Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693975 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yakup

Yeni sezon başından da sarkacaz herhalde
Ya sabır!

ama ya atladığımız noktalar varsa @yigitcan1903  :alala: :alala:

mesela bir yerin çatısı gerdirilirken orada çim işi olabilir. ya da koltuk takılmaya başlanabilir. ocaktan 5 ay dersen haziran yapar değil mi ?  :alala: :alala: yani bana kalırsa aynı anda bir çok iş yapılacak. evet bunlar denilen sürede yapılacak ama o 5 ayın içinde çimdir koltuktur da olacak. bilmem anlatabildim mi? çatı birleşim kümesi iken alt kümeleri çim ve koltuklar  :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Deniz sen fırtınalı ve elektriğin kesik olacağı günleri hesap etmemişsin,89 gün sonra bu iş bitecek (4 Şubat) bana güven tüm hesaplamaları yaptım. :lol:
Abi ben voltaj dusmesini bile hesapladim :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

ama ya atladığımız noktalar varsa @yigitcan1903  :alala: :alala:

mesela bir yerin çatısı gerdirilirken orada çim işi olabilir. ya da koltuk takılmaya başlanabilir. ocaktan 5 ay dersen haziran yapar değil mi ?  :alala: :alala: yani bana kalırsa aynı anda bir çok iş yapılacak. evet bunlar denilen sürede yapılacak ama o 5 ayın içinde çimdir koltuktur da olacak. bilmem anlatabildim mi? çatı birleşim kümesi iken alt kümeleri çim ve koltuklar  :ok:
İşte Ocak değil Mart
Çatı malzemesi Martta dedi mabet
5 ay koy Ağustos
Sarkması da olacak muhakkak  :s20:

Çevrimdışı yigitcan1903

Aylar once Deniz kardesiniz demisti minimim 5 ay diye.bence 6 aya yakin surecek :bandit:
6 ay sürse gene razı olucam
30 Ağustos da açarız  :lol:
Zafer bayramından soğuttunuz  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Aylar once Deniz kardesiniz demisti minimim 5 ay diye.bence 6 aya yakin surecek :bandit:
ben 6 ay veriyorum çatı için,çatı örtüsü ilk olarak dışardan çalışmanın mümkün olmadığı numaralıdan başlanırsa drenaj ve hibrit çim süre açısından problem teşkil etmez. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Ben hep söylüyorum biz o stada ekim gibi ancak gireriz  :)

Çevrimdışı ahmetx

6 ay sürse gene razı olucam Zafer bayramından soğuttunuz  :evillol:
Eski stadda da Demirören sağolsun 19 MAyıstan soğutmuştu. :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Yeni sezona yetiştiremezlerse hiç hoş olmaz  :akuma:

Çevrimdışı ahmetx

en geç 30 Ağustos Mustafa hiç kafanı yorma keyfine bak  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

Eski stadda da Demirören sağolsun 19 MAyıstan soğutmuştu. :D
O hayattan soğuttu
Yaşama sevincimi aldı
Kafasına şişman tüp düşsün

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

en geç 30 Ağustos Mustafa hiç kafanı yorma keyfine bak  :ok:

Mucize lazım bence 30 Ağustos için.

Çevrimdışı ahmetx

Dua edelim de Valencia gibi ekonomik krize girmeyelim ve Bursa stadının çatısı gibi teknik hata yapılmasın. :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gerçekçi insanın hali bir başka oluyor :) Üstelik bunu söyleyen stadın inşaatını neredeyse her gün canlı takip eden birisi. Bu arada eline sağlık kardeşim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Sezon sonu olimpiyatı patlatırım yetişmeme ihtimali doğarsa

Çevrimdışı ahmetx

O zaman biz bu mucizeyi gerçekleştireceğiz. :bandit:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Gerçekçi insanın hali bir başka oluyor :) Üstelik bunu söyleyen stadın inşaatını neredeyse her gün canlı takip eden birisi. Bu arada eline sağlık kardeşim..

Sağol kardeşim eğri oturup doğru konuşmak lazım  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

İşte o zaman kombinelerde ciddi kayıp yaşarız

Çevrimdışı serti67

bır loca bukadar surduyse tamamı kac gunde bıterr ınce ısler yavs gıtmıyormu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Burak Akay

Büyük vinç hareketli bugün neler yapıyor acaba :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı yigitcan1903

bır loca bukadar surduyse tamamı kac gunde bıterr ınce ısler yavs gıtmıyormu
Örnek değil miydi o loca?

Çevrimdışı ACAB1903

Ekim olacağını pek sanmıyorum.. Ağustos sonu gibi anahtar teslim edilir.. 2016 Avrupa Şampiyonasından dolayı Ligler de Ağustosun 2. haftası gibi başlayacağından 1 maç kaybımız olur diye düşünüyorum.. Tabi ilk maç deplasman olursa daha iyi olur.. Bu stad çatısıyla çimiyle herşeyi 10 - 15 Ağustos dan önce bitmesi zor.. 

Çevrimdışı kaanzor

18 temmuz 2015 Stad açılış maçında Beşiktaş Chelsea yi 3-1 yenerek taraftarlarına umut verdi. Gece gördüğüm rüyada sözcü böyle bir başlık atmıştı...
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

06.11.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış