Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681895 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Eski açık üstte 3 çıkış kapısı betonlanarak kalıbı sökülmüş. Yeni açık üst 7. Testere kiriş kalıbına demir kalıp yerleştirilmiş. Aslında Obitaş biraz daha hızlanması lazım çümkü üst katlarda epey iş var.

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet abicim benden ayrılamıyosun bak yarın stada gelıyoruz ölçüme programda :D var bakalım :D :D  :lol:
sen yazdın ya artık mabet hayatta stada uğramaz yarın :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bu arada eski açık numaralı birleşiminde perdelere beton dökümü var gibi.

Çevrimdışı Efe

:evillol: hayatta gitmez yeni acikta beton olacak mi acaba bu gece tahtalar falan konmus elektirik geldimi acaba :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 04 Kasım 2014, 17:17:19
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler elektrik geldimi yahu canlı yayını izleyemiyorum şuan

Çevrimiçi Necmi

Eski açık üstte 3 çıkış kapısı betonlanarak kalıbı sökülmüş. Yeni açık üst 7. Testere kiriş kalıbına demir kalıp yerleştirilmiş. Aslında Obitaş biraz daha hızlanması lazım çümkü üst katlarda epey iş var.
@mustafa_(87) demir kalıplarlamı dökecekler üst testereleri eğer öyle olursa acaba kaç kalıpla çalışırlar iki veya üç kalıp kullanırlar tahmin ediyorum en azından kalıplama işi hızlı olur testereler sıkıntı olmuyorda esasında üst yatay kirişler zaman alıyor sanırım senin resimde gördüm yatay kirişlerinde alt kalıplarını koymaya başlamışlardı

Çevrimdışı Türkay

Vodafone Arena twitter:

@omersun34 Vodafone Arena inşaatının daha net ve geniş açıdan seyri için çalışmalarımız tamamlanmak üzere, bizi takip etmeye devam et Ömer.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) demir kalıplarlamı dökecekler üst testereleri eğer öyle olursa acaba kaç kalıpla çalışırlar iki veya üç kalıp kullanırlar tahmin ediyorum en azından kalıplama işi hızlı olur testereler sıkıntı olmuyorda esasında üst yatay kirişler zaman alıyor sanırım senin resimde gördüm yatay kirişlerinde alt kalıplarını koymaya başlamışlardı

Hay yaşa abi yatay kirişler çok zaman alıyor o yüzden obitaş biraz daha hızlanmalı. Ne kadar kalıp kullanırlar bilemiyorum ama çiçekler kadar yavaş gitmezler umarım.

Çevrimiçi Necmi

Hay yaşa abi yatay kirişler çok zaman alıyor o yüzden obitaş biraz daha hızlanmalı. Ne kadar kalıp kullanırlar bilemiyorum ama çiçekler kadar yavaş gitmezler umarım.
öyle yavaş olacak gibi o yaptıkları işi 20-25 gündür yapıyorlar ama obitaşın yavaşlığı testerelerde sıkıntı değil öbür taraf yükselene kadar betonlanan yerlerin testereleri biter önemli olan numaralı tarafının hızlı yükselmesi oranında testere süreci olacak

Çevrimdışı ozan062

bak kıymetli kardeşim, böyle yazılarla ancak umutsuzluk yaratırsın ,bu yazıya göre hiç umut yok .aslında hiç öyle değil bunların herşeyi sahte ,olduklarında iki misli fazla gösteriyorlar kendilerini belki de daha fazla ,bunların herşeyi abartı .hiç umutsuzluğa kapılmadan mücadeleye devam etmeliyiz ,bunların beslendiği şey umutsuzluk ve sinmemizdir .asal vazgeçmeden daha da ısrarlı olmalıyız herkes kendine düşeni yapmalıdır ,dün bir forma bir de atlet aldım ,her ay kendimce destek olacağım ,bulunduğum her ortamda sesimi daha da yükseltiyorum ,var olduğumuzu her zamankinden daha fazla gösterirsek önüne geçeriz değerli kardeşim.

ücüncü dunya ülkesinde her zaman liderlerin arkasından gidilir dolayısıyla mevki sahibi olmayan adamlar ne yaparsa yapsın hiçbirsey olmaz,, mevki sahibi olmaklada yetmiyor tabi işin o boyutuda var onların seviyesine bizim baskan zaten hafta içindeki hakem saibeli lafıyla girtdi zaten tarzını coktan değiştirdi ama ne olacak?? hiçbirsey değişmicek yine hersey devam edicek....dolayısıyla bizler her halukarda mutsuzlastırılıyoruz bu duzeni yıkan olmamıs bizmi yıkacaz:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

öyle yavaş olacak gibi o yaptıkları işi 20-25 gündür yapıyorlar ama obitaşın yavaşlığı testerelerde sıkıntı değil öbür taraf yükselene kadar betonlanan yerlerin testereleri biter önemli olan numaralı tarafının hızlı yükselmesi oranında testere süreci olacak

Numaralı bitti gibi bişi abi ama o da zaman alacak sonuçta. Yeni açık en son bitecek yer o nedenle ne kadar hızlı o kadar iyi üst katlardaki hız beni memnun etmedi açıkçası.

