Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700867 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ZEKI

konu: türkiye de çay yetiştiriciliği ve sorunları arkadaşlar yanlış anlaşılmasın  :evillol:
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
geriden takip ediyorum kusura bakmayin... cay nasil demlenir cok iyi anladik
cayin naisl demlenecegine iliskin
"degilmi @Efe, aramizda kaliyor @Efe"..cumleleri seminerin en can alici noktasiydi..

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı izorlu85

nerelerdesin ilker :poke:

murat abi buralardayım ama üzerime  ölü toprağı serpilmiş gibi miskin miskin işten gelip fotolara bakıp tvnin karşısına yatıp uyuyup sabah şe gidiyorum. ama  tek eksik etmediğim mabetimizin yükselişini izlemek. öyle yada böyle bitecek ve  harika olucak imrenecek tüm herkez...  :claps: :claps:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Necmi

BUnlara da hastayım.. Özlüyorum ulan eski İnönü atmosferlerini.. Passolig denen zıkkım bitirdi şu ortamları..

bende senin mesajlara hastayım salla pati :bandit: her gece Ali Rıza ya iki saat mesai yaptırıyorsun yok uğraşıp emek harcıyorsun koyuyorsun birde üstüne silinmesi için başkalarına emek harcatıyorsun :D

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı murat

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
geriden takip ediyorum kusura bakmayin... cay nasil demlenir cok iyi anladik
cayin naisl demlenecegine iliskin
"degilmi @Efe, aramizda kaliyor @Efe"..cumleleri seminerin en can alici noktasiydi..
zeki abi bir dahaki seminerde ben vereyim :D istanbullular için verilebilecek en iyi seminer olur :lol:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı sağduyu

sadece dış kolonlar 4 milyonu geçer tabi çok çok kaba bir tahmin birincisi metrajlar elimde yok tahmini metraj koyuyorum ikincisi taşı kaça aldılar bilmiyorum ocak sahibi iyi bir Beşiktaşlı olur maliyetlerine verir üçüncüsü montaj için nasıl bir yol izleyecekler ankrajları betonamı vidalayacaklar yoksa raylı sistemmi yapacaklar dördüncüsü taş ebatları ne olacak bu işçiliği direk etkiliyor taşın ebatı büyüdükçe maliyeti artar taşın ebatı küçüldükçe montaj maliyeti artar artı taşın kalınlığı ne olacak @MURAT

Ankaralı sistem. Başka sistem olmaz orada. m2 maliyeti 250, 260 TRY arası.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı izorlu85

bende senin mesajlara hastayım salla pati :bandit: her gece Ali Rıza ya iki saat mesai yaptırıyorsun yok uğraşıp emek harcıyorsun koyuyorsun birde üstüne silinmesi için başkalarına emek harcatıyorsun :D
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı izorlu85

kimse iplemedi şuan çalışma varmı neden bu kadar yogun ışık var diye sormuştum ama  :s20: :s20:  :biggrinking: :biggrinking: :alala: :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

kimse iplemedi şuan çalışma varmı neden bu kadar yogun ışık var diye sormuştum ama  :s20: :s20:  :biggrinking: :biggrinking: :alala: :alala:
beton dökme işi varmiş mabet kardeşim öyle söyledi. :)

Çevrimdışı izorlu85

beton dökme işi varmiş mabet kardeşim öyle söyledi. :)

teşekkürler ahmet abimmm  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

aynen bende @Necmi abi hiç sorma  :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

zeki abi bir dahaki seminerde ben vereyim :D istanbullular için verilebilecek en iyi seminer olur :lol:
tabiki neden olmasin, ama benim seninle ilgili baska dusuncelerim var
@ALI RIZA VE @Altuğ ile birlikte @MURAT marka navigasyon cihazi cikartmayi dusunuyorum.
seceneklerde
en kısa yol
en hızlı yol
murat secenegi olacak.. Bu secenegi secen olimpiyattan 15 dakikada mecidiyekoyde olacak  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

bildiğimiz çay mı bilemediğimiz çay mı. :lol:
her turlusunden abi, kacak cay nasil demlenir, seylan cayi nasil demlenir hepsini gorduk.. Ama en guzeli @bjk_mabet ingilizler nasil cay iceri gosteriyordu bagdas kurarak degil mi @Efe  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

tabiki neden olmasin, ama benim seninle ilgili baska dusuncelerim var
@ALI RIZA VE @Altuğ ile birlikte @MURAT marka navigasyon cihazi cikartmayi dusunuyorum.
seceneklerde
en kısa yol
en hızlı yol
murat secenegi olacak.. Bu secenegi secen olimpiyattan 15 dakikada mecidiyekoyde olacak  :kop: :kop: :kop: :kop:
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimiçi Necmi

Ankaralı sistem. Başka sistem olmaz orada. m2 maliyeti 250, 260 TRY arası.
iyide raylı sistemde ankrajlı sistemdir :) bu kadar net olma rakamlarda ben sana o fiyatların 10 versiyonunu çıkartırım 150 tl den başlar 300 tlye kadar değişen fiyat aralığı çıkar :D bizim başkan o parayı vermez :evillol: bir kere öncelikle taş ebatını ve kalınlığını bilmek lazım sonra döşeme şeklini bilmek gerekiyor artı taşın işlenme şeklide maliyeti etkileyen bir konu bunların tamamını bilmeden metrekare fiyatı vermek yanlış olur ucu çok açık yarın farklı bir fiyatla karşılaşıldığında yönetime karşı bir sürü polamik yaratılırki bu yanlış olur bu işi en iyi bilenlerden biri olduğum halde ben şu an metre kare fiyatı veremem @sağduyu

Çevrimdışı ZEKI

ne seminermiş bağdaş kumak da serbestmiş,başka neler serbestti çok merak ettim zeki kardeşim mesela ateş etmek de serbestmiydi . :kop:  :kop:
selfie cektirmek, kartal pozu vermek, tum seminere katilanlarla @bjk_mabet dun superdi supppeerr.. herzamaanki gibi

Çevrimdışı Deniz

ali rızaya iş çıkıyormuş @Necmi abi kızıyor ona göre :D :kop: :kop: :kop:
Mesaj silmek onun için bir zevk  :evillol: :evillol: