Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692861 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı demir_kArtAl

daha kasım bittimi :alala:

ihsan müdür konuştukça coşuyorum ben, obitaş başladığı zaman ilk iki üç ay dikine çalışsaydı o alanda, şu an kapalı birleşiminde sütunları dikiyordu, yani şu anda sadece numaralının sütunları kalmış olacaktı, prekastçılarda küfekicilerde işi yarılamış olacaktı belkide, neyse obitaşçıları coşturmayayım şimdi gece gece  :lol:, şu anda müthiş çalışıyorlar haklarınıda teslim edeyim bu arada.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimiçi Necmi

burnunun dibi biraz haksızlık. mesela @Necmi abi ters yönde gitse 2 il değişiyor :evillol:
@Efe nin bu konuda bizimle mukayesesi olmaz @MURAT @yigitcan1903 de ankaradan geliyor  :claps: :claps: :claps:
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2014, 00:22:21 Necmi ]

Çevrimdışı demir_kArtAl

aylardır stad seyrediyoruz, şu trafik kameralarına bakmak şimdi aklıma geldi, forumda konusu geçmiştir mutlaka ama ,bi kaç kamera yandan falan görüyor stadı, en azından gien çıkan kamyon saymak isteyenlere birebir.  :evillol:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı dropoon

eski acik betin oncesl misafirlikte tvye el koydum

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta beton sürüyor yarın görüşmek üzere sabah gemiye yetişmem lazım :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

eski acik betin oncesl misafirlikte tvye el koydum
misafirliğe gittiğin yerde tv yi tersmi seyrediyorlar :alala:

Çevrimdışı Deniz

az önce prekast geldi sanırım bir tır gördüm
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı AyhanÇağlar

ona neden giremedin istersen şifreni değiştiririm kullanabilirsin @ayhnçğlr
Sağol @Necmi abi evet şifresini unutmuştum ama artık gerek kalmadı bunu açtım bunu kullanıyorum. Epeydir rica edecektim bi yöneticiye bu güne nasipmiş.

Çevrimiçi murat

zaten parelel evrenlerdesin nasıl bir geçiş düşünüyorsun ki  kardeşim . :)
o zaman diğer paralelde ne yapıyor olabilirim diyeyim :evillol: paraleldede işler paralel mi gidiyor acaba :alala:

Çevrimiçi Necmi

Sağol @Necmi abi evet şifresini unutmuştum ama artık gerek kalmadı bunu açtım bunu kullanıyorum. Epeydir rica edecektim bi yöneticiye bu güne nasipmiş.
sildim istersen forum adınıda düzeltebilirim Ayhan Çağlar olarak

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı AyhanÇağlar

sildim istersen forum adınıda düzeltebilirim Ayhan Çağlar olarak
Sevinirim @Necmi abi teşekkür ederim. Birleşik olursa daha iyi olur :)

Çevrimiçi murat

ben olacak değildim ya  :kop:  :kop:

mabet daha önce sanıyordum.
o kim :D
eski meslektaşım.kim nerede oturuyor haftaiçi nereye gider haftasonu nereye gider hepsini kafasında tutardı.hatta sohbeti o kadar ilerletirki kim evli kim boşanmış vs anlatamam görmen lazım :lol:

Çevrimiçi Necmi

@Deniz çarşı ile birlikte gezide bulunan ama fitbolun f sinden anlamayan gs ye biraz sempatisi olan bir arkadaşımda arsenal maçında @Necmi abilerle ve forumla tanıştırdım adam kombine alacak haftaya :)
salih ben kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulamam kardeşim yanlış olduğunu düşündüğüm şeyleri eleştiririm ama iş Beşiktaşlılığa gelince böyle bir haddim yok bu işin teraziside yok kimsede menfaati için takım tutmaz her zaman veren oluyoruz o yüzden bu tür muhabbetler sakıncalı insanlar kolay alınıyor

Çevrimdışı Salih A.

kırmızı forma alın aldırın   :icool:
%99.9 erkek olan bir forumda bu formalar sıkıntı yaratmasın
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi murat

sonsuz seçenklerin olduğunu bilsen ne düşünürdün ? :)
paraleldekide beşiktaşlı olsun yeter :D

Çevrimdışı TØLGA

%99.9 erkek olan bir forumda bu formalar sıkıntı yaratmasın
seviye olarak yüksek bir forum olduğu için bir sıkıntı oluağını düşünmüyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

Kırmızı forma elde patladı adamlar giymiyor  :s20: .3 tane formamız var giyin işte arada..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Salih A.

salih ben kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulamam kardeşim yanlış olduğunu düşündüğüm şeyleri eleştiririm ama iş Beşiktaşlılığa gelince böyle bir haddim yok bu işin teraziside yok kimsede menfaati için takım tutmaz her zaman veren oluyoruz o yüzden bu tür muhabbetler sakıncalı insanlar kolay alınıyor
@Necmi abi tıpkı senin söylediğinden benim alınmam gibi değilmi abi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi tıpkı senin söylediğinden benim alınmam gibi değilmi abi
ben senin Beşiktaşlılığını sorgulamadımki öyle bir haddim yok söylediğim seninle ilgili bir şey değil senin başkalarıyla ilgili konuşman üzerineydi

Çevrimdışı TØLGA

Kırmızı forma elde patladı adamlar giymiyor  :s20: .3 tane formamız var giyin işte arada..
gri forma gibi oldu sonu real madrid bile çıkardığı formayı 3. ejderha vardı üzerinde giydi geçen bir maçta
türkiye kupasında giyme ihtimali yüksek ama
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Obitaş tribün tarafına ağırlık verdi ama sonra arka taraf sıkıntı olmasın malzemeleri,beton araçlarını falan getirmek ? :alala:

Çevrimdışı Deniz

gri forma gibi oldu sonu real madrid bile çıkardığı formayı 3. ejderha vardı üzerinde giydi geçen bir maçta
türkiye kupasında giyme ihtimali yüksek ama
Benim ümidim kalmadı 12 tane maç yaptık hiç mi giymezler :)

Çevrimiçi murat

bunu bilseydin bir aklın olmazdı kardeşim . :lol:  :lol:
Dissosiyatif kimlik bozukluğu gibi birşeymi? eğer öyleyse paralel yok abi.