Çevrimdışı keremfrat1

@Necmi :D :D uğrar abi :D ben bulurum @bjk_mabet abimi gerekırse odasına giderım :D  :lol: :D
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2014, 17:33:05 keremfrat1 ]

Çevrimdışı keremfrat1

:evillol: hayatta gitmez yeni acikta beton olacak mi acaba bu gece tahtalar falan konmus elektirik geldimi acaba :alala:
gelır abı :D @Efe ben gıderım odasına gerekırse :D :D  :lol: :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

ücüncü dunya ülkesinde her zaman liderlerin arkasından gidilir dolayısıyla mevki sahibi olmayan adamlar ne yaparsa yapsın hiçbirsey olmaz,, mevki sahibi olmaklada yetmiyor tabi işin o boyutuda var onların seviyesine bizim baskan zaten hafta içindeki hakem saibeli lafıyla girtdi zaten tarzını coktan değiştirdi ama ne olacak?? hiçbirsey değişmicek yine hersey devam edicek....dolayısıyla bizler her halukarda mutsuzlastırılıyoruz bu duzeni yıkan olmamıs bizmi yıkacaz:((
biz mi yıkacağız diyerek  sen kafanda davayı kaybetmişsin bile, yapacak bir şey yok .

Çevrimdışı ozan062

biz mi yıkacağız diyerek  sen kafanda davayı kaybetmişsin bile, yapacak bir şey yok .

yıkılan tarafı hemen onarırlar tamamen yoketmenin imkanı yok devlet politikası değişmediği sürece kaldıki o nasıl değişsin:(((  biz onumuze bakalım oyunumuzu oynayalım etrafa bulasmayalım arada bize ugrasın sampiyonluk ben buna birsey demem uyar bana tadımızı bozmayalım ama egerki fazlasını istersek işte ona imkan vermiyorum:)) tesekkurler ahmet abi sohbet güzeldi katılayım dedim,, umut var ama nasıl var arada ugrayan için....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Numaralı bitti gibi bişi abi ama o da zaman alacak sonuçta. Yeni açık en son bitecek yer o nedenle ne kadar hızlı o kadar iyi üst katlardaki hız beni memnun etmedi açıkçası.
numaralının %20 sine daha hiç dokunulmadı üstte bir kat daha yapılacak sanırım testere kirişleri plywood yaparlar iki partide yapacakları için o kadar kalıp yapmaz Beşiktaş AŞ :D sanırım aralık ayının sonunda numaralı ve eski açık biter ocak ortasıda yeni açık tribün kısımı biter şubat başlarında çatı başlar çiçekler otobüs girişini yapar obitaşta otopark kısmını yapar böyle giderse bu inşaatın kabası çatıyla birlikte bitecek gibi duruyor çatı kaplaması için baharı bekleyecekler sanırım

Çevrimiçi Necmi

gelır abı :D @Efe ben gıderım odasına gerekırse :D :D  :lol: :lol:
artık odasınada gelmez :D hatta stada hiç uğramaz :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

yıkılan tarafı hemen onarırlar tamamen yoketmenin imkanı yok devlet politikası değişmediği sürece kaldıki o nasıl değişsin:(((  biz onumuze bakalım oyunumuzu oynayalım etrafa bulasmayalım arada bize ugrasın sampiyonluk ben buna birsey demem uyar bana tadımızı bozmayalım ama egerki fazlasını istersek işte ona imkan vermiyorum:)) tesekkurler ahmet abi sohbet güzeldi katılayım dedim,, umut var ama nasıl var arada ugrayan için....
çözüm üretin değerli kardeşim sızlanmanın bir faydasının olmayacağını bilmeniz lazım ,okuduysan bir sürü öneri getirdim ,senden de fikir üretmeni beklerdim kardeşim . :)

Çevrimdışı keremfrat1

artık odasınada gelmez :D hatta stada hiç uğramaz :evillol:
@Necmi  :lol: :lol: gelır abı ya ben görurum mabet abımı stada gelmışım mabet abım görmeden ölçemem :D   :lol: :lol: @bjk_mabet

Çevrimdışı yash26

Biliyorum obitaşı savunan çiçekleri savunan dostça ikiye ayrılmış kesimlerimiz var ancak.. obitaş yeni açığa başladığı zaman çiçekler eski açığa daha yeni temel atmışken bugun eski açığıda numaralıdada inanılmaz bir noktaya gelindi.. obitaşın en az butun kesimlerde ikinci katı yapıyor olması lazımdı şuan bence. mustafanın eklediği son resimlere bakılırsa (tesekkürler resimler için) numaralıda artık çatı/testere kiriş kolonlarıda dikilmeye başlayacak
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Canlı yayın değişecek galiba arkadaşlar...

Ekranı büyümüş....  :alala:
TURSAN

Çevrimdışı ucanlaz

Biliyorum obitaşı savunan çiçekleri savunan dostça ikiye ayrılmış kesimlerimiz var ancak.. obitaş yeni açığa başladığı zaman çiçekler eski açığa daha yeni temel atmışken bugun eski açığıda numaralıdada inanılmaz bir noktaya gelindi.. obitaşın en az butun kesimlerde ikinci katı yapıyor olması lazımdı şuan bence. mustafanın eklediği son resimlere bakılırsa (tesekkürler resimler için) numaralıda artık çatı/testere kiriş kolonlarıda dikilmeye başlayacak

Insaati gezmis birisi olarak kacirdigin bir noktaya deginmek istiyorum.
Yeni acik fotolarda görünmesede cooook büyük. Gidip görmeyen anlayamaz.

Çevrimdışı Burak

Canlı yayın değişmişken yayını youtube üzerinden verseler çok iyi olur, hantal izlesene servisini çekmek zorunda değiliz :)

Çevrimdışı Efe

Stadta ışıklar yaniyormu oradab gecen bi kardas soylerse yeterli foto cekmesine gerek yok :D
Şampiyon Beşiktaş JK