Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681394 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

bak kıymetli kardeşim, böyle yazılarla ancak umutsuzluk yaratırsın ,bu yazıya göre hiç umut yok .aslında hiç öyle değil bunların herşeyi sahte ,olduklarında iki misli fazla gösteriyorlar kendilerini belki de daha fazla ,bunların herşeyi abartı .hiç umutsuzluğa kapılmadan mücadeleye devam etmeliyiz ,bunların beslendiği şey umutsuzluk ve sinmemizdir .asal vazgeçmeden daha da ısrarlı olmalıyız herkes kendine düşeni yapmalıdır ,dün bir forma bir de atlet aldım ,her ay kendimce destek olacağım ,bulunduğum her ortamda sesimi daha da yükseltiyorum ,var olduğumuzu her zamankinden daha fazla gösterirsek önüne geçeriz değerli kardeşim.
:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ahmet türker

Bizim taraftarın arasında espridir Ahmet abi bu,işimiz pek rast gitmez malum
:ok:  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

bak kıymetli kardeşim, böyle yazılarla ancak umutsuzluk yaratırsın ,bu yazıya göre hiç umut yok .aslında hiç öyle değil bunların herşeyi sahte ,olduklarında iki misli fazla gösteriyorlar kendilerini belki de daha fazla ,bunların herşeyi abartı .hiç umutsuzluğa kapılmadan mücadeleye devam etmeliyiz ,bunların beslendiği şey umutsuzluk ve sinmemizdir .asal vazgeçmeden daha da ısrarlı olmalıyız herkes kendine düşeni yapmalıdır ,dün bir forma bir de atlet aldım ,her ay kendimce destek olacağım ,bulunduğum her ortamda sesimi daha da yükseltiyorum ,var olduğumuzu her zamankinden daha fazla gösterirsek önüne geçeriz değerli kardeşim.
Ben mücadeleden vazgeçelim demiyorum Ahmet abi
Biz sahaya çıkıcaz mücadele edicez
Hakkımız yenecek
Biz tribünleri doldurucaz
Yine hakkımız yenecek
Biz stadımıza geçicez
Yine yiyecekler hakkımızı
Senelerdir durum bu
Siyasi güç,basın gücü ellerinde silah,inkar edilemez
Sayıları da bizden fazla yine inkar edilemez
Neticede biz yine çarpışacaz ama herkes bilsin ki bu sahneleri yine yeni yeniden görücez
Maalesef kısa vadede bunun çözümü yok
Umutsuzluk yaratmak değil amacım aksine çabuk beklentiye girenlerin en hafif rüzgarda dağılmasını önlemek
Öyle kolay kırılacak bir çark değil çünkü bu
Kendi hatalarımızı da en aza indirmemiz de lazım tabii bu arada,suçu yalnızca dışarda aramak kendini aldatmak olur

Çevrimdışı ahmetx

+1903 Ahmet abim,şunu da eklemek isterim dünyada paranın karşı konulamaz bir cazibesi var.Biz Beşiktaşlılar olarak Stadyum ,kartal yuvası ,sponsorların kendi (vodafone gibi) ve yayıncı kuruluş gelirlerini arttırırsak bizim önümüzde hiç bir engel kalmayacak tersine işlerimiz kolaylaşacaktır,çünkü bu havuzdan nasiplenenler Beşiktaşımdan vazgeçemeyeceklerdir,biraz olaya kapitalist nazarla baktım ama işin özü bu  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Elektrik için bir haber yokmu arkadaşlar...  :uyucam:
TURSAN

Çevrimdışı yigitcan1903

+1903 Ahmet abim,şunu da eklemek isterim dünyada paranın karşı konulamaz bir cazibesi var.Biz Beşiktaşlılar olarak Stadyum ,kartal yuvası ,sponsorların kendi (vodafone gibi) ve yayıncı kuruluş gelirlerini arttırırsak bizim önümüzde hiç bir engel kalmayacak tersine işlerimiz kolaylaşacaktır,çünkü bu havuzdan nasiplenenler Beşiktaşımdan vazgeçemeyeceklerdir,biraz olaya kapitalist nazarla baktım ama işin özü bu  :D
Bunun için de yine sayıca fazla olmak elzem
Sayıca fazla olabilmek için artık günümüzün yegane şartı başarı
Bir kısır döngü içindeyiz açıkçası şimdilik

