay canlı yayın kamerasının önünün kapanması hayatında bazı şeyleri değiştirdi mi ?

Çevrimdışı ozan062

baska bir  kurumdan bahsediyor olsak kapasiteni karsılayamaıyorsan uretmiceksin der gecerim ki aslında demek istiyorum:D internetten alan arkadaslarıma hem gec geldi hemde yanlıs geldi dolayısıyla sistem diye birsey yok:)) bizim kucukparktaki kartalyuvasına hergun gidiyorum artık telefonla arıyorum hergun yarın gelicek diyorlar gelmiyor bumudur yani:)))  ben ugrasıyorum ama ugrasmayan pes edenlerin sayısını tahmin ediyorum alandan fazladır ,, boyle seymi olur uzuluyor insan:(( tabi birde fiyatlarr onlarda fazla :)) herneyse konu dısına cıkılmıs bende destekleyim dedim:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 23:31:29
baska bir  kurumdan bahsediyor olsak kapasiteni karsılayamaıyorsan uretmiceksin der gecerim ki aslında demek istiyorum:D internetten alan arkadaslarıma hem gec geldi hemde yanlıs geldi dolayısıyla sistem diye birsey yok:)) bizim kucukparktaki kartalyuvasına hergun gidiyorum artık telefonla arıyorum hergun yarın gelicek diyorlar gelmiyor bumudur yani:)))  ben ugrasıyorum ama ugrasmayan pes edenlerin sayısını tahmin ediyorum alandan fazladır ,, boyle seymi olur uzuluyor insan:(( tabi birde fiyatlarr onlarda fazla :)) herneyse konu dısına cıkılmıs bende destekleyim dedim:D
Hmm bak bu durum sahiden can sıkıcı olmuş , bu arada yeni bir ürünle BABA'yla imza günü yapsak gercekten satıslat patlat bu arada bu kadar talep varken arz'in bu kadar düşük kalmasi kötü bisey , haa rekor satislar varsa o baska tabi ama yine de insan arz'in talebi daha dengeli karsilamasi hepimizin umidi..

Çevrimdışı Oktay

@Oktay canlı yayın kamerasının önünün kapanması hayatında bazı şeyleri değiştirdi mi ?
@aktar_ismail evet Değişti önceden stat görüyorduk şimdi iskele görüyoruz  :evillol:

Çevrimdışı Efe

tribün kabası için son 63 gün  :D biter mi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 00:17:46

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı idil

6S sürekli dört yedikten sonra 7 yaşında ki yeğenim dayı artık ben beşiktaşı tutacam dedi şimdi bu çocuğa ne yapmak lazım :) bende çocukluğumda 6s liydim sonra @bjk_mabet in statıı gezdirdiği arkadaşın annesi ve babası beni beşiktaşlı yaptı ve 9 yaşımdan beri GURUR LA geziyorum şimdi bu çocuğa ne yapmak lazım dostlar :)

Hemennnn bir forma + atkının yanında bence bir OKUL ÇANTASI alabilirsiniz hergün görür BEŞİKTAŞI her gün kullanır o çantayı !!! Ya da BEŞIKTAŞ montu olabilir her gün giyer o montu !!!!! Tabiki hemen bir semt turu, Beşiktaşlı esnafla muhabbet ve maç !!! :))))))))
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açıkta üst yatay kirişe beton başladı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

yeni açığı daha az görmek daha fazla mutluluk demek  :evillol: @aktar_ismail bundan daha büyük mutluluk olurmu gözden ırak gönülden ırak
senin içinde değişmiştir istediğin gibi spekülatif haber yapabilirsin nasılsa kimse görmüyor kameranında değişeceği yok bitti desen inanırlar yeni açığın stadın yarısı olduğuna bile insanları inandırdın ya burdakileri değil diğer forumdakileri ciddi ciddi inanmışlar  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Anıl

tribün kabası için son 63 gün  :D biter mi :icool:
Çok zor @Efe abi ben Şubatı bulacağını düşünüyorum :alala:

Çevrimdışı FARUK

bunu nerden çekmişler böyle :)
yeni hem de 5 saat önce felan