Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676927 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

betonu hep bir bölüme pompalamıyorlar hep farklı alanlara pompalayıp hava kabarcığı kalmasın diye içine o titreyen aleti sokuyorlar  :icool: bu şekilde beton pürüssüz bir şekilde tablaya yayılıyor :)
tam nedeni o değil :D kirişler çok büyük ve derin o yüzden lokal lokal döküp sertleşmesini sağlıyorlar bir anda dökerlerse kalıpların patlama riski olabilir

Çevrimdışı Efe

tam nedeni o değil :D kirişler çok büyük ve derin o yüzden lokal lokal döküp sertleşmesini sağlıyorlar bir anda dökerlerse kalıpların patlama riski olabilir

evt abi oda var kirişler çok derin dediğin gibi o titreyen aletin adı beton vibratörüymüş :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

affınıza sığınarak 12 yaşındaki bir kardeşimizin öğretmenine yazdığı bir yazıyı paylaşmak istiyorum.iyi ki beşiktaş var.

Çevrimdışı Necmi

evt abi oda var kirişler çok derin dediğin gibi o titreyen aletin adı beton vibratörüymüş :D
evet betona vibrasyon yapıyor böylece döküm esnasında beton içinde kalan hava kabarcıklarının yüzeye çıkmasını sağlıyor daha ricit bir beton oluşmasını sağlıyor testerelerde bu yapılamadığı için dıştan yapmaya çalışıyorlar buda beton dökümünü zorlaştırıyor

Çevrimdışı Efe

evet betona vibrasyon yapıyor böylece döküm esnasında beton içinde kalan hava kabarcıklarının yüzeye çıkmasını sağlıyor daha ricit bir beton oluşmasını sağlıyor testerelerde bu yapılamadığı için dıştan yapmaya çalışıyorlar buda beton dökümünü zorlaştırıyor

sıkıntılar ondan olmuştu zaten beton yeterş kadar akışkan olmadığı zaman sıkıntı çıkıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AŞO

@MURAT abi gerçekten çok güzel içten yazmış minik kardeşimiz.
Gerçekleri bu yaşta görebilmesi çok iyi.
Sen nasıl ulaştın bu yazıya  :)

Çevrimdışı Abdullah

Abi hocası twitter a bizzat kendi koydu  :)

Çevrimiçi murat

ben face de kartalbakışında gördüm.

Çevrimdışı f_madida

sıkıntılar ondan olmuştu zaten beton yeterş kadar akışkan olmadığı zaman sıkıntı çıkıyor

yeni acik ust kati kac sira olacak? sanki biraz asagida kaliyor kapalinin en yuksek noktasina oranla.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 04 Kasım 2014, 01:09:21
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

ön tarafta yavaştan beton belirdi düzleme yapmaya başladılar çok uzun sürecek gibi görünüyor arka tablada betonlanırsa yarında sürebilir :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şaka maka stad bitiyor arkadaşlar iyi geceler herkese  :uyucam:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

eski açık kısmında beton dökümü var bu güzel işte :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2014, 01:47:24 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

:hosgeldin gecenin bir vakti geliyorsun :D tam çıkıyordum iyi geceler

Hoşbuldum abi. Kardeşim askere gidecek ya hani bahsetmiştim sana, teyzelerim geldi, ancak gelebildim ben de buraya. :) Bu arada hayırdır herkes erkenci bugün. :)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Çevrimdışı Necmi

Hoşbuldum abi. Kardeşim askere gidecek ya hani bahsetmiştim sana, teyzelerim geldi, ancak gelebildim ben de buraya. :) Bu arada hayırdır herkes erkenci bugün. :)
yarın çok iş var bu aralar işlere bakmak lazım biraz bu arada kardeşinede hayırlı teskereler güle güle gitsin kazasız belasız gelsin @Sezgin Cengiz