Çevrimdışı panic13

Alıntı

Hepiniz haklısınız da, fazla uzun süren mücadele, sonuca ulaşmaz veya anlamlı bir ilerleme kaydetmezse, haklı tarafı haksızmış gibi göstermeye başlar. Taraftar olarak bizleri de yılgınlığa düşürür. Beşiktaşlı abilerimin anlattıklarına göre '93 ten beri, bizim gördüğümüz '04 ten beri mücadele halindeyiz ama hep aynı şeyler dalga geçercesine tekerrür ediyor. Ben Beşiktaşlıyım, benim tüm meselem bu. Yalnız alttan gelenler ne kadar Beşiktaşlı olarak geliyor? O konuda pek umutlu değilim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmet türker

Ben mücadeleden vazgeçelim demiyorum Ahmet abi
Biz sahaya çıkıcaz mücadele edicez
Hakkımız yenecek
Biz tribünleri doldurucaz
Yine hakkımız yenecek
Biz stadımıza geçicez
Yine yiyecekler hakkımızı
Senelerdir durum bu
Siyasi güç,basın gücü ellerinde silah,inkar edilemez
Sayıları da bizden fazla yine inkar edilemez
Neticede biz yine çarpışacaz ama herkes bilsin ki bu sahneleri yine yeni yeniden görücez
Maalesef kısa vadede bunun çözümü yok
Umutsuzluk yaratmak değil amacım aksine çabuk beklentiye girenlerin en hafif rüzgarda dağılmasını önlemek
Öyle kolay kırılacak bir çark değil çünkü bu
Kendi hatalarımızı da en aza indirmemiz de lazım tabii bu arada,suçu yalnızca dışarda aramak kendini aldatmak olur
değerli kardeşim sen beni anlamamışsın ,sayılarının fazla olduğu nereden biliniyor .saçma sapan anketlere nasıl inanıyorsunuz ,aşşağı yukarı her beşiktaşlının çocuklarıda beşiktaşlı oluyor (istisnalar hariç) eskiden beşiktaşlılar ile fenerbahçeliler eşitti gs liler çok azdı, daha sonra  bunlar yazısız sözsüz anlaşma ile bir rüzgar yarattılar . ben rakam görmek isterim ,somut olanı ispatlı olanı . malesef siz de bunların uydurma rakamlarına inanıyorsunuz ,en az onlar kadar varız .eğer kendi içinizde umutsuzluk yaşiyorsanız çevrenize yaymayın ,cevap verdiğim yazını bir daha okumanı tavsiye ediyorum kıymetli kardeşim, uyanık olun bazen de kendi lehimize bazı şeyleri abartın.

Çevrimdışı Fatih

Toplu hamam organizasyonu yapmamız lazım bi ara
Etkinliklere açalım lütfen
Bence cok mantikli bi fikir...  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

Bunun için de yine sayıca fazla olmak elzem
Sayıca fazla olabilmek için artık günümüzün yegane şartı başarı
Bir kısır döngü içindeyiz açıkçası şimdilik
Aslında tek ölçü başarı değil,güzel futbol ve tribün atmosferi de çok etkili yeni neslin seçiminde.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabetten elektrik beklerken : D

bunu hangi ara yakaladiniz silmistim bunu hemen :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı pascal26

Yerden göğe haklısın Ahmet Abi. Yalnız bizim özellikle 90 sonrası doğan gençlerimizin bi kısmı bu fb yi 5 leyip 5 leyip yolladığımız dönemleri yaşamadıkları, o atmosferleri görmedikleri için Öğrenilmiş Çaresizlik içinde malesef.
Adamlar bi şekilde tam testileri çatlayacakken, tam yokuş aşağı yuvarlanacakken korunup ayakta kalmaları sağlanıyor. bkz gs-k.pasa. Biz de şu dönemde kulübümüzü kendimiz koruma altına alalalım, bu dönemi atlatalım, ilk devre sonuna o iki rakibi kimse kurtaramaz.
Yalnız bi şat var; zulümpiyat stadına bi daha adım atmamamız lazım. Gs maçı dahil..

Çevrimdışı Geovani

Bize yapılan algı yönetimidir karakartallar,iki hafta önce BEŞİKTAŞ açık ara yapar diyen medya o.....u ları bugün bizi umutsuzluğa düşürmek istiyor bu ligin en iyi futbol oynayan takımı BEŞİKTAŞ tır arada dalgalanmalar olacaktır şu An sadece 2puan geriledi neyin umutsuzluğu bu...bu takım bu sene s..é s..é şampiyon...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ahmet türker

evet kardeşim, paranın karşısında hiç bir şey duramaz yıkar geçer. maddi gücümüzü kullanmak ta çok etkili olacaktır .asla vazgeçmeyeceğız ,sinmeyecegiz  umutsuzluğa kapılıp bir kenara çekilmeyeceğiz  çevremize umutsuzluk yaymayacağız .geçmişte ne kaybettiysek bu yüzden kaybettik ,benim yaşlarımda olanlar bilir geçmişte mütevazi idik ama artık bunlar geçerli değil kendini olduğundan fazla gösterenler, iyi reklam yapanlar prim yapıyor değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı Fatih

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesi aracılığıyla sert bir açıklama yayımladı.

Resmi, siteden yapılan açıklama şöyle;

"Türk sporunda, özellikle de Türk futboluyla ilgili seviyesiz yayın ve programların suç teşkil eden eylem ve söylemlere dönüşmesi üzerine iş bu açıklamayı yapmak zorunlu hale gelmiştir.

Öncellikle belirtmek isteriz ki Türk futbolunun geldiği bu noktadan kurtulabilmesi ve hak ettiği düzey ve başarılara ulaşması konusunda hepimize bir takım görev ve sorumluluklar yüklendiğinin bilincinde ve farkındayız.

Bununla birlikte bilinmesini istediğimiz husus, Türk futbolunda yaşanan kalite ve seviye erozyonunun sonlandırılması yolundaki kararlılığımızdır.

Futboldaki yayın ve görüntü dağıtım kriterlerindeki yanlı ve yanlış tutum ve tasarrufların da yol açtığı bu durum karşısında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kayıtsız ve tepkisiz kalması asla beklenemez ve beklenmemelidir.

Geçmişte Türk futboluna bireysel olarak hizmet etmiş olmakla birlikte ulusal ve uluslararası hiç bir başarısı olmayan ve hatta futbol geçmişi dahi olmamasına rağmen Türk futbolunu kendilerince dizayn etme hadsizliğine soyunarak dedikodu ve magazin kültürü adı altında ahlaksızlık ve seviyesizlik ortamını yerleştirmek isteyenler tarafımızca dikkatle izlenmektedir.

Bu eski teknik direktör, hakem, spiker ya da gazeteci menfaatdarların sosyal, siyasal ve ekonomik konjektürel değişikliklere tam uyumlu duruşları ve Türk örf, adet ve geleneklerine aykırı tutumları tüm kamuoyunun malumudur. Türk futboluna bir virüs gibi yerleşmiş bu grubun bir taraftan milyon dolarlar kazanırken, diğer taraftan acılar ve zorluklar içinde geçimini sağlayan taraftarları birbirlerine karşı kışkırtarak Türk futbolunda yarattıkları kaostan beslenmesine, devletimizin yetkili organlarının bir an evvel müdahale etmesi Türk futbolu adına yapılabilecek en büyük hizmettir.

Bununla birlikte, kulüp başkanlarına, yöneticilerine, futbolcularına; kısaca Türk futbolunun tüm değerlerine her türlü hakaret ve seviyesizlik içeren söylem ve yayınlara devam edilmesi halinde kulübümüzün kendi yayın organlarını kullanmak suretiyle çok sert ve kararlı tepkiler vermekten kaçınmayacağımızı tüm kamuoyuyla paylaşırız.

