Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699432 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 21:53:26
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
valla para varsa sıkıntı yok para yoksa burda yırtınalım 1 tane çivi çakmazlar bilgine :tabe:
kesinlikle  :by2: 

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

@Necmi abi uzun kollu iyidir partizanı dörtledik onunla. abi bu arada saat 21:30 da cevahir kartal yuvasına gittim fb ve gs nin mağazaları kapatmak için kepenk kapatırken ben içeri girdiğimde yedi kişi girdi uzun kollu forma için ve atamızın tişörtü için içeri girdi  sonra gel GURUR LAN ma.... NE MUTLU TÜRKÜM VE BEŞİKTAŞLIYIM DİYENE...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Caner

Obitaş sonraki 7 kirişi ne zaman yapar acaba?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 22:01:00
gördüm gördümde sen ümitlenme genede daha bunun demiri var betonu var kolonu var kolon betonu var ohohoho :by2:
bak ortadaki tablada 14.70 kotunun kolonlarını dikmişler bugün ,5 güne kadar 10.70 kotu tamamlanırsa demiri betonu ile beraber 18 günde 14.70 'i bitirirler bence @Tolga  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Obitaş sonraki 7 kirişi ne zaman yapar acaba?
kirişler yaparlar önce üsütler betnlansın sonra kirişler yaparlar toplu halde betonlanlacak buda haftaya gibi betonlanır hepsi...!

Çevrimdışı ALI RIZA

yönetim stat için tüm seferberliği serdi forma geçti 300 üstünde...! tişörtler yanına yeni kışlıklar düzgün sweetler çıkartsa harika iş yapmış olurlar...! bu pazarlama satısın gelirleri direk stat gider..! hisse gelen paranın 10 M futbol basket hentbol a geri kalan stat aktarılır...!

Çevrimdışı Caner

kirişler yaparlar önce üsütler betnlansın sonra kirişler yaparlar toplu halde betonlanlacak buda haftaya gibi betonlanır hepsi...!

Eyvallah sağolasın da sen şöyle ünlem koyunca azar yemiş gibi hissediyorum.  :)

Çevrimdışı Salih A.

yönetim stat için tüm seferberliği serdi forma geçti 300 üstünde...! tişörtler yanına yeni kışlıklar düzgün sweetler çıkartsa harika iş yapmış olurlar...! bu pazarlama satısın gelirleri direk stat gider..! hisse gelen paranın 10 M futbol basket hentbol a geri kalan stat aktarılır...!
destek olacağız kardeşim az olan az çok olan çokca destek yapacaz ki kimseye muhtaç olmadan statımızı yapalım yoksa 3-4 ay sonra vakıfbank veya halkbankasından kredi alırız ki bu inan benim çok zoruma gider buraya kadar gelmişken kimseye muhtaç olmadan işimizi görelim
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2014, 22:18:22 Oktay ]

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 22:11:51
destek olacağız kardeşim az olan az çok olan çokca destek yapacaz ki kimseye  muhtaç olmadan statımızı yapalım yoksa 3-4 ay sonra vakıfbank veya halkbankasından kredi alırız ki bu inan benim çok zoruma gider buraya kadar gelmişken kimseye muhtaç olmadan işimizi görelim
+1903
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2014, 22:18:51 Oktay ]

Çevrimdışı Salih A.

6S sürekli dört yedikten sonra 7 yaşında ki yeğenim dayı artık ben beşiktaşı tutacam dedi şimdi bu çocuğa ne yapmak lazım :) bende çocukluğumda 6s liydim sonra @bjk_mabet in statıı gezdirdiği arkadaşın annesi ve babası beni beşiktaşlı yaptı ve 9 yaşımdan beri GURUR LA geziyorum şimdi bu çocuğa ne yapmak lazım dostlar :)
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2014, 22:18:14 Salih A. ]

Çevrimdışı Necmi

Tişört al sende @Necmi abi :bandit:
forma sayısını arttırmaya çalışalım daha iyi değilmi @anilt

Çevrimdışı Deniz

Yahu arkadaş bu kartalyuvasını kim yönetiyorsa gözüme görünmesin artık.ne zaman gitsek ürün yok ürün olsa beden yok.şu ürünleri doğru düzgün 100 bin er 100 biner piyasaya sürsünler ya yeter ama artık.Gururlan satacan bas 100 bin tane öyle yap reklamını sür piyasaya, 20 bin tane basıyor piyasaya sürüyor 2 günde tükeniyor sonra millet bir gazla kartal yuvasına gidiyor ürün yok koca HÜSRAN.İlk anda gidenler nerdeyse yarısı sonradan tekrar almaya gitmiyor.Kuzen forma almaya gitmiş hala beden sıkıntısı var.Formalar çıkalı aylar oldu insanlar gidiyor beden bulamıyor kaybeden kulüp oluyor.

