Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681953 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Stadda projektorler calismadan degik tek bir civi çakmak santiye alaninda isci bile bulunduramayiz.elektrik sorunu bir an once halledilmeli..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

kameranın yeri gerçekten değişecek mi  :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı harunmustak

@mustafa_(87) yarın foto çekmeye gidersen kamera yerindemi taşındı mı zoom yapabilirsen oraya merak ettim. bi ihtimal değişmiştir yeri. hayırlı akşamlar herkese
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

ysariusta

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) yarın foto çekmeye gidersen kamera yerindemi taşındı mı zoom yapabilirsen oraya merak ettim. bi ihtimal değişmiştir yeri. hayırlı akşamlar herkese
Bu iyi mi kötü mü bilmem ama bildiğim kadarıyla kamera şimdilik 4 metre yukarıya alınacak. Sonrasında Vodafone kendi internet sistemini kurunca (ofis yapacaklarmış içeriye) o zaman numaralıya taşınacak. Yani ilk etapta daha yukarıdan ama aynı açıyla göreceğiz... Süre bilmiyorum.

Çevrimdışı Deniz

Bu iyi mi kötü mü bilmem ama bildiğim kadarıyla kamera şimdilik 4 metre yukarıya alınacak. Sonrasında Vodafone kendi internet sistemini kurunca (ofis yapacaklarmış içeriye) o zaman numaralıya taşınacak. Yani ilk etapta daha yukarıdan ama aynı açıyla göreceğiz... Süre bilmiyorum.
Yine gozlerimiz bozulacak desenize..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

değerli kardeşim sen beni anlamamışsın ,sayılarının fazla olduğu nereden biliniyor .saçma sapan anketlere nasıl inanıyorsunuz ,aşşağı yukarı her beşiktaşlının çocuklarıda beşiktaşlı oluyor (istisnalar hariç) eskiden beşiktaşlılar ile fenerbahçeliler eşitti gs liler çok azdı, daha sonra  bunlar yazısız sözsüz anlaşma ile bir rüzgar yarattılar . ben rakam görmek isterim ,somut olanı ispatlı olanı . malesef siz de bunların uydurma rakamlarına inanıyorsunuz ,en az onlar kadar varız .eğer kendi içinizde umutsuzluk yaşiyorsanız çevrenize yaymayın ,cevap verdiğim yazını bir daha okumanı tavsiye ediyorum kıymetli kardeşim, uyanık olun bazen de kendi lehimize bazı şeyleri abartın.

abi ben sporx sayfasını çoğu zaman sinirlerim ayağa kalksa da uzun zamandır takip ediyorum. orada kayıtlı taraftar sayıları var. kaç yıldır 8 bini geçemedik. Gs'nin kayıtlı taraftar sayısı 25000, fenerin 16000. kendiliğinden oluşmuş gerçekçi bir istatistik. gsnin 2000 leri sayesinde bugün taraftar sayısı kat ve kat fazla bizden..  başarı ile taraftar sayısı uzun vadede doğru orantılı ister istemez..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ahmetx

Gökhan Türkmen bombayı patlattı, yeni açık kabası tahminen Aralık sonu biter dedi.
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2014, 19:43:49 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

abi ben sporx sayfasını çoğu zaman sinirlerim ayağa kalksa da uzun zamandır takip ediyorum. orada kayıtlı taraftar sayıları var. kaç yıldır 8 bini geçemedik. Gs'nin kayıtlı taraftar sayısı 25000, fenerin 16000. kendiliğinden oluşmuş gerçekçi bir istatistik. gsnin 2000 leri sayesinde bugün taraftar sayısı kat ve kat fazla bizden..  başarı ile taraftar sayısı uzun vadede doğru orantılı ister istemez..
Abi yalnız unutmamak lazım sporx gs nin resmi gazetesi gibi.Ve Beşiktaş taraftarları tarafından sevilmeyen okunmayan bir gazete.Bugün antunun 8000 üyesi var yanılmıyorsam.Forzabesiktasın 29 bindi en son (1 buçuk senedir üyelik vermiyorlardı geçen hafta açtılar).bizim fenerin 3 katı taraftarımız mı oluyor tabi ki olmuyor.Fener ve gs taraftarına hitap eden bir site bence bir kıstas olamaz.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 04 Kasım 2014, 19:46:13
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
numaralının %20 sine daha hiç dokunulmadı üstte bir kat daha yapılacak sanırım testere kirişleri plywood yaparlar iki partide yapacakları için o kadar kalıp yapmaz Beşiktaş AŞ :D sanırım aralık ayının sonunda numaralı ve eski açık biter ocak ortasıda yeni açık tribün kısımı biter şubat başlarında çatı başlar çiçekler otobüs girişini yapar obitaşta otopark kısmını yapar böyle giderse bu inşaatın kabası çatıyla birlikte bitecek gibi duruyor çatı kaplaması için baharı bekleyecekler sanırım
@Necmi abi ben bu numaralida localarin ustune yapilacak kati anlamadim hala orasi prekastin altinda kalmayacakmi yoksa ust kirisler ve prekastlarin uzerine mi yapilacak ?? :iscrewy: :alala: :alala:

Çevrimdışı Deniz

Gökhan Türkmen bombayı patlattı, yeni açık kabası tahminen Aralık sonu biter dedi.
Tamamen bitmesi imkansız.Tribün kısmı bitebilir ama otopark vs ocak sonu anca

Çevrimdışı ahmet türker

ben böyle bir sayfanın varlığını bile bilmiyorum ,bunu istatistik olarak alıyorsan senin bileceğin bir şey .benim için asla ölçü olamaz . kimsede buna bir ölçü diyemez kardeşim . :tabe:

Çevrimdışı Abdullah

Tamamen bitmesi imkansız.Tribün kısmı bitebilir ama otopark vs ocak sonu anca
Tribün kabası için dedi zaten ama üst kat testere kirişler yetişir mi bilinmez  :ebebe:

Çevrimdışı ahmet türker

Abi yalnız unutmamak lazım sporx gs nin resmi gazetesi gibi.Ve Beşiktaş taraftarları tarafından sevilmeyen okunmayan bir gazete.Bugün antunun 8000 üyesi var yanılmıyorsam.Forzabesiktasın 29 bindi en son (1 buçuk senedir üyelik vermiyorlardı geçen hafta açtılar).bizim fenerin 3 katı taraftarımız mı oluyor tabi ki olmuyor.Fener ve gs taraftarına hitap eden bir site bence bir kıstas olamaz.
kafanızı yormayın hiç kimse benim taraftarım fazla diyemez ,en azından bütün ülkenin insanlarına sormadan diyemez . stad bittikten sonra gelirlere bakarak belli olacak ki olaylar bizim lehimize gelişiyor .enseyi karatmayın gerçekler ortaya çıkacak .balonları sönecek değerli kardeşim  :)

Çevrimdışı Deniz

Tribün kabası için dedi zaten ama üst kat testere kirişler yetişir mi bilinmez  :ebebe:
Tribün kabası demişse tamamdır.Testere kirişi gözünüzde büyütmeyin ya çiçekler kapalıda 10 kişi çalıştırdı ondan o kadar sürdü.Obitaş 2. kata geçince 100 kişi çalışacak hızlı hızlı yapılır.

Çevrimdışı Eyüp Emir

İş yoğunluğundan yeni bakabildim. Canlı yayın yok, Elektrik hala yok, Efe kardeşimizden de detaylı bilgi yok desenize bitkisel hayatdayız.

Çevrimdışı sallapati

Köşedeki yırtıktaki kiriş ve kolonlar betonlandı 1 saat önce  :ok:

Çevrimdışı ikay yusuf

avrupadaki maclarimizi bilerek kaybetmemizi istiyorum...ulkeye puan gelmesin (Küfür Yasak)₆...s.l'ne direk katilamasinlar..
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı TØLGA

San mames bile böyle malzemeden calmislar malzemeden @Efe  abiye hak verdim simdi  :evillol: Drenaj ve cim cok önemli yeni stadyumda olmazsa olmazımız
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2014, 20:11:32 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Coupe

Hangi çağda yaşıyoruz elektrik yok.Tek kelimeyle rezillik. :s20:

Çevrimdışı ahmet türker

avrupadaki maclarimizi bilerek kaybetmemizi istiyorum...ulkeye puan gelmesin (Küfür Yasak)...s.l'ne direk katilamasinlar..
biliyorum kızgınlıktan söylüyorsun ama avrupa maçlarında şimdi daha başarılı olmamız lazım. düşünsene avrupa ligini kazandığımızı hangisi karşımızda durabilir sevgili kardeşim . :)

Çevrimdışı alperseyhanli

Abi payitahtın merkezinde bu kadar uzun elektirik kesintisi mi olur?
--

Çevrimdışı Ardau

@Efe 18:30 civarı geçtim ordan ışık filan yoktu karanlıktı  stad
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı sallapati

avrupadaki maclarimizi bilerek kaybetmemizi istiyorum...ulkeye puan gelmesin (Küfür Yasak)...s.l'ne direk katilamasinlar..

Çok yanlış düşünüyorsun kardeşim.. Bu düşünce küçük düşünmektir..
YD i.nesi yüzünden 2 sene avrupaya gidemediğimiz için puanımız düştü.. bak aşağıdaki listeye

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2015.html

67. sıradayız..3 senedir gidemeyen FB bile üstümüzde.. Partizanı yenersek 4-5 sıra yukarlara çıkacağız.. çünkü önümüzdeki 4-5 takım bu sene avrupada yok...

Avrupada kupa kaldırmak istiyorsak bu listelerde ilk 30larda olmalıyız devamlı... bunun için de her sene 10.000 puan toplamalıyız en az..

Çevrimiçi murat

Bunu bende düşünüyorum.lige odaklanmak daha mı iyi acaba.Tek çekincem yatırım yapan sponsorlar.bizim taraftar olarak yapabilecegimiz en iyi şey sanal platformlarda besilktaşın büyüklüğünde ve izinde gittiği süleyman seba düsturlarını anlatmak ve renkli kızkardeşlerin yaptığı çirkeflikleri unutturmamak ve renkli takım tuttuklarını pişman etmek :D ayrıca şampiyonlar ligine direk biz gideriz yeterli biraz daha destek.şuana kadar kombineleri satıp stadta full çekseydik belki devre arası iki iyi transferle ligi kopartabiliriz.bizim kadromuz gerçekten çok iyi.takım gibi takımımız var.çekiç pense tornavida hepsi var ama bozulunca yedeği yok.
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2014, 20:26:32 MURAT ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

kafanızı yormayın hiç kimse benim taraftarım fazla diyemez ,en azından bütün ülkenin insanlarına sormadan diyemez . stad bittikten sonra gelirlere bakarak belli olacak ki olaylar bizim lehimize gelişiyor .enseyi karatmayın gerçekler ortaya çıkacak .balonları sönecek değerli kardeşim  :)
senin Allahına kurban değerli ve kıymetli abimisss :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!