Aziz efendi tehditlerine resmen devam ediyor  :akuma:

Aslinda kulupler birliginde tum baskanlar anlasacak ve bundan 1000 kat daha sert bir aciklamayi 18 kulup birden yapacak... O zaman Rasim Ozanlar, Ahmet Cakarlar, Adnan Aybabalar, Sinan Enginler bu kadar fazla otemez...

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı yigitcan1903

değerli kardeşim sen beni anlamamışsın ,sayılarının fazla olduğu nereden biliniyor .saçma sapan anketlere nasıl inanıyorsunuz ,aşşağı yukarı her beşiktaşlının çocuklarıda beşiktaşlı oluyor (istisnalar hariç) eskiden beşiktaşlılar ile fenerbahçeliler eşitti gs liler çok azdı, daha sonra  bunlar yazısız sözsüz anlaşma ile bir rüzgar yarattılar . ben rakam görmek isterim ,somut olanı ispatlı olanı . malesef siz de bunların uydurma rakamlarına inanıyorsunuz ,en az onlar kadar varız .eğer kendi içinizde umutsuzluk yaşiyorsanız çevrenize yaymayın ,cevap verdiğim yazını bir daha okumanı tavsiye ediyorum kıymetli kardeşim, uyanık olun bazen de kendi lehimize bazı şeyleri abartın.
Yok Ahmet abi sayıca fazlalar nitelikli taraftarı fazla yani ürün alan kombine alan ligtv alan vs.Bunu örtmeye çalışmak bize bir şey kazandırmaz.Yola çıkıcam şimdi akşam daha derinlemesine konuşabiliriz

Çevrimdışı ahmet türker

Aslinda kulupler birliginde tum baskanlar anlasacak ve bundan 1000 kat daha sert bir aciklamayi 18 kulup birden yapacak... O zaman Rasim Ozanlar, Ahmet Cakarlar, Adnan Aybabalar, Sinan Enginler bu kadar fazla otemez...
yanlızca yazarlar mı, başkanları ne yapacağız değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı keremfrat1

@bjk_mabet abicim benden ayrılamıyosun bak yarın stada gelıyoruz ölçüme programda :D var bakalım :D :D  :lol:

Çevrimdışı Fatih

yanlızca yazarlar mı, başkanları ne yapacağız değerli kardeşim . :)
Secimle gelen insanlara ne yapabilirsin abi?

Çevrimdışı ahmett.67

Canlı yayını açık bir varsa söyleyebilir mi. Statta ışık(aydınlatma) var mı?

Çevrimdışı keremfrat1

Canlı yayını açık bir varsa söyleyebilir mi. Statta ışık(aydınlatma) var mı?
canlı yayında da sankı bı sıkıntı var abi

Çevrimdışı ahmet türker

Yok Ahmet abi sayıca fazlalar nitelikli taraftarı fazla yani ürün alan kombine alan ligtv alan vs.Bunu örtmeye çalışmak bize bir şey kazandırmaz.Yola çıkıcam şimdi akşam daha derinlemesine konuşabiliriz
kombineler tamamen staddan kaynaklanıyor ,gs olimpiyatta oynarken 2 bin kişiye oynuyordu ,benim yanımda bir arkadaş çalışıyordu hafta sonları olimpiyatta seyyar satıcılık yapıyordu gs 10-15 liraya bilet satıyor içeride de döner ayran bedavaya veriyor diye yeminle anlatıyordu ,ali sami yen deki hallerini anlatmama gerek bile yok,ikiside formalarına reklam alamadılar gs yok pahasına sonradan aldı. reklamsız forma kampanya yapmalarına rağmen  bu sene bizden fazla forma satmayı bırak yanımıza yaklaşamadılar ,rakamları açiklasalarya  açıklayamıyorlar ,boş söylentilerle uğraşmayın değerli kardeşim . :)

Çevrimiçi Necmi

Toplu hamam organizasyonu yapmamız lazım bi ara
Etkinliklere açalım lütfen
@yigitcan1903 biz zaten yapıyoruz  :D istanbulun hamamlarını tek tek test ediyoruz :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker