Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692366 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi keşke geldinmi veya bizle gelecektin iki kişi niye gelmedin diye soraydın. arsenal maçında getirdiğim arkadaşım ortamdam etkilenip beşiktaşlı oldu maç günü gecesi bende gelecem dedi sana söyledim abi 3 kişi olduk diye sonra sabah bir arkadaşım daha çıktı oldukmu 4 kişi... 4 kişi bir arabayı kapatacağımıza kendi arabamızla gideriz dedik öylede yaptık fakat 2 arkadaşın batı tribün önünde ki passo merkezinden passo kartlarını almaları yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü o nedenle çocukları bırakıp yanınızada gelemedim maçın 15. dakikasında dayanamadım ben içeri girdim onlar geldiğinde maçın 35. dakikası idi. :) abi benim kombine size ters kaldığı için denk gelemedik yoksa ben asteras maçı hariç her maça gelmişimdir ayrıca hiç alakası olmayan adamları getirmişimdir
ama telefon edebilirdin ben sana maça gelmedin diye bir kelime kullanmadımki bizi beklettin dedim kaldıki söylediğin doğrudur benim inanmamak gibi bir huyum yok sadece geleceğim diyip gelmiyorsun bunu bile eleştiri olarak alma sonuçta dünyanın bin bir türlü hali var bizim bir saatimiz vardı o süreyi bekledik her ihtimale karşı biraz daha süreyi uzattık sonunda haraket ettik :) sonuçta belirlenen bir saat var herkesin o saat içinde orda olması gerekir gelmeyen arkada kalır habersiz gelende yer olmazsa dışarda kalır bunda alınacak bir şey yok sonuçta program bu tür aksaklıkları önlemek için yapılıyor

Çevrimiçi murat

stadta yaprak kımıldamıyor.yoksa @Efe buralarda olurdu :)

Çevrimdışı sallapati

Benim ümidim kalmadı 12 tane maç yaptık hiç mi giymezler :)

soma cup fb maçında giyildi bir tek..

adidas ın bayern münih kırmızısıymış bizim forma rengi.. harbiden izle benziyor bayern münihe :D

[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2014, 02:17:43 sallapati ]

Çevrimiçi Necmi

%99.9 erkek olan bir forumda bu formalar sıkıntı yaratmasın
%38 e 1 bayan oranı var bayan üyelerimiz çoğunlukla sessiz kalmayı tercih ediyor  :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi murat

kardeşim sana şaka gelen bu konu bilim dünyasının en çok tartıştığı  konu ,gözlemci  her şeyi teke indiriyor aslında hiç bir şey tek değil tek olduğuda nereden çıktı diye tartışılıyor . :)
ahmet abi bu bilim adamları bir müddet sonra kendi kuramlarına inanır hale geliyorlar demekki.bununda bilimsel bir adı vardır ama ben bilmiyorum. :evillol:

Çevrimdışı Ardau

etkinliklerde göremedim bende geliyorum maça  :super:
vodafone arena da buluşma var mı
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Deniz

soma cup fb maçında giyildi bir tek..

adidas ın bayern münih kırmızısıymış bizim forma rengi.. harbiden izle benziyor bayern münihe :D

Valla ben de siyah forma aldim ama kirmizi alan binlerce taraftar var onlara yazik.takkm giyse belki insanlar da tesvik olacak gidip forma alacak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

etkinliklerde göremedim bende geliyorum maça  :super:
vodafone arena da buluşma var mı

yok bir plan yapmadık ama gel bir şekilde yer olur bu gün çok yoğundum forumada bakamadım kimseylede konuşamadım kim gelecek kim gelmeyecek bilmiyorum ama 3 de en geç gazilerde olurum mabet efe zeki ademde olacak başkada kim gelecek bilmiyorum ama @rubi_tobin de kaçırmaz gelir :evillol:

Çevrimiçi murat

yok bir plan yapmadık ama gel bir şekilde yer olur bu gün çok yoğundum forumada bakamadım kimseylede konuşamadım kim gelecek kim gelmeyecek bilmiyorum ama 3 de en geç gazilerde olurum mabet efe zeki ademde olacak başkada kim gelecek bilmiyorum ama @rubi_tobin de kaçırmaz gelir :evillol:

ben saat18.30 gibi yakup ve bir arkadaşıyla stadta olurum.

Çevrimiçi murat

sevgili kardeşim eğer sözlü konuşabilseydik sana pek çok şeyi anlatabilrdim ama maalesef böyle olmuyor inan bana ,hiç bir şey göründüğü gibi değil diyen insana inanın,tarihte bir sürü böyle hikayeler var . bir de sana belki anlarsın diye bir şey söyleyeceğim ..madde enerjinin yavaşlamış halidir .
bir gün inşallah oturup derin bilgilerinden faydalanmayı isterim ahmet abi

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA nın bu gece çok işi var :D
sayfa 700 den itibaren okuyacagım :) yarın baya iş olacak @Necmi abi sen başlattın tartışma muhabbeti hangi sayfaya girsem fırça ve muhabeet @Deniz dünden razı  allahtan @Abdullah yoktu

Çevrimiçi Necmi

sayfa 700 den itibaren okuyacagım :) yarın baya iş olacak @Necmi abi sen başlattın tartışma muhabbeti hangi sayfaya girsem fırça ve muhabeet @Deniz dünden razı  allahtan @Abdullah yoktu
ben başlatmadım başlamış konuya yazdım dikkatli oku benim yazdığım mesajlar tartışmayı alevlendirecek türde değil nokta koyacak şekilde ben o mesajları yazmasam sen 17 yerine 37 sayfa okumak zorunda kalırdın :D

Çevrimdışı ALI RIZA

ben başlatmadım başlamış konuya yazdım dikkatli oku benim yazdığım mesajlar tartışmayı alevlendirecek türde değil nokta koyacak şekilde ben o mesajları yazmasam sen 17 yerine 37 sayfa okumak zorunda kalırdın :D
@aktar_ismail başlattı @sallapati devam ettirdi @Oktay alevlendirdi abi sen nokta koyamadın ben izledim dua ettim erken bitsin diye sonra nerden sıcradı formalara vs 17 sayfa döndü :) sabah temizlerim tertemiz ederim

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

sevgili kardeşim eğer sözlü konuşabilseydik sana pek çok şeyi anlatabilrdim ama maalesef böyle olmuyor inan bana ,hiç bir şey göründüğü gibi değil diyen insana inanın,tarihte bir sürü böyle hikayeler var . bir de sana belki anlarsın diye bir şey söyleyeceğim ..madde enerjinin yavaşlamış halidir .
Abi bu gece daldan dala konuyorsun şimdide izafiyet teorisi sende bir şeye karar kıl artık söylediğin kuramlar birbirine zıt şeyler :bandit: madde enerjimidir yoksa enerjiyemi dönüşür yada madde başka bir maddeye dönüşürken enerjimi bırakır  :alala: enerji maddeye dönüştürülebilirmi ters bir fizyonla yada izafiyet teorisinde olduğu gibi yoğunlaşmış bir enerjimidir bu soruların cevabı olsa insanlar ışınlamayı keşvetmiş olur uzay gemisi falan yapmamıza gerek kalmaz ışınlanırız yada bilimsel olarak daha gelişmiş uygarlıklar dünyaya ışınlanarak gelirdi bence buda doğruluğu kanıtlanmamış bir teori :D
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2014, 03:07:08 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Partizan maçı öncesi mangal yakacak mıyız @Necmi abicim ? :D
mesajını yeni gördüm @aktar_ismail yok ya mesai saati kaçta gelebiliriz bilmiyorumki çok insan işinden çıkıp gelecek maça bile zor yetişirler

Çevrimdışı ahmet türker

Abi bu gece daldan dala konuyorsun şimdide izafiyet teorisi sende bir şeye karar kıl artık söylediğin kuramlar birbirine zıt şeyler :bandit: madde enerjimidir yoksa enerjiyemi dönüşür yada madde başka bir maddeye dönüşürken enerjimi bırakır  :alala: enerji maddeye dönüştürülebilirmi ters bir fizyonla yada izafiyet teorisinde olduğu gibi yoğunlaşmış bir enerjimidir bu soruların cevabı olsa insanlar ışınlamayı keşvetmiş olur uzay gemisi falan yapmamıza gerek kalmaz ışınlanırız yada bilimsel olarak daha gelişmiş uygarlıklar dünyaya ışınlanarak gelirdi bence buda doğruluğu kanıtlanmamış bir teori :D
:kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı Emre şahin

@Necmi @Ardau @MURAT abilerim bende gelicem tam olarak ne zman nerde toplanıcaz

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

:kop:  :kop:  :kop:
ben sana bir şey söyleyeyim camın aslında sıvı olduğunu biliyormusun o kadar yavaş akıyorki şekil bozulması binlerce yıl sürüyor :D

Çevrimdışı Fatih

o saydığın firmalar muratı tanısa ağlar  :D benim arabadaki navigasyon o yolu hayatta bulamaz kaldıki İGO yüklü Başarsoft haritası :evillol: telefonla yol tarifi istiyorum şimdi nerdesin diyor solda şu renkte bir bina var diyorum tamam diyor yüz metre git sola dön bana Beşiktaştan olimpiyata bütün kestirme yolu tarif etti bu şekilde nasıl bir hafıza çözemedim :alala: @Fatih
Abi kesinlikle insan degil...  :lol: :lol: Olimpiyattaki donus yolunu bir insan neden bilir anliyamadim... Bir de o yolu 4-5 sene once kullanmis... O zamanlar orada ne yapiyordu allah bilir  :lol: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

Abi kesinlikle insan degil...  :lol: :lol: Olimpiyattaki donus yolunu bir insan neden bilir anliyamadim... Bir de o yolu 4-5 sene once kullanmis... O zamanlar orada ne yapiyordu allah bilir  :lol: :lol: :lol:
dikkat ettinmi araba plakası UA  :alala: :D

Çevrimdışı Ardau

@Necmi abi tamamdır yarın 15'te gazilerdeyim araçla geliyorum  :)
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle