Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700105 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

içimden bir his 1-2 saate güzel fotolar gelecek diyor  :kop:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

ESKİ AÇIK DİĞER ARAÇ GİRİŞ-ÇIKIŞ KÖŞESİDE KALIPLANMIŞ İŞTE BUNU SEVİYORUM  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg93421#msg93421 date=1415457612]
ESKİ AÇIK DİĞER ARAÇ GİRİŞ-ÇIKIŞ KÖŞESİDE KALIPLANMIŞ İŞTE BUNU SEVİYORUM  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
[/quote]
Seni böyle mutlu görünce biz de mutlu oluyoruz Mustafa  :sevinc

Çevrimdışı attila_metu

Eski açık köşe üst kat 3 gün içinde betonlanir. Orası da bitince ekip numaralı köşeye kaydirilirsa süper olur. O bölümün hizlica yukselmesi lazim.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Eyvallah İsmail Abim senin varlığını bilmek de bir mutluluk  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

eski açık rampa çiçekleri engelliyor ,obitaş avantajlı duruma geçti gibi ,sanki daha önce bitirecek ismail kardeşim. :alala:

Çevrimdışı poedr

kimsede demiyorki bu ne yeni açık köşedeki psodo testere kiriş te  neyin nesi oluyor.eklemeye çalıştım olmadı mustafanın bugünkü resimlerde 16/35. resiim açıkalayan olursa sevinirim.

darısı diğer vinçlerin başına

tez zamanda inşallaaah...
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı kyiv

Konu dışı:

Kartal Yuvası, En Büyük Beşiktaşlı Ulu Önderimiz Atatürk'ün anısına özel bir tişört üretti.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76. yılında hatırasını yaşatmak, Beşiktaşlılar'ın Atamıza olan sevgisini göstermesine aracılık etmek için özel olarak üretilen tişörtlere taraftarlarımızın büyük ilgi göstermesini bekliyoruz.

Ulu Önderimiz Atatürk ve Beşiktaş ambleminin iç içe geçtiği, Atamız'ın doğum tarihi olan 1881 yılının yanında sonsuzluk işaretinin yer aldığı siyah renkteki tişörtlerimiz mağazalarımızda...

................................................

Bence çok hoş ve anlamlı olmuş. Atatürk'ün Beşiktaşlı olduğunu hatırlatma açısından güzel bir mesaj olacak.Her Beşiktaşlı mutlaka almalı.

Çevrimdışı TØLGA

kimsede demiyorki bu ne yeni açık köşedeki psodo testere kiriş te  neyin nesi oluyor.eklemeye çalıştım olmadı mustafanın bugünkü resimlerde 16/35. resiim açıkalayan olursa sevinirim.

dün ben sormustum sorulmadi degil yani taraftar icin korkuluk olduğunu söylediler assağami düşsün taraftarlar bea  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Kartal Ç

Kendisi şurası oluyor:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2014, 17:19:46 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı FARUK

@bjk_mabet

1/İkinci örnek loca çalışmaları başladı...
2/Eski acik görünüm...
3/
4/Yeni acik gorunum...
5/Kapalı alt kat...
6/Numaralı....
7/Saha icerisi...
8/Eski acik...
9/Kapalı....
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2014, 17:20:59 FARUK ]

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

numaralı epey yükseldi geçen sene bu yükseklik kadar hafriyat vardı vay be nerden nereye.  :super:

ysariusta

• Ziyaretçi

haziranda bile hafriyat vardı. yükseklik bu kadar olmasa da. Stat yavaş demek biraz acımasızlık  :claps: :claps: :claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu arada kolonların ebatını da görmüş oluyoruz detay fotoğraflarda. 3 kişi yan yana rahat sığar. O 3 kişi @MURAT @ZEKI ve ben olmadığım sürece tabi.  :kop: :kop: :kop:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Eski açık loca katları ve üst kat prekastları yerleşince kalbimiz güp güp atacak inşallah bir an önce başlarlar.  :ok:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 17:45:13
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Efe

Stadta calisma guzelmis bugun baya is yapilmis gordugum kadariyla
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asi_kartal

Merhaba arkadaslar 2 3 gundur hastayim giremedim dikkat edin salgin var. @bjk_mabet yeni acik alt kat 26 sirami 29 sirami olucak ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Tolga

stadın yavaş gittiğini söylemek yapılan emeğe haksızlık olur aralık başında kapalının temeli atıldığını düşünürsek 1 yıl dolmadan şuan stadın geldiği durum ortada bu konuda yönetimi her seferinde takdir ediyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ysariusta

• Ziyaretçi