Pazarlama taktiğini bilen adamlar yapsa şu işi kulübün gelirleri 2-3 kat artacak.Artık şu amatörlükten vazgeçsinler şu an kulübün kaybedecek 10 lirası bile yok.

Sezon başında de ki:"Taraftarımıza inanıyoruz ve güveniyoruz 500 bin forma bastırdık".yemin ediyorum o formalar 2 ayda biter.Sadece ben 5 tane almazsam namertim.Forma çıkıyor 4 ay beden bulamıyoruz ne anladım ben bu işten sezonun yarısına geldik hala forma alamamış adamlar var :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı 34BJK64

Hisse satıp gelen parayla stadın ihtiyaçlarını/borçlarını karşılamışız. Taraftar olarak destek vermemiz lazım. Forma almayan varsa almalı. Durumu yoksa daha Kartal Yuvalarından ucuz ürünlerden edinmeli. Parayı sokağa atmıyor yada transfere harcamıyoruz. Beşiktaşımızın geleceği için en önemli projeye; Stadımıza harcıyoruz. Haydi Beşiktaşlı. Şimdi destek zamanı.
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı Salih A.

Yahu arkadaş bu kartalyuvasını kim yönetiyorsa gözüme görünmesin artık.ne zaman gitsek ürün yok ürün olsa beden yok.şu ürünleri doğru düzgün 100 bin er 100 biner piyasaya sürsünler ya yeter ama artık.Gururlan satacan bas 100 bin tane öyle yap reklamını sür piyasaya, 20 bin tane basıyor piyasaya sürüyor 2 günde tükeniyor sonra millet bir gazla kartal yuvasına gidiyor ürün yok koca HÜSRAN.İlk anda gidenler nerdeyse yarısı sonradan tekrar almaya gitmiyor.Kuzen forma almaya gitmiş hala beden sıkıntısı var.Formalar çıkalı aylar oldu insanlar gidiyor beden bulamıyor kaybeden kulüp oluyor.

Pazarlama taktiğini bilen adamlar yapsa şu işi kulübün gelirleri 2-3 kat artacak.Artık şu amatörlükten vazgeçsinler şu an kulübün kaybedecek 10 lirası bile yok.

Sezon başında de ki:"Taraftarımıza inanıyoruz ve güveniyoruz 500 bin forma bastırdık".yemin ediyorum o formalar 2 ayda biter.Sadece ben 5 tane almazsam namertim.Forma çıkıyor 4 ay beden bulamıyoruz ne anladım ben bu işten sezonun yarısına geldik hala forma alamamış adamlar var :s20:
:))) @Deniz inş. hiçbir zaman bulamazsın kardeşim ne kadar güzel ben GURUR LAN ı 15 gün aradım sonunda twitter da cemil kent bey yardımcı olacam dedi 10 tane sipariş ettim bir tanesini söz verip 1 ay sonra gönderdiler baktım gelmiyor partizan maçı sonrasında 9 u klübe feda olsun gelmesin dedim :) kardeşim inş. tüm formalarımızı mağaza mağza ararız her birlikte çünkü ortak akıl da bir tane doğru var oda BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Oktay

Beşiktaş kulubüne Kartal yuvası için ürün yapan arkadaşımdan zamanında edindiğim bilğiye göre prosedür şöyle ; bjk ürün satman için önce  külüpten bandrol alıyosun kaçtane aldıysan okadar ürün yapabiliyorsun muhtemelen ilk parti 20 bin bandrol almışsa ondan bu Şekil bi sıkışma olmuştur

Çevrimdışı Salih A.

Beşiktaş kulubüne Kartal yuvası için ürün yapan arkadaşımdan zamanında edindiğim bilğiye göre prosedür şöyle ; bjk ürün satman için önce  külüpten bandrol alıyosun kaçtane aldıysan okadar ürün yapabiliyorsun muhtemelen ilk parti 20 bin bandrol almışsa ondan bu Şekil bi sıkışma olmuştur
@Oktay abi onunla alakalı değil bu dönem hakikaten taraftar klube sahip çıkıyor sorun ondan kaynaklanıyor inş. hep böyle olurda biz hep mağaza mağaza forma tişört ararız

Çevrimdışı Deniz

:))) @Deniz inş. hiçbir zaman bulamazsın kardeşim ne kadar güzel ben GURUR LAN ı 15 gün aradım sonunda twitter da cemil kent bey yardımcı olacam dedi 10 tane sipariş ettim bir tanesini söz verip 1 ay sonra gönderdiler baktım gelmiyor partizan maçı sonrasında 9 u klübe feda olsun gelmesin dedim :) kardeşim inş. tüm formalarımızı mağaza mağza ararız her birlikte çünkü ortak akıl da bir tane doğru var oda BEŞİKTAŞ
Abi sana şu kadar söylüyorum bu taraftar 2 ayda çok rahat 500 bin forma alır ama satmasını bileceksin.Halı sahaya gidiyorum Beşiktaşlı arkadaşların üstünde hala 2008-2009 formaları.

Açıkça söylüyorum desinler ki biz bu taraftara inandık güvendik 500 bin forma getirdik.Aha kartal yuvaları orda aha kartalyuvası.com burda.Buyrun alın yüzümüzü kara çıkartmayın.Tüm kalbimle söylüyorum 2 ayda 500 bin forma biter 2. parti sipariş açarlar.

Herkes sen ben gibi ısrarcı değil her ilde de istanbul gibi 6-7 tane kartalyuvası yok adamın 40 yılda bir yolu düşüyor gelmişken bir forma alim diyor gidiyor beden yok daha o adam dönüp o formayı almıyor.Pazarlamayı bilirlerse bu kulüp kartalyuvalarından para basar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Salih A.

ya arkadaş benim derdim daha büyük ne olur yardımcı olun ; 6S sürekli dört yedikten sonra 7 yaşında ki yeğenim dayı artık ben beşiktaşı tutacam dedi şimdi bu çocuğa ne yapmak lazım kalıcı etki bırakacak birşey yapmak lazım siz söyleyin

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 22:35:01
@Oktay abi onunla alakalı değil bu dönem hakikaten taraftar klube sahip çıkıyor sorun ondan kaynaklanıyor inş. hep böyle olurda biz hep mağaza mağaza forma tişört ararız
@Salih A. abi maşallah sen de iyi heyecanlanmışsın bu heyecanımız hep devam eder inş. :icool:

Çevrimdışı Anıl

forma sayısını arttırmaya çalışalım daha iyi değilmi @anilt
Tabii ki daha iyi @Necmi abi sen takım formaları çöp yaptı diyince dedim :bigstar:

Çevrimdışı Oktay

:ok: :ok:

Çevrimdışı Salih A.

@Salih A. abi maşallah sen de iyi heyecanlanmışsın bu heyecanımız hep devam eder inş. :icool:
@Mehmet kardeşim o stat bitene kadar benim ve hiçbir beşiktaşlının heyecanı bitmez emin ol hani söylemeyecektim ama mabet in söylediği bir söz var çiçekler in klüpten 9 milyon (eski para 9 trilyon ) alacağı var adamlar mal varlıklarını satarak inşaatı sürdürüyor ya...  bir firma özveri gösterip zararına bile olsa statı bitirmeye çalışıyorsa biz ne güne dururuyoruz  ben o konuda @Necmi abi ile yarışıyorum almadığım forma yok ama ilk nedense hep @Necmi abi alıyor :)

Çevrimdışı Deniz

ya arkadaş benim derdim daha büyük ne olur yardımcı olun ; 6S sürekli dört yedikten sonra 7 yaşında ki yeğenim dayı artık ben beşiktaşı tutacam dedi şimdi bu çocuğa ne yapmak lazım kalıcı etki bırakacak birşey yapmak lazım siz söyleyin
@Salih A. abi tottenham maçından önce çArşıya götür.bir güzel yedir içir .Semtteki kartal heykelinde falan fotosunu çek genç adamın.Sonra oradaki abilerini ablalarını görsün maç günü semt mükemmel oluyor.Onlarla birlikte marşlar söylesin.Sonra kartalyuvasından forma+atkı bere eldiven seti al ve maça getir.operation has been completed  :ok: :ok: