Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676871 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Sağ tarafta ateş yakılmış iş güvenliği görmesin. :ssss:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

yarın çok iş var bu aralar işlere bakmak lazım biraz bu arada kardeşinede hayırlı teskereler güle güle gitsin kazasız belasız gelsin @Sezgin Cengiz

Amin Necmi abi sağolasın. İyi geceler sana da.

Çevrimdışı AhmetY

Beton kamyonu beklerken emekçilerimiz ateşin oraya geçip oturdular ya içim gitti be çıkardım camdan kendimi 5 dk. dışarda tuttum ben de o soğuğu hissediyim diye var ya harbi harika bi duygu bu görüntü  :lol:

Çevrimdışı frkndgnr

Beton kamyonu beklerken emekçilerimiz ateşin oraya geçip oturdular ya içim gitti be çıkardım camdan kendimi 5 dk. dışarda tuttum ben de o soğuğu hissediyim diye var ya harbi harika bi duygu bu görüntü  :lol:

:claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

beton bitti sanırım arka taraflar var...! Niye durdular acaba _?

Çevrimiçi murat

Bi an sitede tek ben kalacağım zannettim Murat abi. :D
yalnız değilsinde muhabbet zamanı geçti .ali rızada göz açtırmaz bize :D yılbaşına tribün kabası yetişirmi sence.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 04 Kasım 2014, 02:32:33
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
:claps:

Çevrimdışı auysal4

yemin ediyorum 2 sadece 2 gun siteye girip @mustafa_(87) 'nin resimlerine bakamadim , stad acayip degismis geldi , cok fazla detay farkettim . Masallah diyelim . Valla bundan sonra 2-3 gunde bir mi girsem siteye bilemedim . :)

Çevrimdışı TØLGA

beton yarım kaldı yaaaa  :alala: fışkırtıcıda toplanmış
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Soğuktan arıza falan mı yaptı acaba  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

anlamadımki valla üşüdüler sabah devam ederiz dediler yada :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Ön taraf bitti şimdi arka kısma geçecek sanırım oradan yapacak herhalde

Çevrimdışı TØLGA

@ALI RIZA ön tarafta bitmediki betonun renginden anlaşılıyor zaten
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA ön tarafta bitmediki betonun renginden anlaşılıyor zaten
arkadan öne uzatmak mesefa ne kadar acaba _? yada başka pompa aracı da gelebilir...!

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

yalnız değilsinde muhabbet zamanı geçti .ali rızada göz açtırmaz bize :D yılbaşına tribün kabası yetişirmi sence.

İnşaatın ilk aylarında ne güzeldi, gece muhabbetleri daha bir sarıyordu. :) Millet sabahçı olmuş çıkmış. :)

Yılbaşına tereddütüm olsa da, %95 gibi bitmeye yakın aşamada olur. Hava şartlarının uygun olmasını dileyelim.

Çevrimdışı Abdullah

İnşaatın ilk aylarında ne güzeldi, gece muhabbetleri daha bir sarıyordu. :) Millet sabahçı olmuş çıkmış. :)

Yılbaşına tereddütüm olsa da, %95 gibi bitmeye yakın aşamada olur. Hava şartlarının uygun olmasını dileyelim.
Abi bayağı iyi günlerdi onlar ya ertesin gün vizem olup da gece 3'e kadar forumda durduğumu bilirim.  :)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Soğuktan arıza yapmaz da kazanda yoğun miktarda çakıl sıkışması olabilir. Beton santrali o pompayı acilen çekip başka şantiyeye gönderip stada başka pompa gönderebilir. Pompa yetişmeyip başka pompa gönderilmek üzere pompa toplanmış olabilir diyeceğim ama yetişmeyecek olsa bile yan tarafa kurar ordan devam edilirdi.
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2014, 03:15:30 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı Abdullah

Soğuktan arıza yapmaz da kazanda yoğun miktarda çakıl sıkışması olabilir. Beton santrali o pompayı acilen çekip başka şantiyeye gönderip stada başka pompa gönderebilir. Pompa yetişmeyip başka pompa gönderilmek üzere pompa toplanmış olabilir diyeceğim ama yetişmeyecek olsa bile yan tarafa kurar ordan devam edilirdi.
Abi çok bir şey anladığımı söyleyemeyecem ama söylüyorsan öyledir  :ebebe:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

"Pompa 4:28 itibariyle sözde tarihi duvar tarafına kurulmuş ve beton dökümüne hazır konumdadır. 1.5 saat sonra yeniden beton dökümüne başlanmıştır" şeklinde kaydımızı düşelim.
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2014, 04:34:35 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı Emre şahin

Pompaya bol betonlamalar gecesi gündüzü yok valla

Çevrimdışı Geovani

Vodafone arenaya selam,betona devam bugün öğlene kadar biter gibi....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Abdullah

Vodafone arenaya selam,betona devam bugün öğlene kadar biter gibi....
Arka taraf bayağı büyük gibiydi öğleni geçer sanki abi  :iscrewy:

Çevrimdışı sallapati

Beyler yanılıyorsunuz.. ısınmak için ateş falan yakmamışlar , @aktar_ismail gelmiş mangalı kurmuş eski açığa mangal yapıyor işçilerle   :biggrinking: