Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693355 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Beyler korkuttunuz şimdi, motorla gidecektim. Bu hayvanlar motoru da  götürmesinler?
Valla ne diyim şimdi abi
Camları patlatmışlar arabaların,arka koltuğu kaldırıp bagaja kadar bakmış adamlar
Gerideki yakın metro duraklarına civarında bırakabileceğiniz emniyetli bir nokta varsa oraya bırakıp metroyla geçin diyecem ama o da ayrı mesele
Sanayi bölgesi falan yakın duraklar

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 6 Kasım 2014 Resimleri için Tıklayınız (121 Resim)

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Yakup

Olayin vehametini hala atlatamadik... Nereden girip nereden ciktigimiza inanamadim... @MURAT abi bildigin Google Earth, Yandex Navigasyon...  :lol: :lol: :lol:

o günden beri hala ibb kent haritasından yolu bulmaya çalışıyorum @MURAT abi  :alala: :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı kaanzor

:claps: :claps: :claps: :claps:

Eline sağlık
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmetx

günaydın ahali! Sayfalardır okuyorum gece yazılarının tadı kaçmış artık. :bandit:

KABA İNŞAATTA KALAN GÜN SAYISI 89
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Eline sağlık @mustafa_(87)
Mustafa Pictures gururla sunar  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

günaydın ahali! Sayfalardır okuyorum gece yazılarının tadı kaçmış artık. :bandit:

Günaydın.. Dün 89 değil miydi yahu :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Şafak sıkıştırıyor

Çevrimdışı tayfun

kurulan iskelelerle görüntü iyice kapandı,mustafa foto eklemezse bi halt göremeyiz gari.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Bana guvenin son 85 gun :)
Önce Efe sonra sen sonra Ahmet abi patlıyor o zaman sıra doğru mu?  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Önce Efe sonra sen sonra Ahmet abi patlıyor o zaman sıra doğru mu?  :evillol:
Ben patlamam tum analizleri yaptım :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

artık sadece vınclerın dondugunu gorebılıcez hapsettıler bızı eskı acık arka kısma:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın.. Dün 89 değil miydi yahu :)

O ben değildim Serhat,Deniz olmasın. :D
 ben de 90 altına bugün itibariyle düştüm.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O ben değildim Serhat,Deniz olmasın. :D
 ben de 90 altına bugün itibariyle düştüm.
Yakında plaka saymaya başlarsın :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Obitaş gerçekten son düzlükte müthiş atakta son hafta çiçeklerde yavaşlama mı var yoksa obitaş mı çok hızlı.

Çevrimdışı Deniz

85. Gunun safaginda cicekler ve obitas pilini pirtini toplar santiyeden cikar :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmetx

Gökhan TÜRKMEN @GkhnTRKMN7  ·  18 sa. 18 saat önce
çatı için 5 ay gibi bir süre veriyolar Beşiktaş ın mühendislerinden öyle duydum çim işini bilemicem sorucak kimsede yok :)

Obitaş gerçekten son düzlükte müthiş atakta son hafta çiçeklerde yavaşlama mı var yoksa obitaş mı çok hızlı.

Aman Ahmet dikkatli ol, çiçekler yavaş dediğinde tartışma başlatmış oluyorsun  :evillol: Obitaş yavaş dersen sorun yok  :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

çatı için 5 ay gibi bir süre veriyolar Beşiktaş ın mühendislerinden öyle duydum çim işini bilemicem sorucak kimsede yok :)
Yeni sezon başından da sarkacaz herhalde
Ya sabır!

Çevrimdışı ahmetx

85. Gunun safaginda cicekler ve obitas pilini pirtini toplar santiyeden cikar :ok:
Deniz sen fırtınalı ve elektriğin kesik olacağı günleri hesap etmemişsin,89 gün sonra bu iş bitecek (4 Şubat) bana güven tüm hesaplamaları yaptım. :lol:

Çevrimdışı ahmetx

Aman Ahmet dikkatli ol, çiçekler yavaş dediğinde tartışma başlatmış oluyorsun  :evillol: Obitaş yavaş dersen sorun yok  :evillol:
yiğidi öldürürsen de hakkını verecen @aktar_ismail :D
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2014, 10:55:22 ahmetx ]

Çevrimdışı Deniz

Aylar once Deniz kardesiniz demisti minimim 5 ay diye.bence 6 aya yakin surecek :bandit: