Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699918 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Betonlanan testereler mi acaba
abi yeni açık -kapalıdakini diyorsan sanmıyorum ya korkuluktur yada ince iş için

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı demir_kArtAl

su yere sıktıkları beyaz sey nedir ya, herkes biliyorda bi benmi bilmiyorum hiç kimse sormamış bile  :bandit:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Necmi

su yere sıktıkları beyaz sey nedir ya, herkes biliyorda bi benmi bilmiyorum hiç kimse sormamış bile  :bandit:
yer kaplamasının alt yapı çalışması sanırım geçen mabet bahsetmişti burayada videolarla tatbik şekli konmuştu ya başladılar yada örnek numune hazırlıyorlar :D

ysariusta

• Ziyaretçi

zeminle ilgili bir video tanıtımı paylaşılmıştı. Sanırım oradaki madde. Panik yok bende bilmiyorum.  :kop:

Çevrimdışı quentine83

eski açık sütunları baglayan yatay kirişler pek ilerlemiyor gibi .hala ortaya gelmedi.eski açık bir an önce bitsede numaralıya kaysa bütün ekip
İsmet Yarkın ONUR

ysariusta

• Ziyaretçi

Numaralıya ekip kayacak gibi gelmiyor bana. Eski açıkta kalan bölüm de epey iş var.

Çevrimdışı samet41

Abilerim koltuklar ne renk olacak 1. kat 2. kat bir bilginiz varmı ?????

Çevrimdışı Efe

Numaralıya ekip kayacak gibi gelmiyor bana. Eski açıkta kalan bölüm de epey iş var.
numarali bitti gibi abi zaten eski acikta calisan ekip numarali 3.tablaya kaysa yeter diger tum isciler eski acik donuste calisabilir cicekler eger parasal bir sıkıntı olmazsa ocak ortasında teslim eder tribunleri :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ERAY G

Konu dışı:

Kartal Yuvası, En Büyük Beşiktaşlı Ulu Önderimiz Atatürk'ün anısına özel bir tişört üretti.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76. yılında hatırasını yaşatmak, Beşiktaşlılar'ın Atamıza olan sevgisini göstermesine aracılık etmek için özel olarak üretilen tişörtlere taraftarlarımızın büyük ilgi göstermesini bekliyoruz.

Ulu Önderimiz Atatürk ve Beşiktaş ambleminin iç içe geçtiği, Atamız'ın doğum tarihi olan 1881 yılının yanında sonsuzluk işaretinin yer aldığı siyah renkteki tişörtlerimiz mağazalarımızda...

................................................

Bence çok hoş ve anlamlı olmuş. Atatürk'ün Beşiktaşlı olduğunu hatırlatma açısından güzel bir mesaj olacak.Her Beşiktaşlı mutlaka almalı.

aldım üç tane..

Çevrimdışı Anıl

aldım üç tane..
:claps: :claps: :claps: 1 hafta içinde bende alacağım emeği geçenlere tebrikler :super:

Çevrimdışı asyakartalı

numaralıdaki son temel betonuda atılacak heralde demirlemesi bitmiş.artık temelsiz yerimiz kalmıyor

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 21:22:02
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı TØLGA

bugün forum sessiz noldu yahu ???  :D
obitaşa yardima gitti millet senin iddaa tutsun diye :naughty:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 21:38:11
obitaşa yardima gitti millet senin iddaa tutsun diye :naughty:
gökhan türkmenin fotoğraflarına baktınmı iskele kurulumu bitmek üzere 10.70 kotunda  :icool: :D @Tolga

Çevrimdışı Efe

gökhan türkmenin fotoğraflarına baktınmı iskele kurulumu bitmek üzere 10.70 kotunda  :icool: :D @Tolga

hadi iyisn obitaş tekrar hızlandı tablada :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

arkadaşlar herkes kartal yuvasına Ata mızın tişörtlerini almaya @Necmi abiden önce uzun kollu formayı alıp resmimi koyarım derim ama cevahirde yokmuş abi almadıysan senden önce almak için elimden geleni yapacam :) bu arada vodafone hattı olan herkes 1903 e BJK5 yazıp mesaj atsın ki vodafone gücümüzü görsün
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 21:44:16
hadi iyisn obitaş tekrar hızlandı tablada :D
aynen valla @Efe abi benim lobiler de işe yarıyor gibi  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Necmi

arkadaşlar herkes kartal yuvasına Ata mızın tişörtlerini almaya @Necmi abiden önce uzun kollu formayı alıp resmimi koyarım derim ama cevahirde yokmuş abi almadıysan senden önce almak için elimden geleni yapacam :) bu arada vodafone hattı olan herkes 1903 e BJK5 yazıp mesaj atsın ki vodafone gücümüzü görsün
ben uzunkol kaleci forması aldım bu formanın yakasını beğenmiyorum ama genede pazartesi Beşiktaş kartal yuvasına uğrayacağım takım sayesinde giyecek forma bulamıyoruz hepsini emekliye ayırtıyor :D @Salih A.

Çevrimdışı Anıl

ben uzunkol kaleci forması aldım bu formanın yakasını beğenmiyorum ama genede pazartesi Beşiktaş kartal yuvasına uğrayacağım takım sayesinde giyecek forma bulamıyoruz hepsini emekliye ayırtıyor :D @Salih A.
Tişört al sende @Necmi abi :bandit:

Vodafone Arena 08.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-20:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı TØLGA

gördüm gördümde sen ümitlenme genede daha bunun demiri var betonu var kolonu var kolon betonu var ohohoho :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

aynen valla @Efe abi benim lobiler de işe yarıyor gibi  :sevinc :sevinc :sevinc

valla para varsa sıkıntı yok para yoksa burda yırtınalım 1 tane çivi çakmazlar bilgine :tabe:
Şampiyon Beşiktaş JK